شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ چقدر کودک درونت فعاله؟ هيچيک از ما، به عنوان فردي بالغ قادر نيست بدون زنده کردن و شفا بخشيدن کودک درونش، در زندگي خوشبخت و کامل باشد. اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي ميشود و خود را پنهان ميکند. اگر به احساسها و علاقهمنديهايش اهميت ندهيم او سرکوب ميشود و آسيب ميبيند. متاسفانه بسياري از افراد وقتي با کودک درونشان مواجه ميشوند در مييابند نياز کودکشان به مهر و محبت، اعتماد و امنيت و پشتيباني و احترام برآورده نشده است. افرادي که از زندگيشان ناراضي هستند و يا مشکلاتي مثل اعتياد، افسردگي و روابط نادرست و مشکلساز دارند، بايد توجه کنند که مدتهاست پيامهاي کودک درونشان را ناديده گرفتهاند. اما نکته ي مثبت اين است که هر لحظه که اراده کنند ، ميتوانند به کمک ارتباط برقرار کردن با کودک درونشان و آشنا شدن با آن راهي جديد به سوي زندگياي تازه و شاد و پرانرژي باز کنند. حالا سوالم اینه؟ :شما چی آیا شما میتونید کودک درونت و نادیده بگیرین؟ آیا میتونید همیشه خشک زندگی کنید و اصلا ورج و ورجه بچگیاتون و نداشته باشید؟ تا چه حد تلاش میکنید کودک درونتون بزرگ نشه? چند درصدتون اگه خجالت نمیکشیدین به خاله بازی د دکتر بازی بچگیتون ادامه میدادین ؟ 38 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ گوشتو بیار:....مرسی:6404:.... مال من که خیلی فعاله...همش میخواد من کفش خال خال بپوشم...لباسای رننگی رنگی بپوشم ...روفرشی عروسکی پام کنم... با پسر داییم که 5 سالشه ماشین بازی کنم ،پلیس بازی کنم و اینا 13 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ الان کودک درونت باعث شده لامپت قرمز بشه زود تند سریع درستش کن ببینم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ گوشتو بیار:....مرسی:6404:....مال من که خیلی فعاله...همش میخواد من کفش خال خال بپوشم...لباسای رننگی رنگی بپوشم ...روفرشی عروسکی پام کنم... با پسر داییم که 5 سالشه ماشین بازی کنم ،پلیس بازی کنم و اینا عجب میگم حالا مطمئنی پسر دایین 5 سالشه:whistle: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ الان کودک درونت باعث شده لامپت قرمز بشهزود تند سریع درستش کن ببینم دیدم یارانه ها رو دارن قطع میکنن ترسیدم قبضم سنگین بیاد تو چرا سرت و میکوبی به مانیتور بجای پست زدن پاشو برو روانکاو پاشو زود برو:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ دیدم یارانه ها رو دارن قطع میکنن ترسیدم قبضم سنگین بیادتو چرا سرت و میکوبی به مانیتور بجای پست زدن پاشو برو روانکاو پاشو زود برو:vahidrk: 27 ساعت سرکاربودم الانم دوباره دارم میرم شیفت شب روانکاو چی چیه یه تختخواب بهم بدین دنیا مال من وکودک درونم میشه 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ الان کودک درونت باعث شده لامپت قرمز بشهزود تند سریع درستش کن ببینم ئهههههههه؟...مگه خلوفه؟!!! آره والا همش تحریکم میکنه شیطونی کنم عجب میگم حالا مطمئنی پسر دایین 5 سالشه:whistle: خوشبختانه ما تو فامیلمون پسره بالای 15 سال نداریمیا زیر 15 سالن یا بالای 40:ws3: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ چقدر کودک درونت فعاله؟ حالا سوالم اینه؟ :شما چی آیا شما میتونید کودک درونت و نادیده بگیرین؟ آیا میتونید همیشه خشک زندگی کنید و اصلا ورج و ورجه بچگیاتون و نداشته باشید؟ تا چه حد تلاش میکنید کودک درونتون بزرگ نشه? چند درصدتون اگه خجالت نمیکشیدین به خاله بازی د دکتر بازی بچگیتون ادامه میدادین ؟ نه مشکلم اینه که نمیتونم نادیده بگیرمش.... در واقع مشکلم اینه که کودک درونم بیش فعاله....:w14: یه روزم که میخوام ساکتش کنم...بقیه تعجب میکنن.... اصنم دوس ندارم الکی بزرگ شه...همونطور کوشولو بیتره.... بازی های بچگی هم به موخش....کلی با بچه های فامیل بازی میکنم... همیشه هم اونا گریه میکنن...میرن.... 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ هر چی میکشم از این کودک درونم میکشم که اینقده فضوله 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ 27 ساعت سرکاربودم الانم دوباره دارم میرم شیفت شبروانکاو چی چیه یه تختخواب بهم بدین دنیا مال من وکودک درونم میشه :there: بیا این و از آبجیت کادو بگیر دو ساعت بخواب توش اینجوری کار کنی زود پیر میشی میترشیا :w165: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ 27 ساعت سرکاربودم الانم دوباره دارم میرم شیفت شبروانکاو چی چیه یه تختخواب بهم بدین دنیا مال من وکودک درونم میشه :there: بیا این و از آبجیت کادو بگیر دو ساعت بخواب توشw165: اینجوری کار کنی زود پیر میشی میترشیا ::brodkavelarg: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نه مشکلم اینه که نمیتونم نادیده بگیرمش.... در واقع مشکلم اینه که کودک درونم بیش فعاله....:w14: یه روزم که میخوام ساکتش کنم...بقیه تعجب میکنن.... اصنم دوس ندارم الکی بزرگ شه...همونطور کوشولو بیتره.... بازی های بچگی هم به موخش....کلی با بچه های فامیل بازی میکنم... همیشه هم اونا گریه میکنن...میرن.... خب این چه بازییه که گریه میکنن یه کاری کن بخندن:whistle: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ خب این چه بازییه که گریه میکنن یه کاری کن بخندن:whistle: هیشینازک نارنجین....شوخی سرشون نمیشه.... من خیلی سعی میکنم مهربون باشم...اما اونا لوسن....:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ هیشینازک نارنجین....شوخی سرشون نمیشه....من خیلی سعی میکنم مهربون باشم...اما اونا لوسن....:626gdau: :banel_smiley_4::ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من همیشه کودک درونم فعاله تازه خیلی دکتر بازی رو دوس دارم تازه دلم میخواد نقش دکتر زنان رو هم که تو بچگی نمیدونستم چیه بازی کنم 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::ubhuekdv133q83a7yy7 الان اینجوری شدی...یاد مامانای بچه ها افتادم... وقتی بشه هاون با گریه از پییش من میرن... حالا چرا میزنی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من همیشه کودک درونم فعاله تازه خیلی دکتر بازی رو دوس دارم تازه دلم میخواد نقش دکتر زنان رو هم که تو بچگی نمیدونستم چیه بازی کنم :w58::ws47: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ الان اینجوری شدی...یاد مامانای بچه ها افتادم...وقتی بشه هاون با گریه از پییش من میرن... حالا چرا میزنی؟؟ یه کاری میکنی که گریه بچه ها رو در میاری خو من که الکی نمیزنم:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ کودک درون منم بسیاررررررررررر فعاله :w70: کلا من آدمیم که با بچه ها راحت تر از آدم بزرگا کنار میام. احساس نزدیکی می کنم باهاشون.تمام بچه ها رو راحت تر از پدر و مادرشون سرگرم می کنم چون زبونشونو خوب می فهمم :cakesmileyf: بهم می گن برو مهد کودک کار کن البته منم بدم نمیادااااااااااا !!! 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ یه کاری میکنی که گریه بچه ها رو در میاری خو من که الکی نمیزنم:brodkavelarg: گفتم که لوسن.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده