just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ رتبه دانشگاه آزاد نجف آباد بین دانشگاه های جهان رتبه دانشگاه آزاد نجف آباد بین کلیه ی دانشگاه های ایران . . . رتبه 44 در ایران ... رتبه:5624 در جهان منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ واسه دانشگاه ایران از نظر مکانیک رتبه بندیشو نداری 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ 54..http://www.4icu.org/reviews/2259.htm تهران شمال:Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ رنکینگ دانشگاه های مکانیک آمریکا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رنکینگ فنی مهندسی دنیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایران اصلا تو زباله دونی این چارت پیدا نمیشه 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آزاد تبریز رتبه 41 هستش 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ 54..http://www.4icu.org/reviews/2259.htm تهران شمال:Laie_28: باز شروع کردی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کل کل نکن با تهران جنوب 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ فعلا دانشگاه تهران اوله شریف دوم...... 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ کی بوده مکانیک بوعلی همدان بهتره یا مکانیک خواجه نصیربا مدرک بگین رو کم کنیه 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ باز شروع کردی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کل کل نکن با تهران جنوب ببینم شما کجایین؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ببینم شما کجایین؟ ما همیشه نمرمون بیست ه لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ میبینم که بر و بچ دارن کل میندازن ... فعلا که نجف اباد رو عشقه 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من یه چیزیو نمیفهمم تهران بذاریم 10 تا دانشگاه برتر داره بعدش کلانشهر ها(تبریز -اصفهان-مشهد-شیراز-...0) که اونم میشه 10 تا 10 تا هم بذاریم دانشگاه های آزاد برتر ....با این حساب آزاد تبریز باید رتبه کمتر از 30 باشه چرا شده 41 خدا میدونه دیگه انصافا آزاد تبریز از بجنورد و بیرجند و قم هم سراسریش هم آزادش قویتره 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ما همیشه نمرمون بیست ه اشتباه شده... شما به خودت نگیر 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دانشگاه آزاد بر عکس سراسری،به اسمش نیست. بلکه به همت بچه های خودشه. یعنی اگه خود دانشجویانش تلاش کنند،امکانات و رتبه میره بالا. 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دانشگاه آزاد بر عکس سراسری،به اسمش نیست. بلکه به همت بچه های خودشه. یعنی اگه خود دانشجویانش تلاش کنند،امکانات و رتبه میره بالا. :flowerysmile: قبلا میگفتن ازادیا مثه اب خوردن نمره میگیرن.. درساشونم مشکل نیست اما الان وضعیت فرق میکنه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ فعلا دانشگاه تهران اوله شریف دوم...... شریف 12 بود که!!!!! به نظر من خوب نبود.....آخه مشهد جلوتر از صنعتی اصفهانه یا امیرکبیر 7ام بود فکر کنم...شریف هم 12....کلی سنجیدن..این دانشگاها فقط مهندسین... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ شریف 12 بود که!!!!!به نظر من خوب نبود.....آخه مشهد جلوتر از صنعتی اصفهانه یا امیرکبیر 7ام بود فکر کنم...شریف هم 12....کلی سنجیدن..این دانشگاها فقط مهندسین... 12 !!!!!! نه بابا کی رتبه زده!!!!!! الان دانشکده فنی تهران رتبه حدود 140 داره تو فنی های دنیا و شریف حدود 150 . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده