masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ لطفا اين تاپيك ها مهم شود كه بالا بمونه مرسي/// [h=3]آفات گياهي:[/h][h=3]# معرفی آفات سبزی و صیفی به روایت تصویر#[/h][h=3]آفات بهداشتی:[/h][h=3]افات نباتی[/h] 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اين تاپيك [h=3]سومین همایش ملی فناوری نانو در کشاورزی برگزار می شود[/h] انتقال پيدا كند به [h=3]اخبار و تازه های کشاورزی[/h] متشكرم. ديگه زبون من مو در اورد كه بگم هركسي هر تاپيكي ميزنه سرجاش بزنه... و متاسفانه فقط تاپيك ميزنن و بدون اينكه به دنبال تاپيك مورد نظر بگردن... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ به علت مشابه بودن نام و موضوعات این دو تاپیک ادغام شدن : آبیاری و انواع آن انواع روشهای آبیاری 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ میگم برا عید ی مسابقه طراحی کنیم بد نیستا! هر سال تو انجمن از طرف اعضای تالار ما حداقل دو تا مسابقه رو داریم. امسالم باشه خوبه ها:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ راستی بنظرم عکس از سبزه نباشه بهتره.چون چن سال مدام تالار ما و تالار هنر همچین مسابقه ای برگزار میکرده دیگه زیادی لوس شده:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ راستی بنظرم عکس از سبزه نباشه بهتره.چون چن سال مدام تالار ما و تالار هنر همچین مسابقه ای برگزار میکرده دیگه زیادی لوس شده:icon_pf (34): پس طرح مسابقه باشما.. ايدش از شماست موضعشو و تاپيكشو بزنيد.... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ پس طرح مسابقه باشما.. ايدش از شماست موضعشو و تاپيكشو بزنيد.... بیای پیجم میبینی دارم زور میزنم فکرارو بندازم گردن محمد!البته واسه ی مسابقه برا کل انجمن. برا تالارمونم شماها فک کنین.منم حمایت میکنم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ میگم برا عید ی مسابقه طراحی کنیم بد نیستا!هر سال تو انجمن از طرف اعضای تالار ما حداقل دو تا مسابقه رو داریم. امسالم باشه خوبه ها:hapydancsmil: راستی بنظرم عکس از سبزه نباشه بهتره.چون چن سال مدام تالار ما و تالار هنر همچین مسابقه ای برگزار میکرده دیگه زیادی لوس شده:icon_pf (34): پس طرح مسابقه باشما.. ايدش از شماست موضعشو و تاپيكشو بزنيد.... بیای پیجم میبینی دارم زور میزنم فکرارو بندازم گردن محمد!البته واسه ی مسابقه برا کل انجمن.برا تالارمونم شماها فک کنین.منم حمایت میکنم موافقم بچه های دیگه هم بیان نظر بدن خوبه الهه خودت طراح یک مسابقه بودی به یه عنوان شبیه به "عکاسی در روز درخت کاری" نمیدونم اجراییش کردی یانه,چطوره امسال رو موضوع استارت بزنیم تقریبا یک هفته به روز درخت کاری هم مونده فرصت برای آگاهی کاربر هم هست ,موضوع جذابی هم هست دیروز تو جلسه مدیرا هم مطرح کردم بهترین مسابقات برای تالار ماست پس بیاید بازم نشون بدیم این فقط حرف نیست(انرژی دوچندان شد) 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ موافقم الهه دست خودتو ميبوسه استارتشو بزن.. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ مهدی اون مسبقه ای که میگی رو اجراش کردیم.میخواستم مسابقه جدید تری داشته باشیم. ولی به کل روز درخت کاری یادم نبود.ممنون بابت یاداوری. معصومه جان لطفا تبلیغش رو دریاب http://www.noandishaan.com/forums/thread142423.html#post1509103 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ مهدی اون مسبقه ای که میگی رو اجراش کردیم.میخواستم مسابقه جدید تری داشته باشیم.ولی به کل روز درخت کاری یادم نبود.ممنون بابت یاداوری. معصومه جان لطفا تبلیغش رو دریاب http://www.noandishaan.com/forums/thread142423.html#post1509103 چشم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ لطفن مهم شود... [h=1]آشپزي گياهي در تالار كشاورزي...با ذكر خواص دارويي[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ لطفن مهم شود... آشپزي گياهي در تالار كشاورزي...با ذكر خواص دارويي انجام شد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ لطفا درخواست بديد عنوان منو بردارن.. عنوان نخواستيم.. 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ تاپیک های زیر به بخش های مربوطه منتقل شدن : وضعیت کشاورزی ایران بزرگترین گلخانه جهان حدیث و ضرب المثل در مورد کشاورزی کشاورزی و توسعه روز جهانی محیط زیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقتصاد کشاورزی, Agricultural economics اهمیت اقتصادی کشت در گلخانه – مقاله اقتصاد کشاورزی چارهجویی چالشهای «اقتصاد کشاورزی» کشور راههای تشخیص قارچ باکیفیت پرورش گیاه در سیارهی سرخ + تصاویر رشته ترویج و آموزش کشاورزی داستان آموزنده کمک به رقبا جایگاه بخش کشاورزی در اقتصاد کشور هفده گل زیبا که در اشکالی باورنکردنی کمک برای شروع پرورش الوئه ورا گندم را برای سبزه عید هدر ندهیم 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اين پست حذف شود/ممنونم #11 حذف شد 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ لطفا اين تاپيك حذف شود.. به دليل اينكه تكراري زدم.. ممنونم... [h=3]مواد مغذی و متابولیسم آنها در نشخوار کنندگان[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده