Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تا اونقد جرئتمون نمیکشه چطور جرات میکنی لاک لاکپشت بدبختو تیکه تیکه کنید 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ این مطلب سیاسی نیست تنها روش پیچوندن و به خوبی نشون میدهحضور رهبر در اولین اجلاس بیداری اسلامی و جمع صدها تن از اندیشمندان مسلمان 80 کشور دنیا . . . . . چفیه ای که بود.... چفیه ای که نیست...! عکسش مال پرشین بلاگه معلوم نیست لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اي بابا نصفه تاپيكا راجبه كلاس پيچوندنه آخه كلاس پيچوندنم شد دغدغه؟؟!؟! الان يه كلكه توووپ در رابطه با پيچوندنه دوربيناي طرح ترافيك بهتون ميگم معمولن هميشه اول خيابونايي كه شامل طرح ترافيكه يه دوربين هستو تموم ديگه تا آخرش هيچي نيست ... روش: وقتي خواستيد وارد اين خيابونا شيد همون اول خيابون از ماشين پياده شيد و ماشين يه كوچولو هُل بديد كه فقط از جلوي دوربين رد شيد كه پاهاتون در واقع جلوي پلاك ماشين ميگيره بعدش با خياله راحت سواره ماشين شيدو به جونه من دعا كنيدو بريد در امانه خدا 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اي بابا نصفه تاپيكا راجبه كلاس پيچوندنه آخه كلاس پيچوندنم شد دغدغه؟؟!؟!الان يه كلكه توووپ در رابطه با پيچوندنه دوربيناي طرح ترافيك بهتون ميگم معمولن هميشه اول خيابونايي كه شامل طرح ترافيكه يه دوربين هستو تموم ديگه تا آخرش هيچي نيست ... روش: وقتي خواستيد وارد اين خيابونا شيد همون اول خيابون از ماشين پياده شيد و ماشين يه كوچولو هُل بديد كه فقط از جلوي دوربين رد شيد كه پاهاتون در واقع جلوي پلاك ماشين ميگيره بعدش با خياله راحت سواره ماشين شيدو به جونه من دعا كنيدو بريد در امانه خدا روش هوشمندانه ای بود ولی ایراد زیاد داره یکیش اینه که من به شخصه جریمه رو یه اینکه بیام پایین ماشین رو هل بدم ترجیه میدم دوم اومدیم و سر بالایی بود:JC_thinking: سوم اومدیم و تو یه خیابون مثل طرفای بازار 7-8 تا دوربین بود؟؟؟:viannen_38:هی هل بدیم هی هل بدیم:icon_pf (34): چهارم اومدیم از این دوربین 360 درجه ها بود؟؟از جلوهم عکس میگرفت اون موقعه یکیم از جلو ماشین رو بکشه خب چه کاریبه یه زر ورق بچسیون رو پلاکت راحــــــــــت:lol: پست 19 این تاپیک رو هم بخون 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یک عدد دوست درس خوان و مشتاق به تحصیل (که در زمان های خاصی مورد استفاده قرار خواهد گرفت)یک عدد استاد (این استاد می تواند شرایط گوناگونی داشته باشد که در ادامه در مورد هر کدام بحث خواهیم کرد) یک عدد گوشی که از آنتن دهی خوبی برخوردار باشد. رو و اعتماد به نفس به مقدار لازم. ابتدا انواع اساتید: اساتید انواع مختلفی دارند که با دو جلسه حظور در کلاس متوجه شیوه کاری آنها خواهید شد. اساتید گروه اول: همون اول که میرسن زود حضور و غیاب می کنند! اساتید گروه دوم: آخر کلاس حضور و غیاب می کنند. اساتید گروه سوم: به صورت رندوم حضور و غیاب می کنند. (نگران نباشید ما برای پیچاندن این گونه اساتید نیز متود های خاصی داریم – به خیال خودشون پیچونده نمیشند ولی مگه میشه استادی توسط دانشجویی پیچونده نشه؟! – ) و اساتید گروه چهارم: که اصلا حضور و غیاب نمی کنند! این استادها اساتید خیلی با حالی اند. دیگه خودشون متوجه شدند که از پیچونده شدن گریزی ندارند و خودشون خودشونو می پیچونند تا دیگه مشکلی پیش نیاد. حالا روش های پیچاندن: برای استاد های گروه اول و دوم کار بسیار راحته. فقط نیازه در زمان حضور و غیاب بر سر کلاس حاضر شده و حاضر بگویید تا غیبت نخورید. حال می توانید بروید بیرون و حال غیبتتونو ببرید! برای استاد های گروه سوم کار بسی سخته و در شرایط خاصی می توانید عملیات پیچاندن را انجام دهید: اول اینکه اسمتون باید ته یا وسط لیست باشه. برای ۵ نفر اول لیست این شیوه نیاز به سرعت عملکرد بالایی داره تا شاید بشه کاری کرد ولی من شک دارم و در بیشتر مواقع جواب نمی ده. سپس شما به یک دوست درس خوان و مشتاق علم نیاز دارید تا سر کلاس بشینه ودرس ها را کاملاً گوش بده! و در لحظه ای که استاد شروع به حضور و غیاب کرد به گوشی شما تک زنگ بزند (دیگه اگر مایه دار هم بود SMS بزند) تا شما به سرعت سر کلاس حاضر شوید. روش دیگر این که آخر کلاس با تعجب بسیار برید به استاد بگید: “استاد اسم ما را نخواندید!” و حضور خود را بزنید که این شیوه تنها برای اساتید کمی شوت کاربرد داره. واقعاً تحت تاثیر قرار گرفتم ... کی حال و حوصله این همه دردسر داره ... میریم میشینیم سرکلاس دیگه ... :icon_pf (34): ... 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ روش هوشمندانه ای بود ولی ایراد زیاد دارهیکیش اینه که من به شخصه جریمه رو یه اینکه بیام پایین ماشین رو هل بدم ترجیه میدم دوم اومدیم و سر بالایی بود:JC_thinking: سوم اومدیم و تو یه خیابون مثل طرفای بازار 7-8 تا دوربین بود؟؟؟:viannen_38:هی هل بدیم هی هل بدیم:icon_pf (34): چهارم اومدیم از این دوربین 360 درجه ها بود؟؟از جلوهم عکس میگرفت اون موقعه یکیم از جلو ماشین رو بکشه خب چه کاریبه یه زر ورق بچسیون رو پلاکت راحــــــــــت:lol: پست 19 این تاپیک رو هم بخون خب ديگه حالا زر ورق بكشي پليس ببينه كه ماشينو ميخوابه اين خوبه؟؟؟:icon_razz: بعدشم خب همه جا كه كاربرد نداره دقت كرده باشي گفتم جاهايي كه همون اول خيابونش فقط دوربين هست خيلي جاها اينجوريه:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ واقعاً تحت تاثیر قرار گرفتم ... کی حال و حوصله این همه دردسر داره ... میریم میشینیم سرکلاس دیگه ... :icon_pf (34): ... همونایی رو که قرمز کردی خودشه دیگه :lol:شما همون دوست مهروبونه و درسخونه ایه که میری سر کلاس:girl_blush2: و من دوستان درسخون مثل شما رو خیلی دوست میدارم میگ :53tnkbetm2eof1u84pjپس تو جزوه هارو بنویس من از روت کپی میکنم:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خب ديگه حالا زر ورق بكشي پليس ببينه كه ماشينو ميخوابه اين خوبه؟؟؟:icon_razz:بعدشم خب همه جا كه كاربرد نداره دقت كرده باشي گفتم جاهايي كه همون اول خيابونش فقط دوربين هست خيلي جاها اينجوريه:icon_razz: نه دیجــــه اگه به دیدن پلیس باشه که ببینه ماشین هل میدی بد میری 2 متر جلوتر روشن میکنی میاد بهت میگه گوشام مخملیه:lol:زروق رو هم واسه همون خیابونه گفتم البته اشاره کردم قبلا، بهترین راهش همون اسپری که رو پلاک میزنن، بهتر از اون نرفتن در خیابونهای دوربین دار و در عوض تردد در خیابونهای ورود ممنوعه:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ همونایی رو که قرمز کردی خودشه دیگه :lol:شما همون دوست مهروبونه و درسخونه ایه که میری سر کلاس:girl_blush2: و من دوستان درسخون مثل شما رو خیلی دوست میدارم میگ :53tnkbetm2eof1u84pjپس تو جزوه هارو بنویس من از روت کپی میکنم:icon_pf (44): عه ... چه جالب ... :icon_pf (34): استادای جوون البته مرد رو راحت میشه پیچوند ... ولی استادای سن بالا و همچنین خانوما، اصلاً ... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ روزانه 15 هزار تحلف در تهران انجام می شود؛ به اندازه یک سال کشور آلمان. اما گویا قانون جدید اخذ جرایم رانندگی باعث کاهش آمار شده است. برگرفته از : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب میخوام چندتا راه حل واسه دوربینای زوج و فرد بدم 1-اولا که باید مکان دوربین های زوج و فرد رو تو یه روز که پلاکتون درسته پیدا کنید همیشه در ورودی های ورود به طرح زوج و فرد تابلو دوربین کاملا معلومه خب ازون خیابونا رد نمیشین همیشه یه کوچه یا خیابونی موازی با اون خیابونی که طرح داره هست که 100 در 100 ورود ممنوعه در اکثر ورود ممنوع ها دوربینی نیست ولی پلیس ممکنه وایسه خب شما چی کار میکنید صبر میکنید قطعا افرادی نظیر شما هستن که از ون کوچه ورود ممنوع برای فرار از طرح استفاده میکنند میزارین اول اونا برن بعد شما آروم پشت اون ماشین حرکت میکنید اگر پلیسی دیدید سریع دنده عقب بگیرید مطمئن باشید پلیسه اول اون ماشین جلویی رو میگیره شمارم حال نداره بیاد دنبالتون یه راه دیگه اینه که وایسین سر کوچه ورود ممنوع موتوریی ماشینی اومد ازش بپرسین اون سر پلیسی بود از 2 نفر که پرسیدین گفتن نبود گازشو بگیرین برین این راه جواب داده با یه چراغی که میدین به طرف ازش سوالو بپرسین راه دیگه اینه اکثرا ملت پلیس که میبینن با چراغ علامت میدن که پلیس وایساده به اون علامت دادن ها همواره توجه کنید و خودتون جزو این افراد باشید روش سوم یکم هزینه و ریسک بالایی داره از پلاکهای قلابی استفاده کنید یا مقوایی زرورقی بزارید رو پلاک و از خیابونی که دوربین طرح داره رد شید بعد وردارین ولی اگه پیلیس ببینه ماشین و 100 در 100 میخوابونه روش آخرم جدیدا مد شده افرادی هستن که پول کمی میگیرن تو کل خیابون پشت ماشین شما به آرامی راه میرن و پشت پلاک عقب شما که دوربین میگیره راه میرن تا ته خیابون که رسیدن 1000 میگیرن شما هم از طرح رد میکنن این روش آخری خودش آخره روشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده