رفتن به مطلب

چقدر کودک درونت فعاله؟

ارسال های توصیه شده

کودک کسی بیدار نیست کودک من تازه بیدار شده مامیش نیست به من گفته شیر بدم بهش!!:jawdrop::ws3:

:ws28::ws28:

جاوید الهی بترکی :ws28:

تو زن هم گرفتی آدم نشدی:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شقی مگه کسی زن میگیره آدم میشه؟!!!:ws52:

بنظر من کسی که زن میگیره تازه عقلش رو از دست میده:ws3:

ایول پس خودش نوعی پس رفته نه:ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
وحید این جاوید و اخراج کن همش میاد اسپم:banel_smiley_4:

اگه من اخراج کنین میرم سازمان ملل و حقوق بشر از دستتون شکایت میکنم:banel_smiley_4:

آره داداش خیلی وقته پس رفته تازه الان فهمیدی؟؟!!:jawdrop::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه من اخراج کنین میرم سازمان ملل و حقوق بشر از دستتون شکایت میکنم:banel_smiley_4:

:w00:

تو امروز میای خونه که:banel_smiley_4:

آره داداش خیلی وقته پس رفته تازه الان فهمیدی؟؟!!:jawdrop::ws3:

بیشین بابا :167:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اوووووووووووووه.....تا دلت بخواد کودک درونم فعاله.......اینقده هم ورررررررراجههههه که نگوو...بیفته روو دنده حرف زدن دیگه نمیاد پایین....:ws28:

کودک درون من فعالیتش کنترلی نداره...شیطونه دوست داره شیطنت کنه.....اما اگه ببینه که توو یه محیطیه که نباید شیطونی کنه ارووم یه جا میشینه تا برسه خونه...:ws3:بعد دوباره شیطون میشه

مرسی از تاپیکت شقایق عزیز:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

کودک درون من اون قدرا فعال هست که اکثرا از زبون فامیل نزدیکم می شنوم که پس تو کی می خوای بزرگ بشی

البته گاهی بسته به شرایط مجبورم خودم رو کنترل کنم که البته اگه بیش از 2 ساعت نمی تونم ادامه بدم :banel_smiley_4:

کلا همینی که هستم رو دوست دارم و نمی خوام که وارد دنیای آدم بزرگا بشم

می گن بچه ها حسشون خیلی قویه اما با این که من از بچه ها خیلی دوری می کنم ولی ناخودآگاه به سمتم کشیده می شم و یواش یواش می شیم هم بازی :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

چند وفت پیش داشتم تو خونه به این صورت ورجه ورجه می کردم=> hapydancsmil.gif

بعد هی فرهاد گفت نکن...یه دقیقه بشین...گفتم نمی شه hapydancsmil.gif

تو همین حرکت بودم که تق خوردم به دیوار :imoksmiley:

بعد گفتم اینم از عوارض کودک درون hapydancsmil.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 8 ماه بعد...
چقدر کودک درونت فعاله؟

هيچ‌يک از ما، به عنوان فردي بالغ قادر نيست بدون زنده کردن و شفا بخشيدن کودک درونش، در زندگي خوشبخت و کامل باشد.

اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي مي‌شود و خود را پنهان مي‌کند. اگر به احساس‌ها و علاقه‌مندي‌هايش اهميت ندهيم او سرکوب مي‌شود و آسيب مي‌بيند.:icon_redface:

متاسفانه بسياري از افراد وقتي با کودک درون‌شان مواجه مي‌شوند در مي‌يابند نياز کودک‌شان به مهر و محبت، اعتماد و امنيت و پشتيباني و احترام برآورده نشده است. افرادي که از زندگي‌شان ناراضي هستند و يا مشکلاتي مثل اعتياد، افسردگي و روابط نادرست و مشکل‌ساز دارند، بايد توجه کنند که مدت‌هاست پيام‌هاي کودک درون‌شان را ناديده گرفته‌اند. اما نکته ي مثبت اين است که هر لحظه که اراده کنند ، مي‌توانند به کمک ارتباط برقرار کردن با کودک درون‌شان و آشنا شدن با آن راهي جديد به سوي زندگي‌اي تازه و شاد و پر‌انرژي باز کنند.:w58:

حالا سوالم اینه؟:icon_redface:

:شما چی آیا شما میتونید کودک درونت و نادیده بگیرین؟:banel_smiley_4:

آیا میتونید همیشه خشک زندگی کنید و اصلا ورج و ورجه بچگیاتون و نداشته باشید؟:ws43:

تا چه حد تلاش میکنید کودک درونتون بزرگ نشه?:hanghead:

چند درصدتون اگه خجالت نمیکشیدین به خاله بازی د دکتر بازی بچگیتون ادامه میدادین ؟:whistle:

اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي مي‌شود و خود را پنهان مي‌کند. اگر به احساس‌ها و علاقه‌مندي‌هايش اهميت ندهيم او سرکوب مي‌شود و آسيب مي‌بيند

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب منم کودک درونم فعاله اما با بالغم به تعادل رسوندمش(یعنی هنوزم دارم سعی می کنم برای این کار!)

یعنی کودک رو آزاد می ذارم اما بالغ هم کنترلش می کنه!کلی با بچه های کوشولو بازی می کنم،کاردستی درست می کنم و دیگه بقیشو نگم بهتره :whistle: اما خوب به وقتش هم سعی می کنم جدی و عاقلانه برخورد کنم،البته فقط سعی می کنما:icon_redface:

ولی کلا فکر می کنم کودک فعالی دارم :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...