★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ تصویری در میان آیتمهای دوستان در گوگل ریدر دیدم که بریدهای از روزنامهی اعلام نتایج کنکور سراسری در سال ۸۰ را نشان میداد. یک نفر کامنتی گذاشته بود: ”سوال اینه که از اینا چند نفرشون الان ایران هستند هنوز؟” دونستن جواب این سوال برای من جالب بود و یک جستجوی کوچیک انجام دادم. نتایج جالبتر از چیزی بود که فکر میکردم. حیفم اومد منتشرش نکنم. قضاوت با خودتان!!ا ندا ناطق (نفر اول رشته ریاضی): استانفورد، آمریکا اشکان برنا (نفر دوم رشته ریاضی): برکلی کالیفرنیا، آمریکا احسان شفیعی پورفرد (نفر سوم رشته ریاضی): ایلینویز، آمریکا محمد فلاحی سیچانی (نفر اول رشته تجربی): میشیگان، آمریکا محمد امین خلیفه سلطانی (نفر دوم رشته تجربی): اطلاعات خاصی پیدا نکردم پیمان حبیب اللهی (نفر سوم رشته تجربی): هاروارد، آمریکا محمدرضا جلاییپور (نفر اول رشته انسانی): زندان اوین، تهران :ubhuekdv133q83a7yy7:hanghead::imoksmiley: :4564: :4564: :4564: :4564: 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ فقط 7نفرشون رو نوشتی بقیشون چی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ فقط 7نفرشون رو نوشتی بقیشون چی؟؟ برو از اونی که نوشته بپرس من کپی کردم 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ یه جا داشت میگفت ضرر صادرات مغز ها بیشتر از سود در امد های نفتی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ اسی نفر برتر کنکور 1960 (گورستان) 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ تصویری در میان آیتمهای دوستان در گوگل ریدر دیدم که بریدهای از روزنامهی اعلام نتایج کنکور سراسری در سال ۸۰ را نشان میداد. یک نفر کامنتی گذاشته بود: ”سوال اینه که از اینا چند نفرشون الان ایران هستند هنوز؟” دونستن جواب این سوال برای من جالب بود و یک جستجوی کوچیک انجام دادم. نتایج جالبتر از چیزی بود که فکر میکردم. حیفم اومد منتشرش نکنم. قضاوت با خودتان!!ا ندا ناطق (نفر اول رشته ریاضی): استانفورد، آمریکا اشکان برنا (نفر دوم رشته ریاضی): برکلی کالیفرنیا، آمریکا احسان شفیعی پورفرد (نفر سوم رشته ریاضی): ایلینویز، آمریکا محمد فلاحی سیچانی (نفر اول رشته تجربی): میشیگان، آمریکا محمد امین خلیفه سلطانی (نفر دوم رشته تجربی): اطلاعات خاصی پیدا نکردم پیمان حبیب اللهی (نفر سوم رشته تجربی): هاروارد، آمریکا محمدرضا جلاییپور (نفر اول رشته انسانی): زندان اوین، تهران :ubhuekdv133q83a7yy7:hanghead::imoksmiley: :4564: :4564: :4564: :4564: خوب خدا رو شکر در کشور ما فرار مغزها وجود ندارد. لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ براشون متاسفیم جمیعا!اینان از نعمت ولایت مطلقه از مهروزی دولت عدالت محور محروم مانده اند واقعا برایشان تاسف میخوریم و از خداوند تبارک تعالی و استعانت ایشان از مقام معظم رهبری ارزوی بخشش گناهان و بازگشتشان به دامن پر برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی را ارزومندیم تا برگشته و با خرید روزنامه بازار کار چرخه ی شیشه پاک کنی را سروسامنی بدهند ما به این جوانان نیازمندیم تا قدرت بروبچه های گمنام امام و یگان غیور ویژه تهیه شده برای سرکوب ضد انقلاب!به رخ استکبار جهانی بکشیم. 5 لینک به دیدگاه
emi.zx2010 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ تو فیس بوک دیده بودم خیلی غصه خوردم الان دوباره دارم غصه میخورم!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده