masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ معصومه خانوم لطف دارن نسبت به بنده خب يه كم سخته نظر لطفتونه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ مثلا اگه قبول كنم بايد چكارا بكنم افتخار نسیبت میشه.. دیگه.. باید تی بکشی از نوع تی کاپ و تاپیک بزنی جلو بزنی.. شوخی میکنم قبول کنی افتخار دادی بهمون.. و سعادتیه نسیب شما و ما میشه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ افتخار نسیبت میشه.. دیگه.. باید تی بکشی از نوع تی کاپ و تاپیک بزنی جلو بزنی.. شوخی میکنم قبول کنی افتخار دادی بهمون.. و سعادتیه نسیب شما و ما میشه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ تصمیم باخودتونه اصراری نیست... من انتخابت کردم چون لایقش بودید و هستید, 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ تصمیم باخودتونه اصراری نیست... من انتخابت کردم چون لایقش بودید و هستید, حالا دور از شوخي خوشحال ميشدم كه بتونم در خدمتتون باشم ولي چون گاهي اوقات شهرستان ميرم به اينترنت دسترسي ندارم وگرنه كه من كوچيكتونم هستم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ حالا دور از شوخي خوشحال ميشدم كه بتونم در خدمتتون باشم ولي چون گاهي اوقات شهرستان ميرم به اينترنت دسترسي ندارم وگرنه كه من كوچيكتونم هستم اشکالی نداره همیشه راهی هست شما اون یه مدت که نبودی اومدی جبران میکنی.. اوکی خوبه... شهرستانم بری مشکلی نیست مامخلصیم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ اشکالی نداره همیشه راهی هست شما اون یه مدت که نبودی اومدی جبران میکنی.. اوکی خوبه... شهرستانم بری مشکلی نیست مامخلصیم... باشه قبوله هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ باشه قبوله هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتم عزیزی هماهنگیها رو با الهه جون انجام بدید.. ممنونم از قبول درخواست لطف کردید.. :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ مثلا اگه قبول كنم بايد چكارا بكنم توضیحات رو تو پیام خصوصی بهت میدم.البته الان نه تو این 2 روز حتما برات میفرستم خب بچه ها پس مشخص شد: محمد زحمت اپ کردن صفحه اصلی سایت یعنی اینجا رو http://www.noandishaan.com میکشه. و معصومه سفیر تالار کشاورزی تو تالار شهرسازی میشه دست گل جفتتونم درد نکنه. ایشالا تو شادیاتون جبران کنم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ توضیحات رو تو پیام خصوصی بهت میدم.البته الان نه تو این 2 روز حتما برات میفرستم خب بچه ها پس مشخص شد: محمد زحمت اپ کردن صفحه اصلی سایت یعنی اینجا رو www.noandishaan.com میکشه. و معصومه سفیر تالار کشاورزی تو تالار شهرسازی میشه دست گل جفتتونم درد نکنه. ایشالا تو شادیاتون جبران کنم مرسي الهه خانوم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ توضیحات رو تو پیام خصوصی بهت میدم.البته الان نه تو این 2 روز حتما برات میفرستم خب بچه ها پس مشخص شد: محمد زحمت اپ کردن صفحه اصلی سایت یعنی اینجا رو www.noandishaan.com میکشه. و معصومه سفیر تالار کشاورزی تو تالار شهرسازی میشه دست گل جفتتونم درد نکنه. ایشالا تو شادیاتون جبران کنم منتظر مهدی عزیز نباشیم؟شاید مهدی عزیز بخوان سفیر تالارکشاورزی بشه... من درهرصورت موافقم. و ممنونم اههه جونم.. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ منتظر مهدی عزیز نباشیم؟شاید مهدی عزیز بخوان سفیر تالارکشاورزی بشه... من درهرصورت موافقم. و ممنونم اههه جونم.. واسه مهدی کار دیگه ای سراغ داشتم! از اونجایی ک مجبورم مدتی کمرنگ باشم میخوام بعضی کارهای تالار رو هم به مهدی بسپرم. ک گفتم قبلش با خودش صحبت کنم و نظرشو بدونم ..بعد اینجا اعلام کنم بنظر من برا سفیر تو بهترین گزینه هستی.چون همونطور ک خودتم گفتی ممکن چند روزی نباشی ولی وقتی برگشتی حسابی اون روزارو جبران میکنی... و اینکه نسبت ب سایر کاربرا معمولا بیشتر با تالارهای دیگه در ارتباط بودی و میتونی بهتر از بقیه عملی کنی واقعا شرمنده م بچه ها....کاش میدین چ روزایی دارم.وگرنه منم میخواستم بیشتر از اینا در کنارتون باشم فدای همگی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ واسه مهدی کار دیگه ای سراغ داشتم!از اونجایی ک مجبورم مدتی کمرنگ باشم میخوام بعضی کارهای تالار رو هم به مهدی بسپرم. ک گفتم قبلش با خودش صحبت کنم و نظرشو بدونم ..بعد اینجا اعلام کنم بنظر من برا سفیر تو بهترین گزینه هستی.چون همونطور ک خودتم گفتی ممکن چند روزی نباشی ولی وقتی برگشتی حسابی اون روزارو جبران میکنی... و اینکه نسبت ب سایر کاربرا معمولا بیشتر با تالارهای دیگه در ارتباط بودی و میتونی بهتر از بقیه عملی کنی واقعا شرمنده م بچه ها....کاش میدین چ روزایی دارم.وگرنه منم میخواستم بیشتر از اینا در کنارتون باشم فدای همگی عزیزدلمی الهه جون فقط نشنوم که میخوای... اره وگرنه نه من نه تو اجی ها کم هم بیای قبوله اوکی.. توهمیشه لطف داری و داشتی نفس خدانکنه عزیزدلم یه دنیا ازت ممنونیم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ نظرتون چیه یه صندلی داغ کشاورزی راه اندازی کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ نظرتون چیه یه صندلی داغ کشاورزی راه اندازی کنیم؟ تعداد نفراتمون کمه اگه زیاد بود بهتر میشد. اگه بچه ها موافق باشن من مشکلی ندارم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ تعداد نفراتمون کمهاگه زیاد بود بهتر میشد. اگه بچه ها موافق باشن من مشکلی ندارم اشکالی نداره از کم شروع میشه ایشالله استقبالشم موفقیت امیزه 1 لینک به دیدگاه
fireopal 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ با این که زیاد متوجه نشدم ولی خوبه .موفق باشیم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ معصومه جان خودت بیزحمت بزن. کدوم بخش بزنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده