محمــد 4415 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 این نوشته رو توی سالن مطالعه دیدم خیلی واسم جالب بود طفل محروم چون به جایی می رسد می ستاند از خلایق انتقام خویش را واقعا هم حقیقتیه بعضی استادا هستن که میان تلافی دوران دانشجویی شون رو سر شاگردای خودش خالی میکنه، من خودم یه استاد داشتم روز اولی که اومد گفت : نمره 20 مال خداست ، 18 مال استادم ، 15 مال خودم و نمره 13 مال شماها:167: شماها هم با همچین استادایی برخورد کردین؟ 16
spow 44203 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 اه یک استاد دیوانه ای داشتیم هشت ترم متوالی باهاش درس داشتم ترمی نبود که باهاش دعوا نکنم کاش ظرفیت یه چیز اکتسابی بود 3
سـارا 20071 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 چقدر از دست بعضی از این موجودات(همون استادا) دلم خونه :w00: اصلا انگار لذت می برن اذیت شدت دانشجوهارو میبینن 2
Mahtab.r 778 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 تقریبا" 80% استادای ما هم اینجوری بودن.میگفتند 20 مال خداست.دیگه حالا اون ادامش رو نمی گفتند که 18 مال استادم و 15 مال خودم و... مثل اینکه بینشون مد شده!! 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 مگه این جمله فقط درمورد استاد صدق می کنه خیلیا هستن که عقده های دوران کودکی شونو حالا که به مقام و قدرتی رسیدن رو سر یه ملت و ادمای بیگناه خالی می کنن درضمن اینم هس من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها 6
masoume 5751 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 نه خدایی استادای ما شعور دارن !!! از این تزا نمیدن !! البته یکی داشتیم از اینا که ریاضی درس میدادن خیلی از فنی ها شاکی بود ، میگفت هیچی حالیشون نیست ، ولی بد نمره نبود چون میدونست سواد نداره گیر نمیداد . 2
mamadj 1361 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 نه خدایی استادای ما شعور دارن !!!از این تزا نمیدن !! البته یکی داشتیم از اینا که ریاضی درس میدادن خیلی از فنی ها شاکی بود ، میگفت هیچی حالیشون نیست ، ولی بد نمره نبود چون میدونست سواد نداره گیر نمیداد . خوش به حالت....بلاخره یه جایی پیدا شد که استاداش خوبن....احتمالا اون ور ابی هستی 3
masoume 5751 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 خوش به حالت....بلاخره یه جایی پیدا شد که استاداش خوبن....احتمالا اون ور ابی هستی نه از بس این بونی ما به اساتید اهمیت میده باورشون نمیشه استادن ولی تا دلت بخاد کارمندا و خدمات استادن برای خودشون . اونا کلاس میزارن !!!! 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 من همونطفل محرومم همش در تصوراتم فکر میکنم چه بلایی سر دانشجوهای آینده ام بیارم حالا شایدم استاد شدم دلم واسشون سوخت:mornincoffee: (عقده ای شدم خوب) 2
mamadj 1361 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 نه از بس این بونی ما به اساتید اهمیت میده باورشون نمیشه استادن ولی تا دلت بخاد کارمندا و خدمات استادن برای خودشون . اونا کلاس میزارن !!!! بونی همون یونیه دیگه........!!!..... 1
محمــد 4415 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 2010 من همونطفل محرومم همش در تصوراتم فکر میکنم چه بلایی سر دانشجوهای آینده ام بیارم حالا شایدم استاد شدم دلم واسشون سوخت:mornincoffee: (عقده ای شدم خوب) ای ول واست دعا میکنم استاد بشی 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 هییی نگو که تا هست دوروبرم همه عقده ای یه استادم خیلی شوخی میکنه سر کلاس بعد میگه الان شما به من میخندین اخر ترم من به شما اصولا نصف بچه های کلاسو میندازه 3
محمــد 4415 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 2010 هییی نگو که تا هست دوروبرم همه عقده اییه استادم خیلی شوخی میکنه سر کلاس بعد میگه الان شما به من میخندین اخر ترم من به شما اصولا نصف بچه های کلاسو میندازه عجب استاد بدی داری خوب بش بگین ثبات شخصیت داشته باش حقش اینه که واسش دعا کنید خدا شفاش بده منم اینجا دعا میکنم 1
mamadj 1361 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 من با یه استاد سر کلاس یقه به یقه شدم......میخواستم بکشمم بچه ها اومدن جدا کردن....:icon_pf (34): حیف شد میخواستم خونش رو حلال کنم....... .نه جدا بی ادبی کرد ....درسته من اشتباه کردم...اما واقعا جلو همه به من توهین کرد 1
محمــد 4415 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 2010 من با یه استاد سر کلاس یقه به یقه شدم......میخواستم بکشمم بچه ها اومدن جدا کردن....:icon_pf (34):حیف شد میخواستم خونش رو حلال کنم....... .نه جدا بی ادبی کرد ....درسته من اشتباه کردم...اما واقعا جلو همه به من توهین کرد :jawdrop::jawdrop: خیلی خطرناکی:banel_smiley_52: 1
just work 12355 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 این نوشته رو توی سالن مطالعه دیدم خیلی واسم جالب بود طفل محروم چون به جایی می رسد می ستاند از خلایق انتقام خویش را واقعا هم حقیقتیه بعضی استادا هستن که میان تلافی دوران دانشجویی شون رو سر شاگردای خودش خالی میکنه، من خودم یه استاد داشتم روز اولی که اومد گفت : نمره 20 مال خداست ، 18 مال استادم ، 15 مال خودم و نمره 13 مال شماها:167: شماها هم با همچین استادایی برخورد کردین؟ نوشته ی جالبیه ولی یه چیزی بگم ... من خودم از سال دیگه تدریس خواهم کرد و کارای مقدماتیشو انجام دادم من قویا معتقدم یا دانشجو باید بالای 15 نمره بگیره یا زیر 5 اصلا قابل درک نیست یه دانشجو 10 یا 12 بگیره اصلا چه مفهومی داره ؟ یعنی دانشجو یه درسو نصفه فهمیده ؟ دانشجو اگه درسو فهمیده باشه باید بتونه هر سوالی در اون حیطه رو حل کنه وگرنه هیچ نمره ی 9 و 8 و ... هم اصلا مفهوم نداره یعنی چی که دانشجو 9 میگیره و میگن حداقل مشروط نشه ... دانشجویی که درسو نمیفمه پس حقش مشروط شدنه من به مدیر گروه دانشگاهی که باهاشون دارم قرارداد میبندم همین نکته رو گفتم و همگی تایید کردند . دانشجو با نمره ی 10 و 12 به هیچجایی نمیرسه 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 اوهوم... ترم اول یه استادی داشتیم سال اول تدریسش بود و باهش 5 واحد داشتیم خیلییییییییی نامرد بود اصن دوسش ندارم و نمیخوام دیگه ببینمش هییی نگو که تا هست دوروبرم همه عقده اییه استادم خیلی شوخی میکنه سر کلاس بعد میگه الان شما به من میخندین اخر ترم من به شما اصولا نصف بچه های کلاسو میندازه اِ...ماهم استاد عکاسیمون همینو میگه:smiley (18): نوشته ی جالبیه ولی یه چیزی بگم ... من خودم از سال دیگه تدریس خواهم کرد و کارای مقدماتیشو انجام دادم من قویا معتقدم یا دانشجو باید بالای 15 نمره بگیره یا زیر 5 اصلا قابل درک نیست یه دانشجو 10 یا 12 بگیره اصلا چه مفهومی داره ؟ یعنی دانشجو یه درسو نصفه فهمیده ؟ دانشجو اگه درسو فهمیده باشه باید بتونه هر سوالی در اون حیطه رو حل کنه وگرنه هیچ نمره ی 9 و 8 و ... هم اصلا مفهوم نداره یعنی چی که دانشجو 9 میگیره و میگن حداقل مشروط نشه ... دانشجویی که درسو نمیفمه پس حقش مشروط شدنه من به مدیر گروه دانشگاهی که باهاشون دارم قرارداد میبندم همین نکته رو گفتم و همگی تایید کردند . دانشجو با نمره ی 10 و 12 به هیچجایی نمیرسه :w58: ولی گناه دارن خب!:45645: 2
vahid321 2013 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 نوشته ی جالبیه ولی یه چیزی بگم ... من خودم از سال دیگه تدریس خواهم کرد و کارای مقدماتیشو انجام دادم من قویا معتقدم یا دانشجو باید بالای 15 نمره بگیره یا زیر 5 اصلا قابل درک نیست یه دانشجو 10 یا 12 بگیره اصلا چه مفهومی داره ؟ یعنی دانشجو یه درسو نصفه فهمیده ؟ دانشجو اگه درسو فهمیده باشه باید بتونه هر سوالی در اون حیطه رو حل کنه وگرنه هیچ نمره ی 9 و 8 و ... هم اصلا مفهوم نداره یعنی چی که دانشجو 9 میگیره و میگن حداقل مشروط نشه ... دانشجویی که درسو نمیفمه پس حقش مشروط شدنه من به مدیر گروه دانشگاهی که باهاشون دارم قرارداد میبندم همین نکته رو گفتم و همگی تایید کردند . دانشجو با نمره ی 10 و 12 به هیچجایی نمیرسه بیا اینم از مهندس ما!:jawdrop: آخه این چه طرز فکریه؟ کی گفته اینو؟:167: اون خداس که هیچوقت کم نمیاره. شاید کسی به سوالات شما نتونه جواب بده ولی درسو فهمیده باشه. پس استرس امتحان چی میشه؟ پس بدبختی های زندگی دانشجویی چی میشه؟ نمره هم یه چیز کمی هست و آدمیزاد رو نمیشه با چیز کمی متر کرد! شاید کسی که 20 میگیره همون شب امتحان خرخونی کرده باشه درصورتیکه کسی که 15 میگیره در طول ترم خونده باشه 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری