رفتن به مطلب

یا سیاه سیاه یا سفید سفید!

zzahra

ارسال های توصیه شده

یا سیاه سیاه می بینیم یا سفید سفید...!

کی میشه که انسان به یک دید معقول و عادلانه برسه؟!من فک میکنم همه چیز نسبیه!فک میکنیم که باید خوب باشیم...! ولی حتی من معیارهای خوب بودن رو هم نمیدونم...حتی نمیتونیم به اندازه ی یک ربع درباره ی خودمون اظهار نظر کنیم...!!

میخوام بگم من آدم عادلی هستم،اما خیلی جاها پیش اومده که با غرور فقط رو حرف خودم تکیه کردم و نخواستم نظرهای مخالف رو بشنوم...

بگم راستگوام؟!خود این حرف دروغی بزرگ بیش نیست!(هر چند خودم رو تو این مورد خیلی مسئول میدونم)...

بگم آدم منطقی ای هستم و عقلانی فکر میکنم؟!...نه!بزرگ ترین اشتباهات من جاهایی بوده که احساسات تو تصمیمم دخالت داشتن...و احساسی عمل کردن نشانه ی کمبود قدرت تعقل و تصمیم گیریه...

من آدمی عادل،راستگو،منطقی،خوش رفتار،باادب،خوش طینت،...نیستم!!وحتی آدمی بی عدالت،دروغگو،احساساتی،بدرفتار،بی ادب،بدذات و ... هم نیستم!!

و جالب اینجاست که خیلی راحت با همین کلمات دیگران رو توصیف میکنیم....

من گیج شدم....واقعا نمونه ی بارز یک انسان خوب و بی اشتباه کیه؟هم چنین نمونه آدمی که هیچ کدوم از ویژگی های ((خوب بودن))رو نداره؟!

خوب یا بد...؟!واقعا نمیدونم...یا کاملا بدبین هستیم و سیاه می بینیم،یا خوش بینانه ی خوش بینانه!!

:hanghead:

فک میکنم هروقت به جایی رسیدیم که هم سفید دیدیم و هم سیاه،اون موقعه که توانایی درک یک مسئله رو پیدا کردیم....!

:ws37:

• Like 17
لینک به دیدگاه

یه ترانه هست اسم خوانندشو نمی دونم... که میگه

این فقط یه نیمکت از شهرمونه

نیمکتای دیگه خیلی بهتره

خوبه ما دروغ نمیگیم اگه نه

دلمون آبرومو نو میبره

دنیای ما نه سفیده نه سیا

آدما شم همه خاکستری اند

بعضیا فک میکنن اولین

اما یکی مونده به آخری اند....

.....

..

• Like 4
لینک به دیدگاه

فک میکنم هروقت به جایی رسیدیم که هم سفید دیدیم و هم سیاه،اون موقعه که توانایی درک یک مسئله رو پیدا کردیم....!

:ws37:

سلام

مرسی زهرا جان:icon_gol:

به این جمله خیلی فکر کردم...

واقعاً همینطوره...

اما وقتی عنوان تاپیکو دیدم، اولین چیزی به ذهنم رسید این بود که سیاه سیاه وجود نداره!

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه ترانه هست اسم خوانندشو نمی دونم... که میگه

این فقط یه نیمکت از شهرمونه

نیمکتای دیگه خیلی بهتره

خوبه ما دروغ نمیگیم اگه نه

دلمون آبرومو نو میبره

دنیای ما نه سفیده نه سیا

آدما شم همه خاکستری اند

بعضیا فک میکنن اولین

اما یکی مونده به آخری اند....

.....