faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا متنم ابهام برانگیز بودمنظورم تو نبودی میگم 50 تومنش رو میدم عزیزی 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خب پول توشه اصلا؟وسه هر طرح چقدر حساب می کنن؟سر پول دادن دبه در نمیارن؟ آره دیگه داداش. برای مبلغش هم خودت باید برآورد کنی. سر پول دادن نمیدونم. ولی به هر حال هرکاری سختی خودشو داره. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آره دیگه داداش. برای مبلغش هم خودت باید برآورد کنی. سر پول دادن نمیدونم. ولی به هر حال هرکاری سختی خودشو داره. ای بابا شبیه کارفرماها حرف میزنی اگه پایه باشی من دوس دارم بزنیم توی کار پژوهشی فقط برام مهمه که وقتی که میذارم پول درست حسابی هم داشته باشه من یه ماه میرم خونه و برمی گردم, اونموقع تو هم امتحانت رو دادی و فکر کنم وقتت آزاد باشه، دوس داشتی اون موقع با هم میریم طرح بگیریم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا شبیه کارفرماها حرف میزنیاگه پایه باشی من دوس دارم بزنیم توی کار پژوهشی فقط برام مهمه که وقتی که میذارم پول درست حسابی هم داشته باشه من یه ماه میرم خونه و برمی گردم, اونموقع تو هم امتحانت رو دادی و فکر کنم وقتت آزاد باشه، دوس داشتی اون موقع با هم میریم طرح بگیریم این چه حرفیه میزنی. ما کوچیک شماییم برادر. پس تا اون موقع فکر کن، پروپوزال برای یه طرح پژوهشی که خوب و جدید باشه تهیه کن یه کلیتی ازش که روی اون صحبت کنیم. 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ جای دقیقشو بلد نیستم من خودم وقتی فهمیدم که دیگه فارغ التحصیل شدم نمی دونم تا چه حد قضیه جدی باشه :icon_pf (34): ینی تو دوران دانشجویی باید طرحی ارائه بدیم فرنازی؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ این چه حرفیه میزنی. ما کوچیک شماییم برادر.پس تا اون موقع فکر کن، پروپوزال برای یه طرح پژوهشی که خوب و جدید باشه تهیه کن یه کلیتی ازش که روی اون صحبت کنیم. منظورم این نیس داداش...میگم مبهم حرف میزنی مثه کارفرماها موضوعش فرقی نمیکنه یعنی؟خودشون مگه موضوع پیشنهاد نمیدن؟ 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ینی تو دوران دانشجویی باید طرحی ارائه بدیم فرنازی؟ من اینجوری فک میکردم ولی دیروز که سایتشو رفتم چیزی نگفته بود از دانشجو بودن مهم اینه که طرح خلاقانه ای داشته باشی صبا شما ترم چندی الان؟ 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من اینجوری فک میکردم ولی دیروز که سایتشو رفتم چیزی نگفته بود از دانشجو بودنمهم اینه که طرح خلاقانه ای داشته باشی صبا شما ترم چندی الان؟ اهان. اخه من با دوتا از دوستام طرح داریم ..... الان ترم 6:ws37: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من اینجوری فک میکردم ولی دیروز که سایتشو رفتم چیزی نگفته بود از دانشجو بودنمهم اینه که طرح خلاقانه ای داشته باشی صبا شما ترم چندی الان؟ سایتش چیه فرناز؟من حال نداشتم برم اونجا دستت درد نکنه سایتشو بده لااقل مجازی یه سری بزنیم لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آقا شهرکرد ما که اصلا بوی شهر نمید به قول دختر باران آدماش هنوز بوو میدن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آقا شهرکرد ما که اصلا بوی شهر نمید به قول دختر باران آدمش هنوز بوو میدن جلل خالق الان داری میگی که این تقصیر ما شهرسازاست یا اینکه شهرکرد یه پتانسیل برای کار شهرسازیه یا داری ما رو دک میکنی که خودتو فامیلات همه مسندای شهرکرد رو صاب شید یا داری رو مخمون کار میکنی که بیایم اونجا؟ اصلا به تعداد حروفی که نوشتی میشه برداشت های مختلی کرد 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ جلل خالقالان داری میگی که این تقصیر ما شهرسازاست یا اینکه شهرکرد یه پتانسیل برای کار شهرسازیه یا داری ما رو دک میکنی که خودتو فامیلات همه مسندای شهرکرد رو صاب شید یا داری رو مخمون کار میکنی که بیایم اونجا؟ اصلا به تعداد حروفی که نوشتی میشه برداشت های مختلی کرد منظورم دقیقا عین فرمایش شماست درون پستتون بدون یک واو اضافی یا کم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ منظورم دقیقا عین فرمایش شماست درون پستتون بدون یک واو اضافی یا کم 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سایتش چیه فرناز؟من حال نداشتم برم اونجا دستت درد نکنه سایتشو بده لااقل مجازی یه سری بزنیم خودت آدرس سایتو برام پیام خصوصی کردی که! ماشالا حافظه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خودت آدرس سایتو برام پیام خصوصی کردی که! ماشالا حافظه:icon_pf (34): آخه گفتی آدرسش یه جای دیگس گفتم حتما سایتشم یه چیز دیگه س لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آخه گفتی آدرسش یه جای دیگس گفتم حتما سایتشم یه چیز دیگه س 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا... ناراحت نباش انشالله که پیداش میکنی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ چی میگی ژوزف بابا! هیچی دیگه...دارم دست پیشو می گیرم که پس نیفتم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ منظورم این نیس داداش...میگم مبهم حرف میزنی مثه کارفرماها موضوعش فرقی نمیکنه یعنی؟خودشون مگه موضوع پیشنهاد نمیدن؟ آهان خودشون موضوع اگه پیشنهاد بدن که باید بذارن برا مناقصه و مزایده و این حرفا. ولی خب یه شرح وظایفی هر سازمان داره، که طبیعتا باید تو اون حوزه باشه طرحی که بهشون ارائه میدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده