masi eng 47044 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 لطفا اين تاپيك ها مهم شود كه بالا بمونه مرسي/// [h=3]آفات گياهي:[/h][h=3]# معرفی آفات سبزی و صیفی به روایت تصویر#[/h][h=3]آفات بهداشتی:[/h][h=3]افات نباتی[/h] 1
masi eng 47044 ارسال شده در 19 فروردین، 2015 اين تاپيك [h=3]سومین همایش ملی فناوری نانو در کشاورزی برگزار می شود[/h] انتقال پيدا كند به [h=3]اخبار و تازه های کشاورزی[/h] متشكرم. ديگه زبون من مو در اورد كه بگم هركسي هر تاپيكي ميزنه سرجاش بزنه... و متاسفانه فقط تاپيك ميزنن و بدون اينكه به دنبال تاپيك مورد نظر بگردن... 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 به علت مشابه بودن نام و موضوعات این دو تاپیک ادغام شدن : آبیاری و انواع آن انواع روشهای آبیاری 2
soil eng 17164 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 میگم برا عید ی مسابقه طراحی کنیم بد نیستا! هر سال تو انجمن از طرف اعضای تالار ما حداقل دو تا مسابقه رو داریم. امسالم باشه خوبه ها:hapydancsmil: 2
soil eng 17164 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 راستی بنظرم عکس از سبزه نباشه بهتره.چون چن سال مدام تالار ما و تالار هنر همچین مسابقه ای برگزار میکرده دیگه زیادی لوس شده:icon_pf (34): 2
masi eng 47044 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 راستی بنظرم عکس از سبزه نباشه بهتره.چون چن سال مدام تالار ما و تالار هنر همچین مسابقه ای برگزار میکرده دیگه زیادی لوس شده:icon_pf (34): پس طرح مسابقه باشما.. ايدش از شماست موضعشو و تاپيكشو بزنيد.... 2
soil eng 17164 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 پس طرح مسابقه باشما.. ايدش از شماست موضعشو و تاپيكشو بزنيد.... بیای پیجم میبینی دارم زور میزنم فکرارو بندازم گردن محمد!البته واسه ی مسابقه برا کل انجمن. برا تالارمونم شماها فک کنین.منم حمایت میکنم 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 میگم برا عید ی مسابقه طراحی کنیم بد نیستا!هر سال تو انجمن از طرف اعضای تالار ما حداقل دو تا مسابقه رو داریم. امسالم باشه خوبه ها:hapydancsmil: راستی بنظرم عکس از سبزه نباشه بهتره.چون چن سال مدام تالار ما و تالار هنر همچین مسابقه ای برگزار میکرده دیگه زیادی لوس شده:icon_pf (34): پس طرح مسابقه باشما.. ايدش از شماست موضعشو و تاپيكشو بزنيد.... بیای پیجم میبینی دارم زور میزنم فکرارو بندازم گردن محمد!البته واسه ی مسابقه برا کل انجمن.برا تالارمونم شماها فک کنین.منم حمایت میکنم موافقم بچه های دیگه هم بیان نظر بدن خوبه الهه خودت طراح یک مسابقه بودی به یه عنوان شبیه به "عکاسی در روز درخت کاری" نمیدونم اجراییش کردی یانه,چطوره امسال رو موضوع استارت بزنیم تقریبا یک هفته به روز درخت کاری هم مونده فرصت برای آگاهی کاربر هم هست ,موضوع جذابی هم هست دیروز تو جلسه مدیرا هم مطرح کردم بهترین مسابقات برای تالار ماست پس بیاید بازم نشون بدیم این فقط حرف نیست(انرژی دوچندان شد) 2
soil eng 17164 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 مهدی اون مسبقه ای که میگی رو اجراش کردیم.میخواستم مسابقه جدید تری داشته باشیم. ولی به کل روز درخت کاری یادم نبود.ممنون بابت یاداوری. معصومه جان لطفا تبلیغش رو دریاب http://www.noandishaan.com/forums/thread142423.html#post1509103 3
masi eng 47044 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 مهدی اون مسبقه ای که میگی رو اجراش کردیم.میخواستم مسابقه جدید تری داشته باشیم.ولی به کل روز درخت کاری یادم نبود.ممنون بابت یاداوری. معصومه جان لطفا تبلیغش رو دریاب http://www.noandishaan.com/forums/thread142423.html#post1509103 چشم 2
masi eng 47044 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 لطفن مهم شود... [h=1]آشپزي گياهي در تالار كشاورزي...با ذكر خواص دارويي[/h] 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 لطفن مهم شود... آشپزي گياهي در تالار كشاورزي...با ذكر خواص دارويي انجام شد 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 18 تیر، 2015 تاپیک های زیر به بخش های مربوطه منتقل شدن : وضعیت کشاورزی ایران بزرگترین گلخانه جهان حدیث و ضرب المثل در مورد کشاورزی کشاورزی و توسعه روز جهانی محیط زیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقتصاد کشاورزی, Agricultural economics اهمیت اقتصادی کشت در گلخانه – مقاله اقتصاد کشاورزی چارهجویی چالشهای «اقتصاد کشاورزی» کشور راههای تشخیص قارچ باکیفیت پرورش گیاه در سیارهی سرخ + تصاویر رشته ترویج و آموزش کشاورزی داستان آموزنده کمک به رقبا جایگاه بخش کشاورزی در اقتصاد کشور هفده گل زیبا که در اشکالی باورنکردنی کمک برای شروع پرورش الوئه ورا گندم را برای سبزه عید هدر ندهیم 5
masi eng 47044 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 لطفا اين تاپيك حذف شود.. به دليل اينكه تكراري زدم.. ممنونم... [h=3]مواد مغذی و متابولیسم آنها در نشخوار کنندگان[/h] 1
ارسال های توصیه شده