vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزنامه ایران در بخش حاشیه نگاری سفر رئیس جمهور به قزوین نوشت: استفاده از روغن دنبه گوسفند به جای روغنهای موجود، حاشیه جالب سخنرانی رئیس جمهور در جمع مدیران بود. دکتر احمدینژاد گفت: مصرف بیش از حد روغن با ترانس بالا در روستا و عدم مصرف روغن دنبه، باعث تهدید سلامت مردم شده که هم اینک به اثبات رسیده که خوردن روغن دنبه از همه سالمتر است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ فکر میکنم دکتر شوان بتونن در این زمینه راهنمایی های بیشتری داشته باشن 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ لازمه چیزی بگیم؟ خب بالاخره دکتر صلاح مملکت رو از همه بهتر میدونه 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ حقیقتش رو بخوای من دیگه از حرفاش تعجب نمیکنم... به اینجور آدما نباید خندید که... باید کمکشون کرد... 6 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ لازمه چیزی بگیم؟خب بالاخره دکتر صلاح مملکت رو از همه بهتر میدونه نه عزیزم اینو همه میدونیم. ایشون رییس جمهور فرزانه هستن و در هر زمینه ای متخصص میخوام از این به بعد برم تو کار دنبه! یکم بوی گند میده ولی خوب ارزونه 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ وای خدا این حاج محمود باز افاضات فرمودن!:ws28::ws28: خیلی با حالی محمود جون دوستت داریم!دیگه چی توصیه میفرمایین شما؟...میخوای جای آب لوله کشی آب چاه بخوریم؟....یا مثلا جای گوشت گوسفند چون چربیش زیاده گوشت الاغ بخوریم...بیتره ها!! 5 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ راس میگه دیگه... آفرین به شما! نمیدونم چرا حالا دوستان کم لطفی میکنن؟ بله بزارید یه مطلبی رو بگم براتون ببینید ما تو ایران یه مثلی داریم(خنده) میگیم آبگوشت خوبه بزباش باشه(خنده عریضتر) آبگوشت هم همه خوشمزگیش به همین دنبه هاست! من فکر نمیکنم آمریکاییها هم بتونن اینو کتمانش کنن دیگه همه دنیا میدونه اینو(خنده...) خوب ما از جوونامون خواستیم وردارن این دنبرو وارد بقیه چرخه غذایی هم کنن. خیلی سادس چطور دنبه باعث خوشمزگی آبگوشت بشه ولی مثلا باعث خوشمزگی چیپس نشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تو سفرهای استانیش تو یکی از شهرا (فک کنم ایلام بوده که از نظر صنعتی خیلی ضعیفه) گفته بود شما کارخونه میخواین چیکار. این همه زمین گوسفند بخرین بریزین توش دام پروری کنین... 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ وای خدا این حاج محمود باز افاضات فرمودن!:ws28::ws28:خیلی با حالی محمود جون دوستت داریم!دیگه چی توصیه میفرمایین شما؟...میخوای جای آب لوله کشی آب چاه بخوریم؟....یا مثلا جای گوشت گوسفند چون چربیش زیاده گوشت الاغ بخوریم...بیتره ها!! چرا شما بخوری حزب شما بخوره نوبت به ما که رسید چربیش زیاد میشه و مضر؟ اینو که دیگه محققان خودتون گفتن! اصلا یه آبگوشت بز باش با دمبه اعلا برای خواهران و یه آبگوشت بز باش برای برادران 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تو سفرهای استانیش تو یکی از شهرا (فک کنم ایلام بوده که از نظر صنعتی خیلی ضعیفه) گفته بود شما کارخونه میخواین چیکار. این همه زمین گوسفند بخرین بریزین توش دام پروری کنین... 100 سال فکر نمیکردم رییس جمهور کشورم بیاد از این چیزابگه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ 100 سال فکر نمیکردم رییس جمهور کشورم بیاد از این چیزابگه:icon_pf (34): انگار ایشون به گوسفند علاقه خاصی دارن 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خدایش اگر دکتر رئیس نمی شد ما لان باید به کی می خندیدیم تو جامعه ای که همش ناراحتی و حالت روح مردگی رو داره بابا دکی دمت گرم صورت من یکی رو یکم با خنده اشنا کردی 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ این دود سیه فام که بربام وطن خواست...ازماست که برماست 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ فکر میکنم دکتر شوان بتونن در این زمینه راهنمایی های بیشتری داشته باشن فقط ایشون نیستند البته... بازم داریم... فکر کنم همشون بتونند کمک کنند... در برخی موارد بیش از اندازه... 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خدایش اگر دکتر رئیس نمی شد ما لان باید به کی می خندیدیم تو جامعه ای که همش ناراحتی و حالت روح مردگی رو داره بابا دکی دمت گرم صورت من یکی رو یکم با خنده اشنا کردی آره خندیدنی که تلختر از گریست لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ وای اگر که محمود حکم جهادم دهد. روغن نباتی نتواند که شکستم دهد. 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خدایش اگر دکتر رئیس نمی شد ما لان باید به کی می خندیدیم تو جامعه ای که همش ناراحتی و حالت روح مردگی رو داره بابا دکی دمت گرم صورت من یکی رو یکم با خنده اشنا کردی ای بابا... فوقش 8 سالم به این خندیدم... یه نفر هست که نمیره و سی ساله داره به ریش همه میخنده... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده