faaarnaz 5345 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 ای بابا متنم ابهام برانگیز بودمنظورم تو نبودی میگم 50 تومنش رو میدم عزیزی 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 خب پول توشه اصلا؟وسه هر طرح چقدر حساب می کنن؟سر پول دادن دبه در نمیارن؟ آره دیگه داداش. برای مبلغش هم خودت باید برآورد کنی. سر پول دادن نمیدونم. ولی به هر حال هرکاری سختی خودشو داره. 1
Moment 15228 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 آره دیگه داداش. برای مبلغش هم خودت باید برآورد کنی. سر پول دادن نمیدونم. ولی به هر حال هرکاری سختی خودشو داره. ای بابا شبیه کارفرماها حرف میزنی اگه پایه باشی من دوس دارم بزنیم توی کار پژوهشی فقط برام مهمه که وقتی که میذارم پول درست حسابی هم داشته باشه من یه ماه میرم خونه و برمی گردم, اونموقع تو هم امتحانت رو دادی و فکر کنم وقتت آزاد باشه، دوس داشتی اون موقع با هم میریم طرح بگیریم 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 ای بابا شبیه کارفرماها حرف میزنیاگه پایه باشی من دوس دارم بزنیم توی کار پژوهشی فقط برام مهمه که وقتی که میذارم پول درست حسابی هم داشته باشه من یه ماه میرم خونه و برمی گردم, اونموقع تو هم امتحانت رو دادی و فکر کنم وقتت آزاد باشه، دوس داشتی اون موقع با هم میریم طرح بگیریم این چه حرفیه میزنی. ما کوچیک شماییم برادر. پس تا اون موقع فکر کن، پروپوزال برای یه طرح پژوهشی که خوب و جدید باشه تهیه کن یه کلیتی ازش که روی اون صحبت کنیم. 1
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 جای دقیقشو بلد نیستم من خودم وقتی فهمیدم که دیگه فارغ التحصیل شدم نمی دونم تا چه حد قضیه جدی باشه :icon_pf (34): ینی تو دوران دانشجویی باید طرحی ارائه بدیم فرنازی؟ 1
Moment 15228 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 این چه حرفیه میزنی. ما کوچیک شماییم برادر.پس تا اون موقع فکر کن، پروپوزال برای یه طرح پژوهشی که خوب و جدید باشه تهیه کن یه کلیتی ازش که روی اون صحبت کنیم. منظورم این نیس داداش...میگم مبهم حرف میزنی مثه کارفرماها موضوعش فرقی نمیکنه یعنی؟خودشون مگه موضوع پیشنهاد نمیدن؟ 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 ینی تو دوران دانشجویی باید طرحی ارائه بدیم فرنازی؟ من اینجوری فک میکردم ولی دیروز که سایتشو رفتم چیزی نگفته بود از دانشجو بودن مهم اینه که طرح خلاقانه ای داشته باشی صبا شما ترم چندی الان؟ 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 من اینجوری فک میکردم ولی دیروز که سایتشو رفتم چیزی نگفته بود از دانشجو بودنمهم اینه که طرح خلاقانه ای داشته باشی صبا شما ترم چندی الان؟ اهان. اخه من با دوتا از دوستام طرح داریم ..... الان ترم 6:ws37: 2
Moment 15228 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 من اینجوری فک میکردم ولی دیروز که سایتشو رفتم چیزی نگفته بود از دانشجو بودنمهم اینه که طرح خلاقانه ای داشته باشی صبا شما ترم چندی الان؟ سایتش چیه فرناز؟من حال نداشتم برم اونجا دستت درد نکنه سایتشو بده لااقل مجازی یه سری بزنیم
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 آقا شهرکرد ما که اصلا بوی شهر نمید به قول دختر باران آدماش هنوز بوو میدن 1
Moment 15228 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 آقا شهرکرد ما که اصلا بوی شهر نمید به قول دختر باران آدمش هنوز بوو میدن جلل خالق الان داری میگی که این تقصیر ما شهرسازاست یا اینکه شهرکرد یه پتانسیل برای کار شهرسازیه یا داری ما رو دک میکنی که خودتو فامیلات همه مسندای شهرکرد رو صاب شید یا داری رو مخمون کار میکنی که بیایم اونجا؟ اصلا به تعداد حروفی که نوشتی میشه برداشت های مختلی کرد 1
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 جلل خالقالان داری میگی که این تقصیر ما شهرسازاست یا اینکه شهرکرد یه پتانسیل برای کار شهرسازیه یا داری ما رو دک میکنی که خودتو فامیلات همه مسندای شهرکرد رو صاب شید یا داری رو مخمون کار میکنی که بیایم اونجا؟ اصلا به تعداد حروفی که نوشتی میشه برداشت های مختلی کرد منظورم دقیقا عین فرمایش شماست درون پستتون بدون یک واو اضافی یا کم 1
Moment 15228 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 منظورم دقیقا عین فرمایش شماست درون پستتون بدون یک واو اضافی یا کم 1
faaarnaz 5345 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 سایتش چیه فرناز؟من حال نداشتم برم اونجا دستت درد نکنه سایتشو بده لااقل مجازی یه سری بزنیم خودت آدرس سایتو برام پیام خصوصی کردی که! ماشالا حافظه:icon_pf (34): 1
Moment 15228 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 خودت آدرس سایتو برام پیام خصوصی کردی که! ماشالا حافظه:icon_pf (34): آخه گفتی آدرسش یه جای دیگس گفتم حتما سایتشم یه چیز دیگه س
faaarnaz 5345 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 آخه گفتی آدرسش یه جای دیگس گفتم حتما سایتشم یه چیز دیگه س 1
Moment 15228 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 چی میگی ژوزف بابا! هیچی دیگه...دارم دست پیشو می گیرم که پس نیفتم
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 منظورم این نیس داداش...میگم مبهم حرف میزنی مثه کارفرماها موضوعش فرقی نمیکنه یعنی؟خودشون مگه موضوع پیشنهاد نمیدن؟ آهان خودشون موضوع اگه پیشنهاد بدن که باید بذارن برا مناقصه و مزایده و این حرفا. ولی خب یه شرح وظایفی هر سازمان داره، که طبیعتا باید تو اون حوزه باشه طرحی که بهشون ارائه میدی 1
ارسال های توصیه شده