masi eng 47044 ارسال شده در 26 مهر، 2014 معصومه خانوم لطف دارن نسبت به بنده خب يه كم سخته نظر لطفتونه 3
masi eng 47044 ارسال شده در 26 مهر، 2014 مثلا اگه قبول كنم بايد چكارا بكنم افتخار نسیبت میشه.. دیگه.. باید تی بکشی از نوع تی کاپ و تاپیک بزنی جلو بزنی.. شوخی میکنم قبول کنی افتخار دادی بهمون.. و سعادتیه نسیب شما و ما میشه:hapydancsmil: 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 26 مهر، 2014 افتخار نسیبت میشه.. دیگه.. باید تی بکشی از نوع تی کاپ و تاپیک بزنی جلو بزنی.. شوخی میکنم قبول کنی افتخار دادی بهمون.. و سعادتیه نسیب شما و ما میشه:hapydancsmil: 3
masi eng 47044 ارسال شده در 26 مهر، 2014 تصمیم باخودتونه اصراری نیست... من انتخابت کردم چون لایقش بودید و هستید, 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 26 مهر، 2014 تصمیم باخودتونه اصراری نیست... من انتخابت کردم چون لایقش بودید و هستید, حالا دور از شوخي خوشحال ميشدم كه بتونم در خدمتتون باشم ولي چون گاهي اوقات شهرستان ميرم به اينترنت دسترسي ندارم وگرنه كه من كوچيكتونم هستم 3
masi eng 47044 ارسال شده در 26 مهر، 2014 حالا دور از شوخي خوشحال ميشدم كه بتونم در خدمتتون باشم ولي چون گاهي اوقات شهرستان ميرم به اينترنت دسترسي ندارم وگرنه كه من كوچيكتونم هستم اشکالی نداره همیشه راهی هست شما اون یه مدت که نبودی اومدی جبران میکنی.. اوکی خوبه... شهرستانم بری مشکلی نیست مامخلصیم... 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 26 مهر، 2014 اشکالی نداره همیشه راهی هست شما اون یه مدت که نبودی اومدی جبران میکنی.. اوکی خوبه... شهرستانم بری مشکلی نیست مامخلصیم... باشه قبوله هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتم 3
masi eng 47044 ارسال شده در 26 مهر، 2014 باشه قبوله هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتم عزیزی هماهنگیها رو با الهه جون انجام بدید.. ممنونم از قبول درخواست لطف کردید.. :hapydancsmil: 3
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مهر، 2014 مثلا اگه قبول كنم بايد چكارا بكنم توضیحات رو تو پیام خصوصی بهت میدم.البته الان نه تو این 2 روز حتما برات میفرستم خب بچه ها پس مشخص شد: محمد زحمت اپ کردن صفحه اصلی سایت یعنی اینجا رو http://www.noandishaan.com میکشه. و معصومه سفیر تالار کشاورزی تو تالار شهرسازی میشه دست گل جفتتونم درد نکنه. ایشالا تو شادیاتون جبران کنم 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 27 مهر، 2014 توضیحات رو تو پیام خصوصی بهت میدم.البته الان نه تو این 2 روز حتما برات میفرستم خب بچه ها پس مشخص شد: محمد زحمت اپ کردن صفحه اصلی سایت یعنی اینجا رو www.noandishaan.com میکشه. و معصومه سفیر تالار کشاورزی تو تالار شهرسازی میشه دست گل جفتتونم درد نکنه. ایشالا تو شادیاتون جبران کنم مرسي الهه خانوم 3
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2014 توضیحات رو تو پیام خصوصی بهت میدم.البته الان نه تو این 2 روز حتما برات میفرستم خب بچه ها پس مشخص شد: محمد زحمت اپ کردن صفحه اصلی سایت یعنی اینجا رو www.noandishaan.com میکشه. و معصومه سفیر تالار کشاورزی تو تالار شهرسازی میشه دست گل جفتتونم درد نکنه. ایشالا تو شادیاتون جبران کنم منتظر مهدی عزیز نباشیم؟شاید مهدی عزیز بخوان سفیر تالارکشاورزی بشه... من درهرصورت موافقم. و ممنونم اههه جونم.. 3
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مهر، 2014 منتظر مهدی عزیز نباشیم؟شاید مهدی عزیز بخوان سفیر تالارکشاورزی بشه... من درهرصورت موافقم. و ممنونم اههه جونم.. واسه مهدی کار دیگه ای سراغ داشتم! از اونجایی ک مجبورم مدتی کمرنگ باشم میخوام بعضی کارهای تالار رو هم به مهدی بسپرم. ک گفتم قبلش با خودش صحبت کنم و نظرشو بدونم ..بعد اینجا اعلام کنم بنظر من برا سفیر تو بهترین گزینه هستی.چون همونطور ک خودتم گفتی ممکن چند روزی نباشی ولی وقتی برگشتی حسابی اون روزارو جبران میکنی... و اینکه نسبت ب سایر کاربرا معمولا بیشتر با تالارهای دیگه در ارتباط بودی و میتونی بهتر از بقیه عملی کنی واقعا شرمنده م بچه ها....کاش میدین چ روزایی دارم.وگرنه منم میخواستم بیشتر از اینا در کنارتون باشم فدای همگی 3
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2014 واسه مهدی کار دیگه ای سراغ داشتم!از اونجایی ک مجبورم مدتی کمرنگ باشم میخوام بعضی کارهای تالار رو هم به مهدی بسپرم. ک گفتم قبلش با خودش صحبت کنم و نظرشو بدونم ..بعد اینجا اعلام کنم بنظر من برا سفیر تو بهترین گزینه هستی.چون همونطور ک خودتم گفتی ممکن چند روزی نباشی ولی وقتی برگشتی حسابی اون روزارو جبران میکنی... و اینکه نسبت ب سایر کاربرا معمولا بیشتر با تالارهای دیگه در ارتباط بودی و میتونی بهتر از بقیه عملی کنی واقعا شرمنده م بچه ها....کاش میدین چ روزایی دارم.وگرنه منم میخواستم بیشتر از اینا در کنارتون باشم فدای همگی عزیزدلمی الهه جون فقط نشنوم که میخوای... اره وگرنه نه من نه تو اجی ها کم هم بیای قبوله اوکی.. توهمیشه لطف داری و داشتی نفس خدانکنه عزیزدلم یه دنیا ازت ممنونیم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آبان، 2014 نظرتون چیه یه صندلی داغ کشاورزی راه اندازی کنیم؟ تعداد نفراتمون کمه اگه زیاد بود بهتر میشد. اگه بچه ها موافق باشن من مشکلی ندارم 1
masi eng 47044 ارسال شده در 2 آبان، 2014 تعداد نفراتمون کمهاگه زیاد بود بهتر میشد. اگه بچه ها موافق باشن من مشکلی ندارم اشکالی نداره از کم شروع میشه ایشالله استقبالشم موفقیت امیزه 1
ارسال های توصیه شده