محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ این نوشته رو توی سالن مطالعه دیدم خیلی واسم جالب بود طفل محروم چون به جایی می رسد می ستاند از خلایق انتقام خویش را واقعا هم حقیقتیه بعضی استادا هستن که میان تلافی دوران دانشجویی شون رو سر شاگردای خودش خالی میکنه، من خودم یه استاد داشتم روز اولی که اومد گفت : نمره 20 مال خداست ، 18 مال استادم ، 15 مال خودم و نمره 13 مال شماها:167: شماها هم با همچین استادایی برخورد کردین؟ 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ اه یک استاد دیوانه ای داشتیم هشت ترم متوالی باهاش درس داشتم ترمی نبود که باهاش دعوا نکنم کاش ظرفیت یه چیز اکتسابی بود 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ چقدر از دست بعضی از این موجودات(همون استادا) دلم خونه :w00: اصلا انگار لذت می برن اذیت شدت دانشجوهارو میبینن 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ تقریبا" 80% استادای ما هم اینجوری بودن.میگفتند 20 مال خداست.دیگه حالا اون ادامش رو نمی گفتند که 18 مال استادم و 15 مال خودم و... مثل اینکه بینشون مد شده!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ مگه این جمله فقط درمورد استاد صدق می کنه خیلیا هستن که عقده های دوران کودکی شونو حالا که به مقام و قدرتی رسیدن رو سر یه ملت و ادمای بیگناه خالی می کنن درضمن اینم هس من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نه خدایی استادای ما شعور دارن !!! از این تزا نمیدن !! البته یکی داشتیم از اینا که ریاضی درس میدادن خیلی از فنی ها شاکی بود ، میگفت هیچی حالیشون نیست ، ولی بد نمره نبود چون میدونست سواد نداره گیر نمیداد . 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نه خدایی استادای ما شعور دارن !!!از این تزا نمیدن !! البته یکی داشتیم از اینا که ریاضی درس میدادن خیلی از فنی ها شاکی بود ، میگفت هیچی حالیشون نیست ، ولی بد نمره نبود چون میدونست سواد نداره گیر نمیداد . خوش به حالت....بلاخره یه جایی پیدا شد که استاداش خوبن....احتمالا اون ور ابی هستی 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ خوش به حالت....بلاخره یه جایی پیدا شد که استاداش خوبن....احتمالا اون ور ابی هستی نه از بس این بونی ما به اساتید اهمیت میده باورشون نمیشه استادن ولی تا دلت بخاد کارمندا و خدمات استادن برای خودشون . اونا کلاس میزارن !!!! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من همونطفل محرومم همش در تصوراتم فکر میکنم چه بلایی سر دانشجوهای آینده ام بیارم حالا شایدم استاد شدم دلم واسشون سوخت:mornincoffee: (عقده ای شدم خوب) 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نه از بس این بونی ما به اساتید اهمیت میده باورشون نمیشه استادن ولی تا دلت بخاد کارمندا و خدمات استادن برای خودشون . اونا کلاس میزارن !!!! بونی همون یونیه دیگه........!!!..... 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من همونطفل محرومم همش در تصوراتم فکر میکنم چه بلایی سر دانشجوهای آینده ام بیارم حالا شایدم استاد شدم دلم واسشون سوخت:mornincoffee: (عقده ای شدم خوب) ای ول واست دعا میکنم استاد بشی 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ هییی نگو که تا هست دوروبرم همه عقده ای یه استادم خیلی شوخی میکنه سر کلاس بعد میگه الان شما به من میخندین اخر ترم من به شما اصولا نصف بچه های کلاسو میندازه 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ بونی همون یونیه دیگه........!!!..... همونه . مهم مفهومه 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ هییی نگو که تا هست دوروبرم همه عقده اییه استادم خیلی شوخی میکنه سر کلاس بعد میگه الان شما به من میخندین اخر ترم من به شما اصولا نصف بچه های کلاسو میندازه عجب استاد بدی داری خوب بش بگین ثبات شخصیت داشته باش حقش اینه که واسش دعا کنید خدا شفاش بده منم اینجا دعا میکنم 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من با یه استاد سر کلاس یقه به یقه شدم......میخواستم بکشمم بچه ها اومدن جدا کردن....:icon_pf (34): حیف شد میخواستم خونش رو حلال کنم....... .نه جدا بی ادبی کرد ....درسته من اشتباه کردم...اما واقعا جلو همه به من توهین کرد 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من با یه استاد سر کلاس یقه به یقه شدم......میخواستم بکشمم بچه ها اومدن جدا کردن....:icon_pf (34):حیف شد میخواستم خونش رو حلال کنم....... .نه جدا بی ادبی کرد ....درسته من اشتباه کردم...اما واقعا جلو همه به من توهین کرد :jawdrop::jawdrop: خیلی خطرناکی:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ این نوشته رو توی سالن مطالعه دیدم خیلی واسم جالب بود طفل محروم چون به جایی می رسد می ستاند از خلایق انتقام خویش را واقعا هم حقیقتیه بعضی استادا هستن که میان تلافی دوران دانشجویی شون رو سر شاگردای خودش خالی میکنه، من خودم یه استاد داشتم روز اولی که اومد گفت : نمره 20 مال خداست ، 18 مال استادم ، 15 مال خودم و نمره 13 مال شماها:167: شماها هم با همچین استادایی برخورد کردین؟ نوشته ی جالبیه ولی یه چیزی بگم ... من خودم از سال دیگه تدریس خواهم کرد و کارای مقدماتیشو انجام دادم من قویا معتقدم یا دانشجو باید بالای 15 نمره بگیره یا زیر 5 اصلا قابل درک نیست یه دانشجو 10 یا 12 بگیره اصلا چه مفهومی داره ؟ یعنی دانشجو یه درسو نصفه فهمیده ؟ دانشجو اگه درسو فهمیده باشه باید بتونه هر سوالی در اون حیطه رو حل کنه وگرنه هیچ نمره ی 9 و 8 و ... هم اصلا مفهوم نداره یعنی چی که دانشجو 9 میگیره و میگن حداقل مشروط نشه ... دانشجویی که درسو نمیفمه پس حقش مشروط شدنه من به مدیر گروه دانشگاهی که باهاشون دارم قرارداد میبندم همین نکته رو گفتم و همگی تایید کردند . دانشجو با نمره ی 10 و 12 به هیچجایی نمیرسه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ اوهوم... ترم اول یه استادی داشتیم سال اول تدریسش بود و باهش 5 واحد داشتیم خیلییییییییی نامرد بود اصن دوسش ندارم و نمیخوام دیگه ببینمش هییی نگو که تا هست دوروبرم همه عقده اییه استادم خیلی شوخی میکنه سر کلاس بعد میگه الان شما به من میخندین اخر ترم من به شما اصولا نصف بچه های کلاسو میندازه اِ...ماهم استاد عکاسیمون همینو میگه:smiley (18): نوشته ی جالبیه ولی یه چیزی بگم ... من خودم از سال دیگه تدریس خواهم کرد و کارای مقدماتیشو انجام دادم من قویا معتقدم یا دانشجو باید بالای 15 نمره بگیره یا زیر 5 اصلا قابل درک نیست یه دانشجو 10 یا 12 بگیره اصلا چه مفهومی داره ؟ یعنی دانشجو یه درسو نصفه فهمیده ؟ دانشجو اگه درسو فهمیده باشه باید بتونه هر سوالی در اون حیطه رو حل کنه وگرنه هیچ نمره ی 9 و 8 و ... هم اصلا مفهوم نداره یعنی چی که دانشجو 9 میگیره و میگن حداقل مشروط نشه ... دانشجویی که درسو نمیفمه پس حقش مشروط شدنه من به مدیر گروه دانشگاهی که باهاشون دارم قرارداد میبندم همین نکته رو گفتم و همگی تایید کردند . دانشجو با نمره ی 10 و 12 به هیچجایی نمیرسه :w58: ولی گناه دارن خب!:45645: 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نوشته ی جالبیه ولی یه چیزی بگم ... من خودم از سال دیگه تدریس خواهم کرد و کارای مقدماتیشو انجام دادم من قویا معتقدم یا دانشجو باید بالای 15 نمره بگیره یا زیر 5 اصلا قابل درک نیست یه دانشجو 10 یا 12 بگیره اصلا چه مفهومی داره ؟ یعنی دانشجو یه درسو نصفه فهمیده ؟ دانشجو اگه درسو فهمیده باشه باید بتونه هر سوالی در اون حیطه رو حل کنه وگرنه هیچ نمره ی 9 و 8 و ... هم اصلا مفهوم نداره یعنی چی که دانشجو 9 میگیره و میگن حداقل مشروط نشه ... دانشجویی که درسو نمیفمه پس حقش مشروط شدنه من به مدیر گروه دانشگاهی که باهاشون دارم قرارداد میبندم همین نکته رو گفتم و همگی تایید کردند . دانشجو با نمره ی 10 و 12 به هیچجایی نمیرسه بیا اینم از مهندس ما!:jawdrop: آخه این چه طرز فکریه؟ کی گفته اینو؟:167: اون خداس که هیچوقت کم نمیاره. شاید کسی به سوالات شما نتونه جواب بده ولی درسو فهمیده باشه. پس استرس امتحان چی میشه؟ پس بدبختی های زندگی دانشجویی چی میشه؟ نمره هم یه چیز کمی هست و آدمیزاد رو نمیشه با چیز کمی متر کرد! شاید کسی که 20 میگیره همون شب امتحان خرخونی کرده باشه درصورتیکه کسی که 15 میگیره در طول ترم خونده باشه 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ حالا ذوب آهن باخت باید بیای اینطوری بگی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده