faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ البته منظورم پارک بود:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ پارم علم و فناوری دانشگاه تهران(اگه اشتباه نکرده باشم) یکی از مواردیه که شما بهشون ایده میدین بعد اگه خودشون تشخیص بدن که طرح خلاقانه ای هست قبول میکنن که یه بودجه ای بهش اختصاص بدن جدی؟کجا هست این پارک؟پول توشه یا کشکه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ یافتم یافتم تهران - خيابان کارگر شمالي - خيابان فرشي مقدم (شانزدهم)- پارک علم وفناوری دانشگاه تهران- ساختمان شماره 2 پارک- مرکز رشد دانشگاه تهران 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ خب خودت ایده دادی محمد حسین به یه جایی برسونشاین طرح پژوهشی ها رو میشه شخصی گرفت یا باید از طریق دانشگاه و شرکت اقدام کرد؟ طرح داری؟ اگه آره یه روز هماهنگ کن ببینیم همو، میریم اوکی میکنیمش ایشالا اگه خوب باشه. شرکت و دانشگاه نمیخواد، با هم میریم ارائه میدی بهشون، اگر بدردشون بخوره، خب قبول میکنن ایشالا. 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ جای دقیقشو بلد نیستم من خودم وقتی فهمیدم که دیگه فارغ التحصیل شدم نمی دونم تا چه حد قضیه جدی باشه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ wikimapia اینو میگه: شهر ری - منطقه ٢٠ شهرداری تهران ; تهران بزرگ; شهرستان بهارستان 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ یافتم یافتم تهران - خيابان کارگر شمالي - خيابان فرشي مقدم (شانزدهم)- پارک علم وفناوری دانشگاه تهران- ساختمان شماره 2 پارک- مرکز رشد دانشگاه تهران پس اون یکی چیه؟! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ طرح داری؟ اگه آره یه روز هماهنگ کن ببینیم همو، میریم اوکی میکنیمش ایشالا اگه خوب باشه. شرکت و دانشگاه نمیخواد، با هم میریم ارائه میدی بهشون، اگر بدردشون بخوره، خب قبول میکنن ایشالا. خب یه کم بیشتر توضیح بده طرح تا دلت بخواد هستش منم پایم با هم کار کنیم فقط خودت قبلا باهاشون کار کردی؟پول و ایناش چه جوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ wikimapia اینو میگه:شهر ری - منطقه ٢٠ شهرداری تهران ; تهران بزرگ; شهرستان بهارستان خودت رفتی اینجا فرناز؟دوستات آشناهات؟ من این رو توی گوگل پیدا کردم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آدرس سایتش این بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من نرفتم بچه ها واسه پایان نامشون استفاده میکنن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من نرفتمبچه ها واسه پایان نامشون استفاده میکنن اونوقت چقدر پول بهشون میدن؟ 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ فک نکنم کسی تونسته باشه تا ته این پروسه رو رفته باشه! میدونم که بعضی وختا شهرداری و ازین جور سازمانا اگه موضوعی که خودشون احتیاج دارنو کار کنی حدودن دو ملیون میده( مطمین نیسم اینا همش در حد شنیدس) ولی اینجا رو خبر مبر ندارم! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ فک نکنم کسی تونسته باشه تا ته این پروسه رو رفته باشه!میدونم که بعضی وختا شهرداری و ازین جور سازمانا اگه موضوعی که خودشون احتیاج دارنو کار کنی حدودن دو ملیون میده( مطمین نیسم اینا همش در حد شنیدس) ولی اینجا رو خبر مبر ندارم! شهرداری رو میدونم میخوام برم رو مخ عزیزی یه نامه بهم بده:ws3:2 تومنم خوبه 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ عزیزی؟! هوممممممم فکر خوبیه امیدوارم مخش جواب بده موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ عزیزی؟! هومممممممفکر خوبیه امیدوارم مخش جواب بده موفق باشی عاره...میگم بهش 50 تومنش رو به خودت میدم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ خب یه کم بیشتر توضیح بدهطرح تا دلت بخواد هستش منم پایم با هم کار کنیم فقط خودت قبلا باهاشون کار کردی؟پول و ایناش چه جوریه؟ آره داداش، توضیح بیشتر نداره که 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آره داداش، توضیح بیشتر نداره که خب پول توشه اصلا؟وسه هر طرح چقدر حساب می کنن؟سر پول دادن دبه در نمیارن؟ 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ عاره...میگم بهش 50 تومنش رو به خودت میدم خیلی ممنون از شما به ما زیاد رسیده 50 تومنم بود پیشت حالا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی ممنون از شما به ما زیاد رسیده50 تومنم بود پیشت حالا:icon_pf (34): ای بابا متنم ابهام برانگیز بود منظورم تو نبودی میگم 50 تومنش رو میدم عزیزی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده