شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکنم باید از یه قضیه دیگه به خدا نیگا کردما از شاگرد اول کلاس دوم دبستان انتظار نداریم که بیاد فوریه حل کنه ....این ناتوانی از قصور اون نیست بلکه از عجز این گل پسره با افزایش سن و تکمیل دانسته هاش میتونه پله پله ریاضیات مهندسی رو هم درک کنه انسانها هم به نظرم اینطورین تا به یه معرفتی از هستی نتونن دست پیدا کنن نمیتونن از خالق هستی شناخت پیدا کنن اگه ما نمیتونیم به خداوند ایمان بیاریم دلیل بر نبودنش نیست شاید هنوز درک ما کامل نشده برای همینه که خداوند متعال تو قران اینهمه بر دانش توصیه کرده .....که بداینم بعد بفهمیم من که مدتیه این روال رو پیش گرفتم ایشالا که به نتایج خوبی هم میرسم دلیل اینکه خداوند رو قبول دارم نشات گرفته از باور قلبیه ....معتقدم بودن خدا از نبودنش بهتره :girl_yes2::girl_yes2: لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ مطمئنی تو دین زرتشت خدا اینجوری توصیف شده:jc_thinking:شما از این تعریف من چه چیزی دستگیرتان شد؟ چه جوری معنیش کردید؟ که این سئوال رو میپرسید؟ 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکنم باید از یه قضیه دیگه به خدا نیگا کردما از شاگرد اول کلاس دوم دبستان انتظار نداریم که بیاد فوریه حل کنه ....این ناتوانی از قصور اون نیست بلکه از عجز این گل پسره با افزایش سن و تکمیل دانسته هاش میتونه پله پله ریاضیات مهندسی رو هم درک کنه انسانها هم به نظرم اینطورین تا به یه معرفتی از هستی نتونن دست پیدا کنن نمیتونن از خالق هستی شناخت پیدا کنن اگه ما نمیتونیم به خداوند ایمان بیاریم دلیل بر نبودنش نیست شاید هنوز درک ما کامل نشده برای همینه که خداوند متعال تو قران اینهمه بر دانش توصیه کرده .....که بداینم بعد بفهمیم من که مدتیه این روال رو پیش گرفتم ایشالا که به نتایج خوبی هم میرسم دلیل اینکه خداوند رو قبول دارم نشات گرفته از باور قلبیه ....معتقدم بودن خدا از نبودنش بهتره با تشکر از حضور گرم شما . دوست مهربان و عزیزم. به نظر من : دین مثل یک قایق هست که انسان باید سوار اون بشه و خودشو به جزیره برسونه. یا به خشکی . اون خشگی همان خداگونه زیستن هست . حالا مشکل دنیا اینه که دست از سر این قایق بر نمیداره. چرا ؟ چون انسان نیاز به توجه داره و از طریق این قایق خودش رو مطرح میکنه. خودش میدونه که به خشکی رسیده ولی از قایق نمیاد پایین. دین برای رسیدن به خداست. اما انسانها دین را تبدیل به آئین هایی کرده اند که نمیذاره انسان به خدا برسه. چون مجال تفکر رو از انسان میگیرند و او را اسیر بازیهای آئینی میکنند. برای همینه که بعقیده من با این آئین ها نمیشه به خدا رسید. چون طوری تنظیم شده اند که مثل یک گرداب انسان را فرا میگیرند و نمیذارن پاشو به خشکی بذاره. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ شما از این تعریف من چه چیزی دستگیرتان شد؟ چه جوری معنیش کردید؟ که این سئوال رو میپرسید؟ من از شما میپرسم شما تو دین زرتشت خدا رو چجوری توصیف میکنید در یک خط اسمای خدا رو میگید به نظر من یا هنوز خدا رو نشناختی و هیچ تحقیقی در موردش نکردی یا کاملا از دینت بیخبری و زرتشت و دینش و نمیشناسی چیزی غیر از این دو حالت به نظرم نیومد ببین خدا رو میشه در دین تا حدودی پیدا کرد من خودم به هیچ عنوان با دین خودم میونه خوبی ندارم تا جایی رسید که این موضوع رو شناخت خدا هم تاپیر منفی گذاشته بود تاپیک هم زده بودم ولی خودم به این نتیجه رسیدم درسته دین و قبول ندارم ولی دلیل نمیشه خدا رو هم قبول نداشته باشم و امامها رو قبول نداشته باشم شاید دین با سیاسیت آمیخته نمیشد چیز جالبی بود ولی الان..... در کل باید خدا رو با دید دیگه پیدا کرد به قلبت رجوع کن همون کاری که من کردم:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ آزادی دیواری ندارد همچون آسمان بی نهایت است. تمام آسمان را طلب کنید: از آن شماست. لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من از شما میپرسم شما تو دین زرتشت خدا رو چجوری توصیف میکنید در یک خط اسمای خدا رو میگیدبه نظر من یا هنوز خدا رو نشناختی و هیچ تحقیقی در موردش نکردی یا کاملا از دینت بیخبری و زرتشت و دینش و نمیشناسی چیزی غیر از این دو حالت به نظرم نیومد ببین خدا رو میشه در دین تا حدودی پیدا کرد من خودم به هیچ عنوان با دین خودم میونه خوبی ندارم تا جایی رسید که این موضوع رو شناخت خدا هم تاپیر منفی گذاشته بود تاپیک هم زده بودم ولی خودم به این نتیجه رسیدم درسته دین و قبول ندارم ولی دلیل نمیشه خدا رو هم قبول نداشته باشم و امامها رو قبول نداشته باشم شاید دین با سیاسیت آمیخته نمیشد چیز جالبی بود ولی الان..... در کل باید خدا رو با دید دیگه پیدا کرد به قلبت رجوع کن همون کاری که من کردم:girl_in_dreams: سئوال شما اشتباهه. ما در مورد ادیان و تعریف ادیان از خدا صحبت نمیکنیم. ما در مورد خدا صحبت میکنیم. بحث خداشناسیه نه شناخت تعریف خدا در دین. بخاطر همینه که من آن سئوال رو پرسیدم. موارد رو نباید به همدیگه بچسبونیم. شما نباید در مورد خداشناسی من و میزان تحقیقاتم و بیخبری و با خبری از دینم این حرفا رو به من بزنی. موضوع من نیستم . موضوع اون مطلبی است که در متن تاپیک هست. خواهش میکنم مسئله رو شخصی ش نکنیم. موضوع شناخت هر انسان از خداشه. همین. تعریف خدا این دیگه مربوط به دین من و اینا نمیشه. برای همینه که من ازش رد شدم. ما باور های همدیگر را به چالش نمیکشیم. ما داریم ار تعریف خودمون از خدا صحبت میکنیم. حالا اگه کسی تعریفی داره میاد میگه . اگه نه خوب شرکت نمیکنه. ما میتونیم در مورد اون تعریف هایی که میکنیم از هم ایراد بگیریم و راجع بهش بحث کنیم ولی نباید به خود شخص حمله کنیم و او را استهزاء کنیم. فرق این موضوع باید همین باشه. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ سئوال شما اشتباهه. ما در مورد ادیان و تعریف ادیان از خدا صحبت نمیکنیم. ما در مورد خدا صحبت میکنیم. بحث خداشناسیه نه شناخت تعریف خدا در دین. بخاطر همینه که من آن سئوال رو پرسیدم. موارد رو نباید به همدیگه بچسبونیم. شما نباید در مورد خداشناسی من و میزان تحقیقاتم و بیخبری و با خبری از دینم این حرفا رو به من بزنی. موضوع من نیستم . موضوع اون مطلبی است که در متن تاپیک هست. خواهش میکنم مسئله رو شخصی ش نکنیم. موضوع شناخت هر انسان از خداشه. همین. تعریف خدا این دیگه مربوط به دین من و اینا نمیشه. برای همینه که من ازش رد شدم. ما باور های همدیگر را به چالش نمیکشیم. ما داریم ار تعریف خودمون از خدا صحبت میکنیم. حالا اگه کسی تعریفی داره میاد میگه . اگه نه خوب شرکت نمیکنه. ما میتونیم در مورد اون تعریف هایی که میکنیم از هم ایراد بگیریم و راجع بهش بحث کنیم ولی نباید به خود شخص حمله کنیم و او را استهزاء کنیم. فرق این موضوع باید همین باشه. ببین غایب جان این سوالهایی که پرسیدی چیزی غیر از خدا نشناسی بنظرم نیست پس به نظر شما خدا وجود داره؟ خداوند , کامل Perfect ، مطلقabsolute ، دانابرهمه چیزomniscient ، همه جاحاضرomnipresent ،... این ها واژگانی است که در تمام مذاهب برای خدا به کار برده شده , اما برای من کافی نیست. چون باز هم نمیدونم چه جوریه. خب این یعنی چی ؟ یعنی خدا رو نشناختی هنوز لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ ببین غایب جان این سوالهایی که پرسیدی چیزی غیر از خدا نشناسی بنظرم نیست خب این یعنی چی ؟ یعنی خدا رو نشناختی هنوز خوب که چی ؟ این تاپیکها برای کمک به یافتن جوابهایی است که هنوز هم نمیدونیم. شما که خدا رو شناختی میشه تعریفش بکنی ؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ خوب که چی ؟ این تاپیکها برای کمک به یافتن جوابهایی است که هنوز هم نمیدونیم. شما که خدا رو شناختی میشه تعریفش بکنی ؟ پستام و بخون ببین اگه چیزی دستگیرت شد که خوبه اگه نشد که حرفای من و نتونستی قبول کنی و باور کنی لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ پستام و بخون ببین اگه چیزی دستگیرت شد که خوبه اگه نشد که حرفای من و نتونستی قبول کنی و باور کنی باشه. میرم میخونم. موفق باشی و مرسی. لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ پستام و بخون ببین اگه چیزی دستگیرت شد که خوبه اگه نشد که حرفای من و نتونستی قبول کنی و باور کنی اونا رو خوندم. مطالب خوب و هوشمندانه ای بود. ولی همش مربوط به آداب پرستش خدا سئوال شده بود و جواب داده شده بود. در مورد شناخت خدا نبود. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ باشه. میرم میخونم. موفق باشی و مرسی. این دو تا تاپیک بود که خودم قبلا سوال داشتم زدم و بعد به نتیجه کلی رسیدم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31207&page=4 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31097&page=4 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده