Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اینجوری؟: وما,همه کودکان,دست در دست م دهیم؛و قلکهای کوچک خودمان را برای درمان بیماران هدیه کنیم...... چهره ی اون دختره اومد جلوی چشمم ها... خیلی معصومانه میگفت اینو... :shame: نه اینطوری برای مموتی فایده نداره... لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اینجوری؟: وما,همه کودکان,دست در دست م دهیم؛و قلکهای کوچک خودمان را برای درمان بیماران هدیه کنیم...... farfaraway جااااان !! سلام همشهری 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها اسپم اینا نکنید اااا بدویین برین سر موضوع دنبه هه:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها اسپم اینا نکنید اااابدویین برین سر موضوع دنبه هه:smiley (18): چیه خیلی به موضوع علاقه نشون میدی 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ farfaraway جااااان !! سلام همشهری سلام خوبی؟ همشهری به این دلنوازه بگو بقالی های فارفار اوی پیت روغن دمبه نمیفروشن؛ما بحث چیو کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزنامه ایران در بخش حاشیه نگاری سفر رئیس جمهور به قزوین نوشت: استفاده از روغن دنبه گوسفند به جای روغنهای موجود، حاشیه جالب سخنرانی رئیس جمهور در جمع مدیران بود. دکتر احمدینژاد گفت: مصرف بیش از حد روغن با ترانس بالا در روستا و عدم مصرف روغن دنبه، باعث تهدید سلامت مردم شده که هم اینک به اثبات رسیده که خوردن روغن دنبه از همه سالمتر است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب بلاخره از هر چي بگذريم ايشون دكتره ديگه..!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلامخوبی؟ همشهری به این دلنوازه بگو بقالی های فارفار اوی پیت روغن دمبه نمیفروشن؛ما بحث چیو کنیم؟ بحث مموتی از بحث دمبه چرب تره... بذار تا محمد ندیده پاکش کنه هرچی میخوایم بگیم... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چیه خیلی به موضوع علاقه نشون میدی اره خوب.. اتفاقا امشب غذا از بیرون گرفتیم .. پر روغن نباتی بود که مزه ش خوب شه:Laie_28: دنبه خیلی مفیده استفاده کنید قوت بگیرید 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بحث مموتی از بحث دمبه چرب تره...بذار تا محمد ندیده پاکش کنه هرچی میخوایم بگیم... :vahidrk: منحرف نشین لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اره خوب.. اتفاقا امشب غذا از بیرون گرفتیم .. پر روغن نباتی بود که مزه ش خوب شه:Laie_28:دنبه خیلی مفیده استفاده کنید قوت بگیرید e خانوم دكتر هم ميگه خيلي خوبه دنبه......من دنبمو ميخوام....!! 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اره خوب.. اتفاقا امشب غذا از بیرون گرفتیم .. پر روغن نباتی بود که مزه ش خوب شه:Laie_28:دنبه خیلی مفیده استفاده کنید قوت بگیرید گفتی غذای بیرون یاد کباب ترکی افتادم توش استفاده بهینه ای از دنبه شده. بد نیست از این ببعد اسمشو بذاریم مموت کباب یا مثلا مموت داغ :vahidrk:منحرف نشین :w00: 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تا اونجا که من میدونم از مضرترین نوع چربی چربی های حیوانی است مگه اینکه دنبه قسمتی از حیوان نباشه بهترین روغن هم من 6 روز پیش گفتم که چی هست خودتون ببینید >>>> #9 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تا اونجا که من میدونم از مضرترین نوع چربی چربی های حیوانی است مگه اینکه دنبه قسمتی از حیوان نباشه بهترین روغن هم من 6 روز پیش گفتم که چی هست خودتون ببینید >>>> #9 دکتر قضیه خیلی پیچیده شد... حالا چکار کنیم؟؟ عجب دو راهی سرنوشت سازی! حرف کدام دکتر را گوش دهیم؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ دکتر قضیه خیلی پیچیده شد... حالا چکار کنیم؟؟ عجب دو راهی سرنوشت سازی! حرف کدام دکتر را گوش دهیم؟ اون یکی دکتر که مدرک دکتراش هم جعلیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده