Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ pinkkite هستم....دانشجو...اصفهانیرسما وارد می شویم...:yes: خیلی خوش اومدید به دودلیل یکی مهندس صنایع هستی و یکی اصفهانی هستی بسیار خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
s200 195 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ سلام منم سایه هستم 23 ساله فارغ التحصیل صنایع برای کنکور ارشد آماده میشم و البته خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا میشم 6 لینک به دیدگاه
alighazi 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به مهندسین عزیز من هم خیلی شبیه به نفر قبلی، فقط اسمم علی است 7 لینک به دیدگاه
moongirl 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان 1-همون moogirlخوبه 22 سالمه دانشجوی ترم4صنایع مشهد عاشق رانندگی ,سرعت و هیجان,موسیقی و کوه 9 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ چی شده...!!! اینجا هم اسپم بازی؟؟!! به همه ی اونایی هم که تازه عضو شدن خوش آمد میگم 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ چی شده...!!!اینجا هم اسپم بازی؟؟!! به همه ی اونایی هم که تازه عضو شدن خوش آمد میگم نه برادرِ من ! اسپم کجا بود ؟ یه خوشامد گویی ساده و صمیمی. منم به شما خوشامد میگم. 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان1-همون moogirlخوبه 22 سالمه دانشجوی ترم4صنایع مشهد عاشق رانندگی ,سرعت و هیجان,موسیقی و کوه خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستان نام و نام خانوادگی: همون نام کاربری رشته: مهندسی صنایع ( تولید صنعتی)(لیسانس) سن: 28 دانشگاه: صنعتی اصفهان شغل: کارشناس صنایع( درمقطع اول شروع به کار) کارشناس برنامه ریزی تولید و مواد(در مقطع دوم شروع به کار) کارشناس آمار ، برنامه ریزی و پروژه ( در مقطع سوم و در حال حاضر) ساکن : مشهد علایق: برنامه ریزی تولید مبتنی بر jit هوش مصنوعی(الگوریتم های متاهیوریستیک) اکسل ( به صورت ویژه) برنامه نویسی و سایر نرم افزار های مهندسی صنایع 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستاننام و نام خانوادگی: همون نام کاربری رشته: مهندسی صنایع ( تولید صنعتی)(لیسانس) سن: 28 دانشگاه: صنعتی اصفهان شغل: کارشناس صنایع( درمقطع اول شروع به کار) کارشناس برنامه ریزی تولید و مواد(در مقطع دوم شروع به کار) کارشناس آمار ، برنامه ریزی و پروژه ( در مقطع سوم و در حال حاضر) ساکن : مشهد علایق: برنامه ریزی تولید مبتنی بر jit هوش مصنوعی(الگوریتم های متاهیوریستیک) اکسل ( به صورت ویژه) برنامه نویسی و سایر نرم افزار های مهندسی صنایع خیلی خوش اومدید به جمع جامعه نواندیشان 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستاننام و نام خانوادگی: همون نام کاربری رشته: مهندسی صنایع ( تولید صنعتی)(لیسانس) سن: 28 دانشگاه: صنعتی اصفهان شغل: کارشناس صنایع( درمقطع اول شروع به کار) کارشناس برنامه ریزی تولید و مواد(در مقطع دوم شروع به کار) کارشناس آمار ، برنامه ریزی و پروژه ( در مقطع سوم و در حال حاضر) ساکن : مشهد علایق: برنامه ریزی تولید مبتنی بر jit هوش مصنوعی(الگوریتم های متاهیوریستیک) اکسل ( به صورت ویژه) برنامه نویسی و سایر نرم افزار های مهندسی صنایع سلام... خیلی ممنون که دعوتم رو قبول کردین و به جمع خوب دوستان نواندیشی و بالاخص صنایعی ها پیوستین.... امیدوارم همکاری خوبی رو در تالار با هم داشته باشیم و شاهد پیشرفت روزافزون تک تک دوستان باشیم... به امید موفقیت... 7 لینک به دیدگاه
ehsan shk 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان عزیز احسان هستم دانشجو ترم آخر صنایع برای تکمیل پروژه پایانی یه کم اطلاعات میخام لطفا 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان عزیز احسان هستم دانشجو ترم آخر صنایع برای تکمیل پروژه پایانی یه کم اطلاعات میخام لطفا سلام به شما احسان عزیز به انجمن ما خوش اومدین خوشجا اومدی اوقات خوبی را واست آرزومندم مطمئنا بچه های انجمن کمکت میکنند 3 لینک به دیدگاه
amin99 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ سلام. منم امين. 23 ساله از تهران .دانشجوي ترم آخر. علايقمم ورزشه. دنبال يه پروژه نصفه نيمه از مبحث كنترل پروژه واسه پروژه پايانيمم هستم 6 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ سلام. منم امين. 23 ساله از تهران .دانشجوي ترم آخر. علايقمم ورزشه. دنبال يه پروژه نصفه نيمه از مبحث كنترل پروژه واسه پروژه پايانيمم هستم سلام خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ سلام. منم امين. 23 ساله از تهران .دانشجوي ترم آخر. علايقمم ورزشه. دنبال يه پروژه نصفه نيمه از مبحث كنترل پروژه واسه پروژه پايانيمم هستم امین آقا داداش خیلی خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلام. منم امين. 23 ساله از تهران .دانشجوي ترم آخر. علايقمم ورزشه. دنبال يه پروژه نصفه نيمه از مبحث كنترل پروژه واسه پروژه پايانيمم هستم سلام خوش اومدی تمام جزوه کنترل پروژه رو بخواه اما پروژشو نخواه که فقط باید نرم افزار بلد باشی 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان عزیز احسان هستم دانشجو ترم آخر صنایع برای تکمیل پروژه پایانی یه کم اطلاعات میخام لطفا سلام. منم امين. 23 ساله از تهران .دانشجوي ترم آخر. علايقمم ورزشه. دنبال يه پروژه نصفه نيمه از مبحث كنترل پروژه واسه پروژه پايانيمم هستم سیلاام بر دوستان جدید به جمع ما خوش اومدین امیدوارم در بحث پروژه پایانی بتونید به اون چیزی که مد نظر دارید برسید باعث خوشحالی ماست که از دانش و اطلاعات شما در راستای توسعه ی بیش تر علم مهندسی صنایع بهره مند شویم 3 لینک به دیدگاه
Mohsen_up 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ نام : محسن نام خانوادگی : ... سن : 20 محل سکونت : تهران شغل : فعلا نداریم علایق : زیـــــــــــــــاد، تادلت بخواد علاقه دارم 5 لینک به دیدگاه
linktaz 285 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ نام و نام خانوادگی: همون نام کاربری رشته: مهندسی صنایع (تحليل) سن: 29 دانشگاه: آزاد اراك شغل: 1-كارشناس برنامه ريزي توليد 2-مدير برنامه ريزي توليد و انبارها 3-مدير برنامه ريزي توليد و كنترل موجودي(در حال حاضر) ساکن : قزوين علایق: برنامه ریزی تولید اكسس اکسل آناليزهاي آماري بانك هاي اطلاعاتي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده