am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ درود بر کاربران گرامی تالار علوم پایه سفارتی احداث نمودیم تا پلی باشد برای افزایش وحدت و همکاری فیمابین امید است همکاری خوب و مفیدی در پیش داشته باشیم!!! ---------------------------- حالا هدف این تاپیک چیه؟؟؟ اینجا ما لینک و مختصر توضیحی از تاپیکهایی که در تالار برق زده میشه و به درد بکس این تالار هم میخوره رو خدمتتون تقدیم میکنیم امیدوارم مفید باشه!!!:rose::rose: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مهم : مسابقه بهترین دستاوردها واختراعات برقی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ درود بر کاربران گرامی تالار علوم پایه سفارتی احداث نمودیم تا پلی باشد برای افزایش وحدت و همکاری فیمابین امید است همکاری خوب و مفیدی در پیش داشته باشیم!!! ---------------------------- حالا هدف این تاپیک چیه؟؟؟ اینجا ما لینک و مختصر توضیحی از تاپیکهایی که در تالار برق زده میشه و به درد بکس این تالار هم میخوره رو خدمتتون تقدیم میکنیم امیدوارم مفید باشه!!!:rose::rose: :wubpink: امین جان میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین چون منم تو این فکرم این تالار علوم پایه فعالتر شه مخصوصا در قسمت شیمی و زیست که مورد علاقه مه و شاید بتونم کمکی کرده باشم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ :wubpink:امین جان میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین چون منم تو این فکرم این تالار علوم پایه فعالتر شه مخصوصا در قسمت شیمی و زیست که مورد علاقه مه و شاید بتونم کمکی کرده باشم سلام خب اینجا ما لینک تاپیکها و گهگاه یه توضیحی هم میدیم توش اگه یه سوال ساده و عمومی هم باشه اینجارو میتونین شعبه دفتر مدیر تالار برق هم بدونین و سوالتون رو بزارین به شرطی که خبرمون بکنین حالا با تشکر یا چیز دیگه اگه کمه بازم بگم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ سلامخب اینجا ما لینک تاپیکها و گهگاه یه توضیحی هم میدیم توش اگه یه سوال ساده و عمومی هم باشه اینجارو میتونین شعبه دفتر مدیر تالار برق هم بدونین و سوالتون رو بزارین به شرطی که خبرمون بکنین حالا با تشکر یا چیز دیگه اگه کمه بازم بگم خوب من تشکر اینا زدمم اما هیچکی نیمد یعنی یه جور رابطه بین علوم پایه و برق اینا دیگه... اما مثلا چه رابطه ای میتونه داشته باشه.. میتونی بیشتر توضیح بدی:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خوب من تشکر اینا زدمم اما هیچکی نیمد یعنی یه جور رابطه بین علوم پایه و برق اینا دیگه... اما مثلا چه رابطه ای میتونه داشته باشه.. میتونی بیشتر توضیح بدی:wubpink: خب فک کنم علوم پایه ای که تو برق خیلی کاربرد دارن ریاضی و فیزیک باشن میشه تو این بخشا همکاری داشت یکی که مهمترینم هست نرم افزار متلب چطوره؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خب فک کنم علوم پایه ای که تو برق خیلی کاربرد دارن ریاضی و فیزیک باشنمیشه تو این بخشا همکاری داشت یکی که مهمترینم هست نرم افزار متلب چطوره؟؟؟؟؟؟؟ خوب من فیزیک اینا دوست نمیدارممم... سخته تا حالا با این نرم افزار کار نکردممم.. چه جوریه؟ فک کنم تو انجمن توضیحش باشه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خوب من فیزیک اینا دوست نمیدارممم... سخته تا حالا با این نرم افزار کار نکردممم.. چه جوریه؟ فک کنم تو انجمن توضیحش باشه هست کمی آموزشش هم به زودی شروع میشه خب یه نرم افزار مهندسیه بیشتر برای عملیاتهای ریاضی استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ هست کمیآموزشش هم به زودی شروع میشه خب یه نرم افزار مهندسیه بیشتر برای عملیاتهای ریاضی استفاده میشه اما فک نمیکنم به کار زیست .. سلولی اینا به کار بیاد... اما ممنون بابت توضیحت... به امید روزی که همه تالارها با هم همکاری خوبی داشته باشن :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ اما فک نمیکنم به کار زیست .. سلولی اینا به کار بیاد... اما ممنون بابت توضیحت... به امید روزی که همه تالارها با هم همکاری خوبی داشته باشن :flowerysmile: خاش میشه اما حتما لازم نیست به کار رشتمون بیاد برق برای زندگی برق همه جا هست :rose: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خاش میشهاما حتما لازم نیست به کار رشتمون بیاد برق برای زندگی برق همه جا هست :rose: اره دیگه ... ما میکروسکوپامونو به برق میزنیممم وگرنه کارمون راه نمیفته 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خبر: مدیرمخابرات درمنزلش دکل نصب کرد! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ تصویر شارژر خورشیدی جدید ویژه دستگاههای الکترونیکی کوچک 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ کهربا,ماهنامه تخصصی مهندسی برق و رباتیک 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بابا برقی یا باطری انسانی فوق العاده جالب هست حتما ببینید .فیلمی هست در مورد مردی که برق داره بدنش 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خبر [/url]فوری مسابقه عکس برقیها http://www.noandishaan.com/forums/sh...ad.php?t=58838 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ [h=3]نمایـشگاه بیـن المللی روبـات ها در ژاپـن[/h] لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ برترین خودروهای خورشیدی+عکس بسیار جالب میباشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده