soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ کدوم بخش بزنم؟ اینجا http://www.noandishaan.com/forums/forum1851.html 2 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خوبین این مجله ما چی شد پس؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خوبیناین مجله ما چی شد پس؟ سلام. به یه طراح نیاز داریم. و همچنین منتظر تالار منابع هستیم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ مجله احتمالا بیفته برای سال دیگه برای طرح ریزیش نیاز به یه جلسه و برنامه ریزی داره.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید من این موضوع رو بصورت پی دی اف گذاشتم ارمشو اشتباه زدم اگه میشه درستش کنید گیاهی با خاصیت حشره کشی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ دوسیا بحث علمی این هفته چی باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ دوسیا بحث علمی این هفته چی باشه؟ زراعت وعلوم زراعی ؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ زراعت وعلوم زراعی ؟ بیشتر توضیح میدی؟ ببین مثلا از بین تمامی بحثای علمیمون کشت سبزی و رژیم ماه رمضون بیشتر مورد پسند قرار گرفت... چون همه میتونستن شرکت کنن... همین زراعت و علوم زراعی رو چجوری میتونیم عمومیش کنیم؟بنطرت تو چ زمینه ش صحبت شه نتیجه ش بهتر میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ بیشتر توضیح میدی؟ببین مثلا از بین تمامی بحثای علمیمون کشت سبزی و رژیم ماه رمضون بیشتر مورد پسند قرار گرفت... چون همه میتونستن شرکت کنن... همین زراعت و علوم زراعی رو چجوری میتونیم عمومیش کنیم؟بنطرت تو چ زمینه ش صحبت شه نتیجه ش بهتر میشه؟ در سطح عمومی بعد از این دو تا کدوم مورد پسند بود؟؟ زراعت بحث گسترده ای داره و تخصصی بیایم در مورد گیاهان زراعی صحبت کنیم مثلا : غلات , حبوبات , گیاهان روغنی , گیاهان علوفه ای , گیاهان ادویه ای و چاشنی , و..... یا میتونیم در مورد ادوات کشاورزی که تو زراعت به کار برده میشه و... هرکی هر اطلاعاتی داره در اختیار عموم بزاره! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ در سطح عمومی بعد از این دو تا کدوم مورد پسند بود؟؟ زراعت بحث گسترده ای داره و تخصصی بیایم در مورد گیاهان زراعی صحبت کنیم مثلا : غلات , حبوبات , گیاهان روغنی , گیاهان علوفه ای , گیاهان ادویه ای و چاشنی , و..... یا میتونیم در مورد ادوات کشاورزی که تو زراعت به کار برده میشه و... هرکی هر اطلاعاتی داره در اختیار عموم بزاره! بعد اون اقتصاد بود ک چون تا حدی تخصصیه جندان مورد استقبال قرار نگرفت... گیاهان زراعی بهتر به نظر من...مثلا تشخیص حبوبات با کیفیت تو بازار.. تو ک پسری با این مشکل مواجه نیستی..ولی دخترا خوب میفهمن نخود و لپه دیرپز چ زجری به ادم میده.. ک ناشی از نوع و کیفیتشون! 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ بعد اون اقتصاد بود ک چون تا حدی تخصصیه جندان مورد استقبال قرار نگرفت...گیاهان زراعی بهتر به نظر من...مثلا تشخیص حبوبات با کیفیت تو بازار.. تو ک پسری با این مشکل مواجه نیستی..ولی دخترا خوب میفهمن نخود و لپه دیرپز چ زجری به ادم میده.. ک ناشی از نوع و کیفیتشون! میدونم اقتصاد که اول خودم پیشنهاد دادم فک کردم موضوعی باقی مونده از قلم افتاده حبوبات و ادویه و چاشنی مردم بیشتر سرکار دارند و دستشون بازتر هم هست ببینیم و تعریف کنیم .. البته همش هم این نیست مثلا روش های داره که شب قبل با خیساندن بعضی حبوبات میشه زودتر بپزه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ میدونم اقتصاد که اول خودم پیشنهاد دادم فک کردم موضوعی باقی مونده از قلم افتاده حبوبات و ادویه و چاشنی مردم بیشتر سرکار دارند و دستشون بازتر هم هست ببینیم و تعریف کنیم .. البته همش هم این نیست مثلا روش های داره که شب قبل با خیساندن بعضی حبوبات میشه زودتر بپزه اهوم. منتظر نظر بقیه میشیم...اگه همه موافقت کنن همینو استارت میکنیم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به مدیران تالارکشاورزی هرنظری و انتخابی مورد قبول واقع شد منم موافقم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ تحولی نو در تالار کشاورزی... اموزش داروهای خام گیاهی و ادویه جات... [h=1]ازمایش مقدماتی و ذهنی ماکروسکوپی داروهای خام[/h] 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ سلام اشتب شد.. این تاپیک آشنایی با بیماریهای مهم طیور بومی به اینجا منتقل شود.. مرسی/ [h=3]بیماری های طیور و درمان آنها[/h] 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ انجام شد مرسی گلم///:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ لطفا این تاپیک مهم بشه مرسی [h=1]یک مبحث کلی از صنایع غذایی[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ لطفا این تاپیک مهم بشه مرسییک مبحث کلی از صنایع غذایی مهم شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده