سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نوشته ی جالبیه ولی یه چیزی بگم ... من خودم از سال دیگه تدریس خواهم کرد و کارای مقدماتیشو انجام دادم من قویا معتقدم یا دانشجو باید بالای 15 نمره بگیره یا زیر 5 اصلا قابل درک نیست یه دانشجو 10 یا 12 بگیره اصلا چه مفهومی داره ؟ یعنی دانشجو یه درسو نصفه فهمیده ؟ دانشجو اگه درسو فهمیده باشه باید بتونه هر سوالی در اون حیطه رو حل کنه وگرنه هیچ نمره ی 9 و 8 و ... هم اصلا مفهوم نداره یعنی چی که دانشجو 9 میگیره و میگن حداقل مشروط نشه ... دانشجویی که درسو نمیفمه پس حقش مشروط شدنه من به مدیر گروه دانشگاهی که باهاشون دارم قرارداد میبندم همین نکته رو گفتم و همگی تایید کردند . دانشجو با نمره ی 10 و 12 به هیچجایی نمیرسه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ بیا اینم از مهندس ما!:jawdrop: آخه این چه طرز فکریه؟ کی گفته اینو؟:167: اون خداس که هیچوقت کم نمیاره. شاید کسی به سوالات شما نتونه جواب بده ولی درسو فهمیده باشه. پس استرس امتحان چی میشه؟ پس بدبختی های زندگی دانشجویی چی میشه؟ نمره هم یه چیز کمی هست و آدمیزاد رو نمیشه با چیز کمی متر کرد! شاید کسی که 20 میگیره همون شب امتحان خرخونی کرده باشه درصورتیکه کسی که 15 میگیره در طول ترم خونده باشه نکته ی خوبی اشاره کردی وحید جان از نظر من اصلا امتحان پایانترم ملاک نیست دقیقا نظرت درسته یه نفر در طول ترم درسش خوبه ولی شب امتحان بخاطر استرس - بیماری یا ... نمیتونه سر امتحان موفق باشه وبلعکس یه نفر در طول ترم اصلا درس نمیخونه و شب امتحان تا صبح درس میخونه به همین خاطره من اصلا تاکیدم روی پایانترم نیست از نظر من دانشجو باید در طول ترم خودشو نشون بده دانشجویی که درسو فهمیده باید بتونه خودش پروژه انجام و بده و ازش دفاع کنه به همین خاطر از نظر من در طول ترم باید 4 تا امتحان گرفته بشه و یه پروژه و امتحان اخر ترم هم فرمالیته ... یه استاد داشتیم دوره ی لیسانس اگه میانترم و پایانترم نمره ی کامل میوردی ولی پروژه رو نمیتونستی دفاع کنی مینداخت کارشم درست بود 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ حالا ذوب آهن باخت باید بیای اینطوری بگی؟ من اصلا بازیو ندیدم بعدشم این نظرمو خیلی وقته دوستام میدونن 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نکته ی خوبی اشاره کردی وحید جان از نظر من اصلا امتحان پایانترم ملاک نیست دقیقا نظرت درسته یه نفر در طول ترم درسش خوبه ولی شب امتحان بخاطر استرس - بیماری یا ... نمیتونه سر امتحان موفق باشه وبلعکس یه نفر در طول ترم اصلا درس نمیخونه و شب امتحان تا صبح درس میخونه به همین خاطره من اصلا تاکیدم روی پایانترم نیست از نظر من دانشجو باید در طول ترم خودشو نشون بده دانشجویی که درسو فهمیده باید بتونه خودش پروژه انجام و بده و ازش دفاع کنه به همین خاطر از نظر من در طول ترم باید 4 تا امتحان گرفته بشه و یه پروژه و امتحان اخر ترم هم فرمالیته ... یه استاد داشتیم دوره ی لیسانس اگه میانترم و پایانترم نمره ی کامل میوردی ولی پروژه رو نمیتونستی دفاع کنی مینداخت کارشم درست بود آها از این نظر . بله کار بسیار خوبیه. ولی دانشجویان درس نخون که جدیدا درصدشون روز به روز داره میره بالا اذیتتون میکنن و نمیدونم اینطوری چند ترم میتونید دووم بیارید... اگر اون امتحانهارو هم که میگیرید تصحیح شدشو هم بدید دسته بچه ها که دیگه آکسفورد میشه 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ آها از این نظر . بله کار بسیار خوبیه. ولی دانشجویان درس نخون که جدیدا درصدشون روز به روز داره میره بالا اذیتتون میکنن و نمیدونم اینطوری چند ترم میتونید دووم بیارید...اگر اون امتحانهارو هم که میگیرید تصحیح شدشو هم بدید دسته بچه ها که دیگه آکسفورد میشه از چه نظر دووم نمیارم ؟ اولا من اصلا مراعات دانشجو رو نمیکنم الانم که دستیار استادمونم و حل تمرین میرم اصلا مراعات نمیکنم یعنی خیلی راحت حالشونو میگیرم از نظر فیزیکی هم خیالت راحت هم هیکلم بزرگه و هم یکم رزمی کار کردم ( در حد 10 سال ) دوستامم منون میشناسن میدونن من اصلا اعصاب سر و کله زدن و بحث با این بچه های جدید الورودو ندارم و 3 سوت میزنم تو حالشون لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نکته ی خوبی اشاره کردی وحید جان از نظر من اصلا امتحان پایانترم ملاک نیست دقیقا نظرت درسته یه نفر در طول ترم درسش خوبه ولی شب امتحان بخاطر استرس - بیماری یا ... نمیتونه سر امتحان موفق باشه وبلعکس یه نفر در طول ترم اصلا درس نمیخونه و شب امتحان تا صبح درس میخونه به همین خاطره من اصلا تاکیدم روی پایانترم نیست از نظر من دانشجو باید در طول ترم خودشو نشون بده دانشجویی که درسو فهمیده باید بتونه خودش پروژه انجام و بده و ازش دفاع کنه به همین خاطر از نظر من در طول ترم باید 4 تا امتحان گرفته بشه و یه پروژه و امتحان اخر ترم هم فرمالیته ... یه استاد داشتیم دوره ی لیسانس اگه میانترم و پایانترم نمره ی کامل میوردی ولی پروژه رو نمیتونستی دفاع کنی مینداخت کارشم درست بود حالا شما برو استاد شو بعد با هم صحبت میکنیم:there: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ حالا شما برو استاد شو بعد با هم صحبت میکنیم:there: خوب همین الان هم دستیار استادم و استاد حل تمرین هستم و اختیار 5 نمره به من داده شده تا اخر ترم به استاد اعلام کنم تا الان که از 40 نفر شاگردای مقاومت مصالح 8 نفر به 2 رسیدن وبقیه صفر هستن ... لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خوب همین الان هم دستیار استادم و استاد حل تمرین هستم و اختیار 5 نمره به من داده شده تا اخر ترم به استاد اعلام کنم تا الان که از 40 نفر شاگردای مقاومت مصالح 8 نفر به 2 رسیدن وبقیه صفر هستن ... نه دیگه نشد.....هنوز داغی...برو استاد راستکی بشو بیا!!!:mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نه دیگه نشد.....هنوز داغی...برو استاد راستکی بشو بیا!!!:mornincoffee: تازه الان یخ یخم بزار ترم مهر 90 شروع کنم ببینید چجوری همه رو از دم تیغ میگذرونم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ پسر دوست بابای من فارغ التحصیل شریفه با حال وهوای شریف اومده بود تو دانشگاه ازادیال قوز اباد تدریس کنه از همون ترم اول هم برنامه نوسی سطح شریفی رو بنا گذاشته بود واسه کیا طرف دیپلم خیاطی و نمی دونم کار و دانش داشت بعد تغییر رشته داده کامپیوتر قبول شده بود جدول ضرب بلد نبود بهش می گفت برنامه ضرب بنویس داشت سکته می کرد این چه استادیه امضا جمع کردن استادرو سه سوته پرت کردن بیرون اینجا ایرانه 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تازه الان یخ یخم بزار ترم مهر 90 شروع کنم ببینید چجوری همه رو از دم تیغ میگذرونم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): احساس دلسوزی کردم براشون 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):احساس دلسوزی کردم براشون اتفاقا من خوبشونو میخوام اگه الان سختگیری کنی بهتر از اینه که دانشجوی بیسواد تحویل جامعه بدیم ... لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ پسر دوست بابای من فارغ التحصیل شریفه با حال وهوای شریف اومده بود تو دانشگاه ازادیال قوز اباد تدریس کنه از همون ترم اول هم برنامه نوسی سطح شریفی رو بنا گذاشته بود واسه کیا طرف دیپلم خیاطی و نمی دونم کار و دانش داشت بعد تغییر رشته داده کامپیوتر قبول شده بود جدول ضرب بلد نبود بهش می گفت برنامه ضرب بنویس داشت سکته می کرد این چه استادیه امضا جمع کردن استادرو سه سوته پرت کردن بیرون اینجا ایرانه اها نکته ی خوبی اشاره کردی ... هیچوقت یه دانشگاه دانشجوی بورسیه ی خودشو که بیرون نمیندازه ... لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یه استاد داشتیم که مجبور بودم باهاش 2 ترم متوالی کلاس بردارم از همون اول ترم تا می خواست نمره بده به من عاصیش می کردم آخرش هم کلی غر می زدم که استاد این حق من نبوده البته اهل زبون بازی هم نبودم به زور ازش نمره می گرفتم از کلاس گرفته تا زمانی که می خواست از در دانشگاه خارج بشه من داشتم با این بحث می کردم که شما اشتباه کردین و ..... اسمش خیلی بد دررفته بود به نمره دادن ولی خدا رو شکر اون ترم چونه زدن های من کار ساز بود و ازش نمره خوبی گرفتم ترم بعد به محض این که اومد سر کلاس و اسم من رو خوند برگشت گفت بازم شما !!!!! :jawdrop: من از همین جا جلوی همه اعلام می کنم که نمره آخر ترم شما رو دادم تو رو خدا دست از سر من بردار این ترم ****************** اما در کل استادای عقده ای زیاد پیدا می شن :icon_pf (34): مخصوصا برخورد استادای خانوم با دانشجوهای دخترشون خیلی بده 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یه استاد داشتیم که مجبور بودم باهاش 2 ترم متوالی کلاس بردارم از همون اول ترم تا می خواست نمره بده به من عاصیش می کردم آخرش هم کلی غر می زدم که استاد این حق من نبوده البته اهل زبون بازی هم نبودم به زور ازش نمره می گرفتم از کلاس گرفته تا زمانی که می خواست از در دانشگاه خارج بشه من داشتم با این بحث می کردم که شما اشتباه کردین و ..... اسمش خیلی بد دررفته بود به نمره دادن ولی خدا رو شکر اون ترم چونه زدن های من کار ساز بود و ازش نمره خوبی گرفتم ترم بعد به محض این که اومد سر کلاس و اسم من رو خوند برگشت گفت بازم شما !!!!! :jawdrop: من از همین جا جلوی همه اعلام می کنم که نمره آخر ترم شما رو دادم تو رو خدا دست از سر من بردار این ترم ****************** اما در کل استادای عقده ای زیاد پیدا می شن :icon_pf (34): مخصوصا برخورد استادای خانوم با دانشجوهای دخترشون خیلی بده ما در کل استادای خانوممون باهامون خیلی خوبن، ولی در عوض استادای آقا ، همش هوای دخترارو داره، هی بشون نمره میده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده