رفتن به مطلب

مردان هوسباز مقصرند یا زنان روسپی؟

*mishi*

ارسال های توصیه شده

آخرین نیوز: هیچ زنی در دنیا روسپی به دنیا نمی آید. همه آدمها سالم هستند. این شرایط خانواده و اجتماع است که از یک زن، روسپی می سازد. اگر قرار باشد کسی را محکوم کنیم باید جامعه را به عنوان علت اصلی این معلول محکوم کنیم.

به گزارش سیماب اما پرسش من اینجاست چرا همیشه با زنان خیابانی برخورد می شود؟ چرا با مردانی که علت اصلی این مسأله هستند که یک زن خیابانی می شود؛ برخورد نمی شود؟ مردانی هستند که با عناوینی با زنانی ارتباط برقرار می کنند و بعد از مدتی او را در جامعه رها می نمایند. معلوم است چنین زنی وقتی هیچ راهی برایش باقی نمی ماند، روسپی می شود.

چند سال پیش در خبرها داشتیم که سن روسپیگری به زیر ۱۳ سال رسیده است. مطمئن باشید کسی که در چنین سنی چنین عملی را انجام می دهد، به خاطر این است که غذا ندارد بخورد و یا کاری ندارد. یک نفر پیدا می شود به او محبت می کند و از همین محبت سوء استفاده می کند و این زن خیابانی می شود.

در تمام دنیا دولت از این زنان حمایت می کند، نه اینکه یک سازمانی بیاید و ماهی ۳۰ هزار تومان به آنان بدهد. اگر دولت هزینه زندگی را حداقل ۳۰۰ هزار تومان اعلام می کند باید همانقدر از آنان حمایت کند.

از دیگر سو کسی به بچه های این زنان توجهی ندارد. بچه های این زنان هم محکوم هستند در حالی که هیچ گناهی ندارند. آنها هم به دلیل مشکلات خانوادگی و اقتصادی به راه های خلاف کشیده می شوند و هر فرد مجرم می تواند ۳ نفر دیگر را نیز مجرم کند و دولت به ازای هر زندانی در هر ماه ۶۰۰ هزار تومان هزینه می کند، چرا با همین رقم این زنان را حمایت نمی کند تا فرزندانشان افراد خلافکار آینده نباشند؟

زنان خیابانی برای گذران زندگی این کار را می کنند، پس دولت به جای دادن وام برای آنکه آمار ازدواج رابالا ببرد، کار ایجاد کند. اگر کار ایجاد شود زنهای خیابانی کم می شوند،چنین زنی اگر حتی یک بار به زندان برود، برایش سوء سابقه درست می شود، بنابراین حتی نمی تواند در جایی هم استخدام شود، به طور مادام العمر محکوم است هم خودش و هم فرزندانش.

در نظر بگیرید اگر شما قرار باشد برای پسرتان عروسی انتخاب کنید، اگر بشنوید روزگاری مادر این دختر روسپی بوده است، او را برای پسرتان انتخاب می کنید؟ یا اگر دختری پدرش معتاد باشد، او را به عروسی انتخاب می کنید؟ پس ببینید که فرزندان آنها هم بدون اینکه بخواهند، محکوم می شوند و ناخودآگاه به سمت خلاف کشیده می شوند؛ چون جامعه آنان را نمی پذیرد.

در جامعه ما همیشه زن خیابانی محکوم است اما وجود مردهایی که این تقاضا را دارند، چنین زنانی را به وجود می آورد.

برای خشکاندن ریشه زنان خیابانی، باید مردانی را که متقاضی آنها هستند، دستگیر کنند. چطور یک پلیس پشت یک خیابان یک طرفه می ایستد تا خلافکاران را دستگیر کند، اما نمی تواند با این مردها برخورد کند؟ دولت می تواند با ایجاد کار برای چنین زنانی و تقبل برخی از هزینه های زندگی و نیز برخورد با مردانی که متقاضی چنین زنانی هستند، قدری این مسأله را در جامعه کمرنگ تر کند.

• Like 10
لینک به دیدگاه

خوب زنان هم مردان رو اغفال می کنند ؟ این حرف تو یکطرفه هستش ؟

این یه مشکل فرهنگیه و هم به مرد و هم به زن ربط داره ...اگه کسی از گرسنگی بره روسپی گره کنه ..تقصیر مرد نیست مقصر جامعه هستش که چرا تو اون جامعه کار نیست بره اون خانوم کار کنه و یا سرپناه نداره تا بره روسپیگری؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب زنان هم مردان رو اغفال می کنند ؟ این حرف تو یکطرفه هستش ؟

این یه مشکل فرهنگیه و هم به مرد و هم به زن ربط داره ...اگه کسی از گرسنگی بره روسپی گره کنه ..تقصیر مرد نیست مقصر جامعه هستش که چرا تو اون جامعه کار نیست بره اون خانوم کار کنه و یا سرپناه نداره تا بره روسپیگری؟

خب درسته وقتي جامعه پاشو كنار ميكشه و حداقل كاري هم نميكنه پس نبايد زنو مجازات كنه.

لینک به دیدگاه

هیچکدام مقصر اصلی نیستند.

مقصر اصلی حکومت فاسد و حاکم استعمارگر و استحمار کننده است.

چه در شرق و چه در غرب،یک عده یاد گرفتند،چکار کنند تا ذهن جوانان را از مسائل اساسی،دور کنند.

• Like 11
لینک به دیدگاه
یعنی زن هوسران نداریم و فقط مردان هوسران هستند:banel_smiley_4:

داريم ولي درصدش خيلي و بي اندازه كمه اما اگه يكي به اين سمت رو ميكنه علت اصليش ميتونه يه چيز ديگه باشه اما مرد..................:banel_smiley_4::w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این مسئله قطعیت نمیتونه داشته باشه

شما میتونید بگید من کاملا رفتارم تابع یک نوع احساس هست؟

خیلی از پارامترها دراین مسئله دخیل هستند

درایران شاید نااگاهی ودرخارج از ایران تجارت با سودبالا

• Like 6
لینک به دیدگاه
داريم ولي درصدش خيلي و بي اندازه كمه اما اگه يكي به اين سمت رو ميكنه علت اصليش ميتونه يه چيز ديگه باشه اما مرد..................:banel_smiley_4::w00:

شما اول صداتو بیار پایین و به اعصابت مسلط باش:ws3:

اگر کمه بازم میتونه به قول خودتون علتهای زیادی داشته باشه که یکی از اونا محدود تر بودن خانوما نسبت به اقایونه

بعدشم این انحراف اخلاقی یک نوع بیماری هست که در اثر قرار گرفتن در شرایط خاص بوجود میاد و مختص آقایون یا خانومون نیست:ws52:...

چی گفتم اصلا

بی خیال

در کل چرا پای جامعه رو وسط می کشین مگه این جامعه رو منو شما و امثالهم تشکیل نمیده ؟:icon_redface:

مردان از ان رو که بی پروا تر دست به این امور میزنند بیشتر تو چشمن در حالی که خانومها مرموزانه وزیر زیری این کار رو انجام میدن در ضمن فراموش نکنید در نقطه ی مقابل هوسبازی شهوت رانی یک مرد یه زن قرار داره پس نمیشه گفت که تعدادشون خیلی کمه:w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همه روسپی گری ها بخاطر مردها نیست حتی همه روسپی گریها بخاطر فقر نیست شاید درصدی از این زنا بخاطر اغفال مردا به اون سو برن ولی این موضوع رو نمیشه به کل تعمیم داد

اگه این طور بود چرا تو کشورای دیگه که رابطه بین زن مرد خیلی راحتر از ایرانه هم روسپی به وفور پیدا میشه

مشکل ما بیشتر فرهنگیه اگه یه بار دختری با پسری رابطه داشت دلیلی نداره بخاطر تهدید از خونه فرار کنه و به دام ابتذال بیفته

البته خیلی چیزای دیگه هم هست که تو این مورد دخیله

• Like 4
لینک به دیدگاه
همه روسپی گری ها بخاطر مردها نیست حتی همه روسپی گریها بخاطر فقر نیست شاید درصدی از این زنا بخاطر اغفال مردا به اون سو برن ولی این موضوع رو نمیشه به کل تعمیم داد

اگه این طور بود چرا تو کشورای دیگه که رابطه بین زن مرد خیلی راحتر از ایرانه هم روسپی به وفور پیدا میشه

مشکل ما بیشتر فرهنگیه اگه یه بار دختری با پسری رابطه داشت دلیلی نداره بخاطر تهدید از خونه فرار کنه و به دام ابتذال بیفته

البته خیلی چیزای دیگه هم هست که تو این مورد دخیله

پس ميشه گفت بيشتر جو حاكم يا همون حكومت دخيله!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

اشتباه میکنین شما اگه یکم با دید باز تو شهر بچرخید میبینید خیلی از دخترا هم بله!:icon_pf (34):

والا من که امنیت ندارم تو شهر جلو دخترا برم:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا فقط حکومت رو مقصر بدونیم

مگر حکومت تافته جدابافته این ملت هست

همین اشنا وفامیل ودوست ودشمن من وتو همینا هیئت دولت وحاکمیت رو تشکیل میدن

• Like 2
لینک به دیدگاه

یعنی چی

چه ربطی داره اخه یعنی تو امریکا که این همه دم از ازادی میزنن روسپی وجود نداره؟/؟؟؟

آیا اونجا روسپی گری رو تقبیح نمیکنن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اشتباه میکنین شما اگه یکم با دید باز تو شهر بچرخید میبینید خیلی از دخترا هم بله!:icon_pf (34):

والا من که امنیت ندارم تو شهر جلو دخترا برم:icon_redface:

دخترا هم بايد يه جوري پول مانتوهاشون جور بشه ديگه:w00:............:w58:

چرا فقط حکومت رو مقصر بدونیم

مگر حکومت تافته جدابافته این ملت هست

همین اشنا وفامیل ودوست ودشمن من وتو همینا هیئت دولت وحاکمیت رو تشکیل میدن

ببخشيد اونا خودشونو بهتر از من و تو ميدونن كه ميان بالا وگرنه الان من و تو جاشون بوديم!

هركي ادعاي برتري داره بايد برترم باشه.

لینک به دیدگاه
یعنی چی

چه ربطی داره اخه یعنی تو امریکا که این همه دم از ازادی میزنن روسپی وجود نداره؟/؟؟؟

آیا اونجا روسپی گری رو تقبیح نمیکنن؟

دوستمونم گفت اونجا بيشتر حرف تجارت!

معمولا دولتم به دنبال سود بيشتر.

لینک به دیدگاه

یعنی تو امریکا دولت امریکا این قدر فلک زدست که با تجارت زن میخوان کسب درامد بکنه؟:icon_redface::jawdrop:

مسلما تو غرب دارن از زنها استفاده ی ابزاری برای تبلیغ کالا میکنن ولی قطعا هیچ دولتی نیست که بخواد با روسپی گری کسب درامد کنه.:ws28:

لینک به دیدگاه
دخترا هم بايد يه جوري پول مانتوهاشون جور بشه ديگه:w00:............:w58:

ببخشيد اونا خودشونو بهتر از من و تو ميدونن كه ميان بالا وگرنه الان من و تو جاشون بوديم!

هركي ادعاي برتري داره بايد برترم باشه.

اینا فقط نمونه تاثیرگذاربودن ولی تنها دلیلش نیستن

گفتم که بیشتر این موضوع نسبیه وقطعیتی توش نیست

لینک کردن یک معضل به یه عده خاص همیشه باعث میشه تا دلایل زیر فشارهای کم یا زیاد احساس گرایی گم وگوربشن

لینک به دیدگاه
یعنی تو امریکا دولت امریکا این قدر فلک زدست که با تجارت زن میخوان کسب درامد بکنه؟:icon_redface::jawdrop:

مسلما تو غرب دارن از زنها استفاده ی ابزاری برای تبلیغ کالا میکنن ولی قطعا هیچ دولتی نیست که بخواد با روسپی گری کسب درامد کنه.:ws28:

موافقم

ولی یه دولتی هست به اسم تایلند که از فاحشه ها مالیات میگیره ورسما شغل محسوب میشه اونجا

• Like 1
لینک به دیدگاه
موافقم

ولی یه دولتی هست به اسم تایلند که از فاحشه ها مالیات میگیره ورسما شغل محسوب میشه اونجا

درسته ولی بنده خیلی کلی عرض کردم تا موضوع شفاف تر بشه

راستی این تاپیک زده شده که مقصر اصلی شناخته بشه

اینکه خیلی روشنه که هر کسی که از روی ارداده دست به کارهای منافی اخلاق بزنه مقصره و این در مورد هر دو جنس مردو زن صدق میکنه و به قول یکی دوستان نمیشه اون رو به یه جنس خاص تعمیم داد

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...