mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مهران رضائیان 21 دانشجوی صنایع تحلیل سیستمها شمال ورزش(والیبال).موسیقی.اینترنت 3 لینک به دیدگاه
Michael008 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ 1- سینا فاضل 2- 20 3-ترم 4 ،72 واحد 4- تولید صنعتی 5- تبریز 6- منم دانشجوی بیکار 7- اینترنت، شنا، مطالب صنایعی، گیتار،... 4 لینک به دیدگاه
mkhmkh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ 1-نام ونام خانوادگي: مصطفی 2-سن: در آستانه 23 سالگی 3-وضعيت تحصيلي: فارغ التحصیل کارشناسی، انشاالله از اول مهر دانشجوی ارشد 4-گرايش: تولید صنعتی 5-محل سكونت: شیراز 6-شغل: ؟؟؟ مگه دانشجویی هم شغل محسوب میشه؟ 7-علائق: ادبیات، تاریخ، فوتبال و ... :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
moshkan 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اسمم مشکان متولد 68 خودتون حساب کنید چند سالمه..؟؟!! تولید صنعتی_دانشگاه یزد زیر اسمون خدا زندگی میکنم فعلا توی فولادمبارکه اصفهان مشغولم شنا -اسکیت وموسیقی(سه تار) رو خیلی دوست دارم یه پیشنهاد واسه مهندس خوش فکردارم :اواتاری که واسه باشگاه مهندسان ایران انتخاب کردید از این اواتارتون زیباتره.........موفق باشید:ws2: 5 لینک به دیدگاه
Aseman Etemaad 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها اين سوالهارو جواب بديد:1-نام ونام خانوادگي( هركي دوس نداره نگه! همون نام كاربري كفايت ميكنه!!!) 2-سن 3-وضعيت تحصيلي(دانشجوا بگن چند واحد دارن و فارغ التحصيلا بگن كي فارغ شدن!) 4-گرايش 5-محل سكونت 6-شغل 7-علائق سلام ، امیدوارم بتونم از دوستان چیزهای زیادی یاد بگیرم 1. آسمان - اعتماد ؛ 2. 24 ؛ 3. دانشجوی ترم 2 کارشناسی ارشد صنایع ؛ 4. مدیریت سیستم و بهره وری ؛ 5. فعلا قزوین 6. دانشجوییـــــــــــم ... 7. فیلد های مورد علاقه ی من در صنایع : تحقیق در عملیات ،مدیریت استراتژیک، MIS ، تحلیل سیستم ، مباحث اصول مدیریت و رفتار سازمانی و ... از حضور در جمع شما خوشحالم 8 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ 1-علی اکبر 2- 20 3-[/url]دانشجو (ترم 4) 4-تولید صنعتی 5-کرج 6-فعلا بیکار (قراره یه کارایی بشه) 7-همه چیز (فوتبال ،فیلم ،خود رشتمون و... ) 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان زبل 1:لورنا 2-20 3-میرم ترم 7 4-صنایع 5-همدان 6-ندارم 7-طبیعت-سالاد الویه-بدنسازی-زبان انگلیسی 5 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های گل صنایع 1-محمد مسلمی 2- 21 3-ترم 4 میرم ترم5 دانشگاه امیرکبیر تفرش 4-تکنولوژی صنعتی 5-بچه تهران(از ون باحالاش) 6-دانشجو(الاف مخفی) 7-موسیقی،ورزش،تفریح،ددرکلن عشق وحال وچیزای باحال 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام پریسا هستم 22 سالمه متولد و بزرگ شده اراک ترمای آخرم دانشگاه درس میخونم هستم در خدمتتون 4 لینک به دیدگاه
ssharifi215 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام من محمد شریفی هستم سال 87 لیسانس صنایع ام رو گرفتم و الان دارم فوق لیسانس مالی می خونم. تهران و در دانشگاه امیرکبیر درس خوندم و الان دانشجوی بهشتی ام و مشغول نوشتن پایان نامه در یک شرکت مشاوره و خدمات مدیریت کار می کنم. علایقم مالی ، مدیریت استراتژیک ، مهندسی مالی، کنترل پروژه و مباحث کیفیته 5 لینک به دیدگاه
مهندس ازاد 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام مهندس ازاد 23 سال :hapydancsmil: دانشجوی رشته ی مهندسی صنایع - تکنولوژی صنعتی عاشق رنگ آبی، دلباخته ی ماکارونی و الموت را مهد تمدن جهان میدانم میخوامتون رفقا 9 لینک به دیدگاه
latifeh 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ منم اومدم خوب لیلی مهندسی صنایع گرایش تجزیه تحلیل سیستمها 24 دانشجو فعلا هستم 32 واحد دارم 7 لینک به دیدگاه
pinkkite 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ pinkkite هستم....دانشجو...اصفهانی رسما وارد می شویم...:yes: 7 لینک به دیدگاه
حنانه21 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ حنانه n ساله تازه فارغ التحصیل شدم. چهره های اینجا چقدر برام آشناست... بعدا بیشتر باهم آشنا میشیم! فعلا شبتون ناز 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ pinkkite هستم....دانشجو...اصفهانیرسما وارد می شویم...:yes: خوش اومدید حنانه n ساله تازه فارغ التحصیل شدم. چهره های اینجا چقدر برام آشناست... بعدا بیشتر باهم آشنا میشیم! فعلا شبتون ناز 4 لینک به دیدگاه
حنانه21 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ خوش اومدید قبول نیست چرا به اون یکی خوش آمد گفتی به من نگفتی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ قبول نیست چرا به اون یکی خوش آمد گفتی به من نگفتی؟؟ خوب شما بيشتر از اون خوش اومدي حنانه خانوم 3 لینک به دیدگاه
حنانه21 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ خوب شما بيشتر از اون خوش اومدي حنانه خانوم مرسی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ قبول نیست چرا به اون یکی خوش آمد گفتی به من نگفتی؟؟ شما خوشتر اومدی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ به انجمن پربار نواندیشان خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده