شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کودک کسی بیدار نیست کودک من تازه بیدار شده مامیش نیست به من گفته شیر بدم بهش!!:jawdrop: :ws28: جاوید الهی بترکی تو زن هم گرفتی آدم نشدی 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:جاوید الهی بترکی تو زن هم گرفتی آدم نشدی شقی مگه کسی زن میگیره آدم میشه؟!!! بنظر من کسی که زن میگیره تازه عقلش رو از دست میده 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم نکنید اخه صاحبش اومد....:w410: خلبانان ملبانان خلبانان ملبانان 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم نکنید اخه وحید این جاوید و اخراج کن همش میاد اسپم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شقی مگه کسی زن میگیره آدم میشه؟!!!بنظر من کسی که زن میگیره تازه عقلش رو از دست میده ایول پس خودش نوعی پس رفته نه:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وحید این جاوید و اخراج کن همش میاد اسپم اگه من اخراج کنین میرم سازمان ملل و حقوق بشر از دستتون شکایت میکنم ایول پس خودش نوعی پس رفته نه:ws28: آره داداش خیلی وقته پس رفته تازه الان فهمیدی؟؟!!:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 10% که همونم زدن خفش کردن!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایول پس خودش نوعی پس رفته نه:ws28: اگه من اخراج کنین میرم سازمان ملل و حقوق بشر از دستتون شکایت میکنم :w00: تو امروز میای خونه که آره داداش خیلی وقته پس رفته تازه الان فهمیدی؟؟!!:jawdrop: بیشین بابا :167: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیشین بابا :167: نمیتونم بشینم چون نتونستم به بچه شیر بدم از زنم کتک خوردم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کودک درون من بدجوری دلش میخواد بزنه شیشه بشکنه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوووووووووووووه.....تا دلت بخواد کودک درونم فعاله.......اینقده هم ورررررررراجههههه که نگوو...بیفته روو دنده حرف زدن دیگه نمیاد پایین.... کودک درون من فعالیتش کنترلی نداره...شیطونه دوست داره شیطنت کنه.....اما اگه ببینه که توو یه محیطیه که نباید شیطونی کنه ارووم یه جا میشینه تا برسه خونه...بعد دوباره شیطون میشه مرسی از تاپیکت شقایق عزیز 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من الان کودک درونم مثل اسب یورتمه میره یکی مهارش کنه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من الان کودک درونم مثل اسب یورتمه میره یکی مهارش کنه ببر بخوابونش 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کودک درون من اون قدرا فعال هست که اکثرا از زبون فامیل نزدیکم می شنوم که پس تو کی می خوای بزرگ بشی البته گاهی بسته به شرایط مجبورم خودم رو کنترل کنم که البته اگه بیش از 2 ساعت نمی تونم ادامه بدم کلا همینی که هستم رو دوست دارم و نمی خوام که وارد دنیای آدم بزرگا بشم می گن بچه ها حسشون خیلی قویه اما با این که من از بچه ها خیلی دوری می کنم ولی ناخودآگاه به سمتم کشیده می شم و یواش یواش می شیم هم بازی 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببر بخوابونش دلم میخواد نمیاد که 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند وفت پیش داشتم تو خونه به این صورت ورجه ورجه می کردم=> بعد هی فرهاد گفت نکن...یه دقیقه بشین...گفتم نمی شه تو همین حرکت بودم که تق خوردم به دیوار :imoksmiley: بعد گفتم اینم از عوارض کودک درون 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر کودک درونت فعاله؟هيچيک از ما، به عنوان فردي بالغ قادر نيست بدون زنده کردن و شفا بخشيدن کودک درونش، در زندگي خوشبخت و کامل باشد. اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي ميشود و خود را پنهان ميکند. اگر به احساسها و علاقهمنديهايش اهميت ندهيم او سرکوب ميشود و آسيب ميبيند. متاسفانه بسياري از افراد وقتي با کودک درونشان مواجه ميشوند در مييابند نياز کودکشان به مهر و محبت، اعتماد و امنيت و پشتيباني و احترام برآورده نشده است. افرادي که از زندگيشان ناراضي هستند و يا مشکلاتي مثل اعتياد، افسردگي و روابط نادرست و مشکلساز دارند، بايد توجه کنند که مدتهاست پيامهاي کودک درونشان را ناديده گرفتهاند. اما نکته ي مثبت اين است که هر لحظه که اراده کنند ، ميتوانند به کمک ارتباط برقرار کردن با کودک درونشان و آشنا شدن با آن راهي جديد به سوي زندگياي تازه و شاد و پرانرژي باز کنند. حالا سوالم اینه؟ :شما چی آیا شما میتونید کودک درونت و نادیده بگیرین؟ آیا میتونید همیشه خشک زندگی کنید و اصلا ورج و ورجه بچگیاتون و نداشته باشید؟ تا چه حد تلاش میکنید کودک درونتون بزرگ نشه? چند درصدتون اگه خجالت نمیکشیدین به خاله بازی د دکتر بازی بچگیتون ادامه میدادین ؟ اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي ميشود و خود را پنهان ميکند. اگر به احساسها و علاقهمنديهايش اهميت ندهيم او سرکوب ميشود و آسيب ميبيند 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خوب منم کودک درونم فعاله اما با بالغم به تعادل رسوندمش(یعنی هنوزم دارم سعی می کنم برای این کار!) یعنی کودک رو آزاد می ذارم اما بالغ هم کنترلش می کنه!کلی با بچه های کوشولو بازی می کنم،کاردستی درست می کنم و دیگه بقیشو نگم بهتره اما خوب به وقتش هم سعی می کنم جدی و عاقلانه برخورد کنم،البته فقط سعی می کنما ولی کلا فکر می کنم کودک فعالی دارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده