رفتن به مطلب

روسری.... آری یا نه!

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 107
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام به همه دوستان

به نظر من اگه آدم یه چیزیو قبول داشته باشه ایران و خارج نداره . روسری هم همینطوره من خیلی باحجاب نیستم ولی دوست دارم هر جا که میرم همینجوری باشم

وقتی تو فضایی قرار بگیری که هیچکی روسری نداره روسری داشتن تابلوه

2 راه هست

یا نری

یا مثل همه باشی...

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس بگذار از حجاب که خدا دوست داردبگوییم ............تا موقعیت روسری را بفهمیم در کجای حجاب واقع شده است ؟

اون بحثش اینجا نیست....

لطفا به تالار اسلام مراجعه کنید.

ممنون:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بسمه تعالی

محجوبه چه مي گويد وحجاب يعني چه؟

محجوبه ميگويد: حجاب يعني امنيت خويش درمقابل آزارونگاه هاي چشمان بوالهوسان دل مريض .

محجوبه ميگويد:حجاب يعني حفظ حريم من است كه ورود ممنوع است واين سرزمين صاحب دارد ومسئول.

محجوبه ميگويد: زيبائي من ارزش دارد وقيمت وبراحتي قابل دسترسي براي همگان نيست :

- وقتي طلا همچون آهن ومس در همه جا هست ، فراون است وارزان، ديگر طلا ارزش آنچناني نخواهد داشت........ وقتي هر شب شب قدر باشد ديگر آن قدر ش از بين خواهد رفت .

محجوبه ميگويد: من از زيبائي خويش بعنوان ! دام فريب نامحرم .. وتله براي جنس مخالف .. وفتنه براي اغيار .. بكار نمي گيرم هرگز

من از زيبائي خويش بعنوان ! وسيله جذب جنس مرد وبرانگيختن حسد جنس زن بكار نمي برم هرگز.

محجوبه ميگويد: زيبائي يعني :

نه اسير تنم باشم ونه در بند صورت خويش كه زيبائي : اول سيرت وبعد صورت خويش .

محجوبه ميگويد: من هستم كه وجود دارم وارزش ... نه هيكلم .. ونه سر وروي ام.. ونه قيافه ام ....هرگز.

محجوبه ميگويد: من با حجاب از (قيافه، هيكل، زر وزيوز، وعرضه اندام خويش) براي...{ اظهار وجود، جبران خلاءشخصيت وجذب نگاه ديگران} ما يه نمي گذارم.. هرگز.

محجوبه ميگويد: من در پي آنچه تاريخ مصرف دارد نخواهم رفت..وبه دنبال توجه وستايش ديگران نخواهم شتافت زيرا ميدانم:

.هدف حجاب زن محجوب شدن اوست نه درمیان مردم انگشت نما شدن اوست

حجاب زن:آن پوششي وآن ظاهري وآن قيافهء وآن ژستي وآن نشست وبرخاستي وآن صحبت كردني وآن نگاه كردني وآن رفت وآمدي وآن نماي بدنست... كه باعث جلب نظر مرد وتحريك اونگردد.

وحجاب يعني، فرياد رساي زني كه ميگويد: من فقط( انسان) ام درجامعه و {زن وانسان} ام درمنزل وسلام.

لینک به دیدگاه
اون بحثش اینجا نیست....

اشتباه میکنید

روسری داشتن از حجاب وحجب می آید وحجاب ریشه در اسلام وآرمانها وارزشها وباورهای فرد دارد ............وکسیکه مثل شما چنین فکر میکند .......راحت روسری را کنار می گذارد

لینک به دیدگاه
حجاب یعنی زندانی نمودن مؤنث بودن زن وآزادی آرمان واندیشه او

بسمه تعالی

محجوبه چه مي گويد وحجاب يعني چه؟

محجوبه ميگويد: حجاب يعني امنيت خويش درمقابل آزارونگاه هاي چشمان بوالهوسان دل مريض .

محجوبه ميگويد:حجاب يعني حفظ حريم من است كه ورود ممنوع است واين سرزمين صاحب دارد ومسئول.

محجوبه ميگويد: زيبائي من ارزش دارد وقيمت وبراحتي قابل دسترسي براي همگان نيست :

- وقتي طلا همچون آهن ومس در همه جا هست ، فراون است وارزان، ديگر طلا ارزش آنچناني نخواهد داشت........ وقتي هر شب شب قدر باشد ديگر آن قدر ش از بين خواهد رفت .

محجوبه ميگويد: من از زيبائي خويش بعنوان ! دام فريب نامحرم .. وتله براي جنس مخالف .. وفتنه براي اغيار .. بكار نمي گيرم هرگز

من از زيبائي خويش بعنوان ! وسيله جذب جنس مرد وبرانگيختن حسد جنس زن بكار نمي برم هرگز.

محجوبه ميگويد: زيبائي يعني :

نه اسير تنم باشم ونه در بند صورت خويش كه زيبائي : اول سيرت وبعد صورت خويش .

محجوبه ميگويد: من هستم كه وجود دارم وارزش ... نه هيكلم .. ونه سر وروي ام.. ونه قيافه ام ....هرگز.

محجوبه ميگويد: من با حجاب از (قيافه، هيكل، زر وزيوز، وعرضه اندام خويش) براي...{ اظهار وجود، جبران خلاءشخصيت وجذب نگاه ديگران} ما يه نمي گذارم.. هرگز.

محجوبه ميگويد: من در پي آنچه تاريخ مصرف دارد نخواهم رفت..وبه دنبال توجه وستايش ديگران نخواهم شتافت زيرا ميدانم:

.هدف حجاب زن محجوب شدن اوست نه درمیان مردم انگشت نما شدن اوست

حجاب زن:آن پوششي وآن ظاهري وآن قيافهء وآن ژستي وآن نشست وبرخاستي وآن صحبت كردني وآن نگاه كردني وآن رفت وآمدي وآن نماي بدنست... كه باعث جلب نظر مرد وتحريك اونگردد.

وحجاب يعني، فرياد رساي زني كه ميگويد: من فقط( انسان) ام درجامعه و {زن وانسان} ام درمنزل وسلام.

عزیز جان

مگه بحث اثبات حجاب و بی حجابیه؟؟؟؟

موضوع تاپیک خیلی ساده ست چرا پیچیده اش میکنین؟

کلا اینا الان چه ربطی داره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون بحثش اینجا نیست....

کسیکه معتقد به اسلام باشد .........هرجای دنیا رود ؛ دست از حجاب بر نمی دارد از جمله روسری :ws21:

لینک به دیدگاه
اشتباه میکنید

روسری داشتن از حجاب وحجب می آید وحجاب ریشه در اسلام وآرمانها وارزشها وباورهای فرد دارد ............وکسیکه مثل شما چنین فکر میکند .......راحت روسری را کنار می گذارد

خیر

بنده هم مخالف شمام ولی روسری رو کنار نمیذارم

این یه چیزه شخصیه

اینطولی تو هین نکنین هاااااااااااا

میبندمش هااااااااااااwassat.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیز جان

مگه بحث اثبات حجاب و بی حجابیه؟؟؟؟

موضوع تاپیک خیلی ساده ست چرا پیچیده اش میکنین؟

کلا اینا الان چه ربطی داره؟

روسری یکی از مظاهر حجاب است وحجاب خدایی با روسری چند سانتی ورنگارنگ تفاوت دارد

لینک به دیدگاه
وقتی تو فضایی قرار بگیری که هیچکی روسری نداره روسری داشتن تابلوه

2 راه هست

یا نری

یا مثل همه باشی...

من تو محیطی بزرگ شدم که اصلا حجاب معنی خاصی نداره تا همین چند سال پیش هم مثل همونا بودم اما تصمیم گرفتم با حجاب بشم البته حجاب خیلی محکمی ندارم اما یه چیزایی رو رعایت میکنم

ومطمنم هر جایی برم همینطورم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

از خانم شیرین عباد.ی پرسیدن چرا وقتی اومدی خارج از ایران روسری نمی پوشی گفت هر کشوری قوانین خودشو داره تو ایران قانو ن میگفت باید بپوشی اینجا قانون نمیگه باید بپوشی یا بعضی جا ها میگه نباید پوشید ..

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیر

بنده هم مخالف شمام ولی روسری رو کنار نمیذارم

این یه چیزه شخصیه

اینطولی تو هین نکنین هاااااااااااا

میبندمش هااااااااااااwassat.gif

حجاب یک امر شخصی نیست بلکه یک حکم وقانون خدای است وتخطی از آن خلاف مقررات وخواسته خدا ومکتب است

توهین چیه ..........دارم جواب میدهم ..........نه به شما بلکه بطور کلی پاسخ میدهم

من با فرد کار ندارم با فکر واعتقاد ومرام واندیشه ها کار دارم

لینک به دیدگاه
قضیه روسری نیست ............

محجوبه بودن فرد مطرح است ...........

ایمان وپایبندی به آرمانها وارزش ها وباورها ..................مورد نظر است

کسی که به هدفش وآرمانش معتقد وپایبند است ؛ اختلاف سر زمینها وتغییرفرهنگها ودگرگونی دوستان و.و.و .......برایش فرق نمی کند ..........

هرچه دوست می خواهد ؛ همان را انجام میدهد ........

وزن محجوبه , به آنچه خدا می خواهد عمل می کند............ نه پسند دیگران وعرف جامعه والسلام

اما پیش میاد مواقعی که ما به خاطر عرف کار دیگه انجام میدیم :w58:

لینک به دیدگاه

من که هرگز این عمامه که حجاب نابم هست را از سرم بر نمیدارم.

کافیه عمامه بره کنار و زلف ها پریشون بشه،اونوقته که دلبری آغاز میشه !!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
روسری یکی از مظاهر حجاب است وحجاب خدایی با روسری چند سانتی ورنگارنگ تفاوت دارد

حجاب یک امر شخصی نیست بلکه یک حکم وقانون خدای است وتخطی از آن خلاف مقررات وخواسته خدا ومکتب است

توهین چیه ..........دارم جواب میدهم ..........نه به شما بلکه بطور کلی پاسخ میدهم

من با فرد کار ندارم با فکر واعتقاد ومرام واندیشه ها کار دارم

کلا کشتی منو

ادامه بده:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اما پیش میاد مواقعی که ما به خاطر عرف کار دیگه انجام میدیم :w58:

به همین خاطر فلسفه بعثت پیامبران ؛ تغییر عرف وعادات وقوانین وسنتهای غلط جوامع که خلاف عقل وشرع است ...........بوده است

شرع تابع عرف نمی شود مگر آن عرف با عقل ووحی خدا مخالفت نداشته باشد

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...