pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان بعد از بر گزاری موفق امیز مرحله اول مسابقه بهترین عکس برقی بر ان شدیم تا سری دوم مسابقه بهترین عکس برقی رو برگزار کنیم برنده مسابقه سری اول کسی نبود به جز همکار مدیر تالار امین :icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34):SYLAR:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): که به طلف ادمین گرامی مسابقه با بک اپ گرفتن ایشون پرید و چون عکس شماره 1 از همه بیشتر رای اورده بود صاحب عکس برنده مسابقه انتخاب شد (دیکتاتوریه دیگه) موضوع این سری کاریکاتور برقی هستش منبع اون ازاد هستش که اگر کسی کاریکاتوری رو خودش بکشه 3 رای به عنوان جایزه به اون فرد اهدا می شود (در پایان زمان مسابقه به ارای اون فرد 3 رای اضافه می شود ) قوانین تبلیغات برای این مسابقه برای کسانی که در این مسابقه شرکت کرده اند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده فرد خاطی از مسابقه حذف می شود استفاده از اینترنت به عنوان منبع عکس منعی ندارد شرکت برای تمام کاربر های انجمن ازاد می باشد لطفا کسانی که مایل به شرکت در این مسابقه هستن عکس های خود را به صورت خصوصی برای من ارسال کنن تادر مسابقه شرکت داده شوند کسانی که در این تاییک عکس قرار دهند عکس انها توسط مدیران حذف و اجازه شرکت در این دوره را ندارند مهلت ارسال عکس ها از تاریخ از 20 ابان تا 10 اذر ماه می باشد جوایز این مسابقه نفر اول 40 امتیاز نفر دوم 30 امتیاز :icon_pf (34): نفر سوم 20 امتیاز (جوایز کمتر بود که خودم زیاد کردم ااااااا )(دیکتاتوریه دیگه) با تشکر ستاد برگزاری مسابقه بهترین عکس برقی 22 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ منم بازییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ من یه عکس خصوصی دادم بهت داریش هنوز؟ همونو بزار واس من 4 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ آقایون گرامی این جور مسابقات نتیجه ی مطلوبی نداره یکی بخواد از تصویراش تعریف کنه و یکی دیگه هم بگه این تصویر هنریه و به تصویرای دیگه برچسب بدی بزنه که نشد مسابقه. اگه میخوایین مدیران محترم و محترمه بین خودشون جوایزو تقسیم کنند دیگه چرا وقت بچه هارو میگیرین؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ منم یه چی پیدا کنم بزارمممممممم حالا خیلی وقت داریممم:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ آقایون گرامی این جور مسابقات نتیجه ی مطلوبی نداره یکی بخواد از تصویراش تعریف کنه و یکی دیگه هم بگه این تصویر هنریه و به تصویرای دیگه برچسب بدی بزنه که نشد مسابقه. اگه میخوایین مدیران محترم و محترمه بین خودشون جوایزو تقسیم کنند دیگه چرا وقت بچه هارو میگیرین؟ اونی که برگزار شد یعنی دور اول من برا اینکه بچه ها مشتاق بشن شرکت کردم درضمن اسامی مشخص نمیشه بچه ها فقط به عکس ارسالی رای میدن تبلیغات هم درست به همین دلیل ممنوعه دور پیش هم یکی به دلیل تبلیغات حذف شد 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ اونی که برگزار شد یعنی دور اولمن برا اینکه بچه ها مشتاق بشن شرکت کردم درضمن اسامی مشخص نمیشه بچه ها فقط به عکس ارسالی رای میدن تبلیغات هم درست به همین دلیل ممنوعه دور پیش هم یکی به دلیل تبلیغات حذف شد تبلیغ غیر مستقیم هم ممنوع 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ تبلیغ غیر مستقیم هم ممنوع مگه غیر مستقیم هم تبلیغ کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونو دیگه بچه ها کشوندن وسط بحثشو مدت نظرسنجی هم زیاد بود 24 ساعت کافیه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ چقد خلوتهههههههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ منم بازییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عمرا........................... :ws28: من یه عکس خصوصی دادم بهت داریش هنوز؟همونو بزار واس من فکر کنم تبلیغ غیر مستقیم هم ممنوع :ws28: گولاخ با توههه هاااااااااااااااااااااااااااااااااا :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ آقایون گرامی این جور مسابقات نتیجه ی مطلوبی نداره یکی بخواد از تصویراش تعریف کنه و یکی دیگه هم بگه این تصویر هنریه و به تصویرای دیگه برچسب بدی بزنه که نشد مسابقه. اگه میخوایین مدیران محترم و محترمه بین خودشون جوایزو تقسیم کنند دیگه چرا وقت بچه هارو میگیرین؟ شما چه پیشنهادی دارید :ws52: منم یه چی پیدا کنم بزارمممممممم حالا خیلی وقت داریممم:smiley (18): چه زود دیر می شود 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من یه عکس خصوصی دادم بهت داریش هنوز؟همونو بزار واس من توخجالت نمیکشی؟ تو مگه خودت برادر پدر نداری؟ :brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ توخجالت نمیکشی؟ تو مگه خودت برادر پدر نداری؟ :brodkavelarg: ببین خودش می خواب ابروشو ببرم من کاره ای نسیتم لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ شما چه پیشنهادی دارید :ws52: اول از همه این که این کارا رو کنار بزارید و کارتونو سوق بدین طرف کارای مهندسی..... دوم.... شب اومدم میگم. 1 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ اول از همه این که این کارا رو کنار بزارید و کارتونو سوق بدین طرف کارای مهندسی..... دوم.... شب اومدم میگم. چه دیکتاتوری 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ شما چه پیشنهادی دارید :ws52: چه زود دیر می شود خو عسک پیدا نکردممم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من شرکت نمیکنم...:w00: شرا عسیسم؟:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده