am in 25041 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 درود بر کاربران گرامی تالار علوم پایه سفارتی احداث نمودیم تا پلی باشد برای افزایش وحدت و همکاری فیمابین امید است همکاری خوب و مفیدی در پیش داشته باشیم!!! ---------------------------- حالا هدف این تاپیک چیه؟؟؟ اینجا ما لینک و مختصر توضیحی از تاپیکهایی که در تالار برق زده میشه و به درد بکس این تالار هم میخوره رو خدمتتون تقدیم میکنیم امیدوارم مفید باشه!!!:rose::rose: 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 درود بر کاربران گرامی تالار علوم پایه سفارتی احداث نمودیم تا پلی باشد برای افزایش وحدت و همکاری فیمابین امید است همکاری خوب و مفیدی در پیش داشته باشیم!!! ---------------------------- حالا هدف این تاپیک چیه؟؟؟ اینجا ما لینک و مختصر توضیحی از تاپیکهایی که در تالار برق زده میشه و به درد بکس این تالار هم میخوره رو خدمتتون تقدیم میکنیم امیدوارم مفید باشه!!!:rose::rose: :wubpink: امین جان میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین چون منم تو این فکرم این تالار علوم پایه فعالتر شه مخصوصا در قسمت شیمی و زیست که مورد علاقه مه و شاید بتونم کمکی کرده باشم 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2010 :wubpink:امین جان میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین چون منم تو این فکرم این تالار علوم پایه فعالتر شه مخصوصا در قسمت شیمی و زیست که مورد علاقه مه و شاید بتونم کمکی کرده باشم سلام خب اینجا ما لینک تاپیکها و گهگاه یه توضیحی هم میدیم توش اگه یه سوال ساده و عمومی هم باشه اینجارو میتونین شعبه دفتر مدیر تالار برق هم بدونین و سوالتون رو بزارین به شرطی که خبرمون بکنین حالا با تشکر یا چیز دیگه اگه کمه بازم بگم 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 سلامخب اینجا ما لینک تاپیکها و گهگاه یه توضیحی هم میدیم توش اگه یه سوال ساده و عمومی هم باشه اینجارو میتونین شعبه دفتر مدیر تالار برق هم بدونین و سوالتون رو بزارین به شرطی که خبرمون بکنین حالا با تشکر یا چیز دیگه اگه کمه بازم بگم خوب من تشکر اینا زدمم اما هیچکی نیمد یعنی یه جور رابطه بین علوم پایه و برق اینا دیگه... اما مثلا چه رابطه ای میتونه داشته باشه.. میتونی بیشتر توضیح بدی:wubpink: 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2010 خوب من تشکر اینا زدمم اما هیچکی نیمد یعنی یه جور رابطه بین علوم پایه و برق اینا دیگه... اما مثلا چه رابطه ای میتونه داشته باشه.. میتونی بیشتر توضیح بدی:wubpink: خب فک کنم علوم پایه ای که تو برق خیلی کاربرد دارن ریاضی و فیزیک باشن میشه تو این بخشا همکاری داشت یکی که مهمترینم هست نرم افزار متلب چطوره؟؟؟؟؟؟؟ 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 خب فک کنم علوم پایه ای که تو برق خیلی کاربرد دارن ریاضی و فیزیک باشنمیشه تو این بخشا همکاری داشت یکی که مهمترینم هست نرم افزار متلب چطوره؟؟؟؟؟؟؟ خوب من فیزیک اینا دوست نمیدارممم... سخته تا حالا با این نرم افزار کار نکردممم.. چه جوریه؟ فک کنم تو انجمن توضیحش باشه 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2010 خوب من فیزیک اینا دوست نمیدارممم... سخته تا حالا با این نرم افزار کار نکردممم.. چه جوریه؟ فک کنم تو انجمن توضیحش باشه هست کمی آموزشش هم به زودی شروع میشه خب یه نرم افزار مهندسیه بیشتر برای عملیاتهای ریاضی استفاده میشه 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 هست کمیآموزشش هم به زودی شروع میشه خب یه نرم افزار مهندسیه بیشتر برای عملیاتهای ریاضی استفاده میشه اما فک نمیکنم به کار زیست .. سلولی اینا به کار بیاد... اما ممنون بابت توضیحت... به امید روزی که همه تالارها با هم همکاری خوبی داشته باشن :flowerysmile: 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2010 اما فک نمیکنم به کار زیست .. سلولی اینا به کار بیاد... اما ممنون بابت توضیحت... به امید روزی که همه تالارها با هم همکاری خوبی داشته باشن :flowerysmile: خاش میشه اما حتما لازم نیست به کار رشتمون بیاد برق برای زندگی برق همه جا هست :rose: 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 خاش میشهاما حتما لازم نیست به کار رشتمون بیاد برق برای زندگی برق همه جا هست :rose: اره دیگه ... ما میکروسکوپامونو به برق میزنیممم وگرنه کارمون راه نمیفته 2
سمندون 19437 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 بابا برقی یا باطری انسانی فوق العاده جالب هست حتما ببینید .فیلمی هست در مورد مردی که برق داره بدنش 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 خبر [/url]فوری مسابقه عکس برقیها http://www.noandishaan.com/forums/sh...ad.php?t=58838
ارسال های توصیه شده