رفتن به مطلب

** دفتر مدیریت تالار مهندسی کشاورزی **

ارسال های توصیه شده

مسابقه کشت و کار نواندیشان خیلی خوبه .. مدال و امتیاز بیشتری داره تعداد بیشتر هم شرکت میکنند

این مسابقه سری دوم رو معصومه عزیز استارت بزنه .. چون مسابقات خوب برگزار میکنه :w16:

در مورد دیگر مسابقات باید به اتفاق نظر برسیم اما بازم من نظرو دارم که مسابقاتی که توجه کمتری بهش میشه حذف بشه بهتره

راستی ازون مسابقات عکسی هم خیلی وقته برگزار نکردیم ... مثل مزرعه , برف در طبیعت , میوه های تابستانی و.....

رو اینام توجه داشته باشید

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 489
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با نظر مهدی موافقم.

معصومه جان کار،کار خودته.دستت درد نکنه برو تاپیکشو استارت بزن:w02:

مسابقاتی ک دوستان میخوان حذف بشه رو اینجا اعلام کنن(لطفا مهدی-معصومه-محمد هر سه تاتون نظر بدین).اون مسابقاتی ک تعداد بیتشری موافق به حذفش بودن رو حذف میکنیم:w16:

در مورد مسابقات فصلی هم ک مهدی عزیز یاداوری کرد اره خوبه!ولی بنظرتون خوب نیس صب کنیم بعد کشت و کار اونو استارت بزنیم؟

2تا مسابقه اینچنین همزمان،ممکن زیاد ج نده:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این مسابقات از نظر من :

مسابقه یه سوال هزار سوال از همه گل ها بیار ...؟

(این مسابقه البته حذف شد)

كي درختچه هاي زينتي رو ميشناسه ؟!

(این از بخش مسابقات انتقال داده بشه به زیر بخش گیاهان زینتی و جنبه معرفی درختچه ها رو داشته باشه بهتره تا مسابقه )

مسابقه این عکس چه گیاهیه؟

(دو هفته هست فعالیت نشده ولی بازم تصمیم تصمیم جمع هست این مسابقه جز مسابقات قدیمی هست )

مسابقه بذر شناسي گياهان دارويي

مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه ...؟

(این دو تاپیک ادغام بشه بهتره ..و به این صورت برگزار بشه عکس گیاه دارویی همراه بذر گذاشته بشه تا دوستان حدس بزنند )

بعد از مسابقه کشت وکار مسابقه فصلی برگزار بشه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این مسابقات از نظر من :

مسابقه یه سوال هزار سوال از همه گل ها بیار ...؟

(این مسابقه البته حذف شد)

موافقم

(این از بخش مسابقات انتقال داده بشه به زیر بخش گیاهان زینتی و جنبه معرفی درختچه ها رو داشته باشه بهتره تا مسابقه )

موافقم

(دو هفته هست فعالیت نشده ولی بازم تصمیم تصمیم جمع هست این مسابقه جز مسابقات قدیمی هست )

موافقم حذف بشه

مسابقه بذر شناسي گياهان دارويي

(این دو تاپیک ادغام بشه بهتره ..و به این صورت برگزار بشه عکس گیاه دارویی همراه بذر گذاشته بشه تا دوستان حدس بزنند )

مخالف ادغامم چون هردو مجزاست... میتونم بذرشناسی رو حذف کنم ولی ادغام نمیکنم.

بعد از مسابقه کشت وکار مسابقه فصلی برگزار بشه :w16:

موافقم.

ممنونم.:icon_gol:

من میگم اینم حذف بشه(نظربدید)!!!!

[h=3]مسابقه كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟[/h]اینم ازحالت مسابقه دراوردمش

[h=3]هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه[/h]اینم انتقالش دادم تو بخش گیاهان زینتی.

[h=3]كي درختچه هاي زينتي رو ميشناسه ؟![/h]برگ شناسی به قول الهه همون این عکس چه گیاهی.. نامشو تغییر بدیم..

بذرشناسی رو میگم حذف کنیم.. حالا نظر بدید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

مسابقه کشت وکار رو استارت بزنم؟

نام مسابقه رو.. بگید که متفاوت باشه با سایتهای دیگه...

زودبگید استارت بزنیم.

من میگم درمورد مدال هم. مدال هرسه ماه جمع امتیازات هرکس بالابود بهشون مدال بدیم. وگرنه بخوایم هر ماه مدال بدیم نمیشه. چون گیاه نیاز به رشد داره..

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی معصومه جان.

خوبه..بخش مسابقات هم سرو سامون گرفت...

اره عزیزم همون بذر رو حذف میکنیم بهتره...چیزی ک مردم بیشتر میبینن خود گیاهان دارویی نه بذرش(بذر کمتر دیده میشه):w16:

مسابقه رو اره استارت بزن.اسمشو خودت با مهدی هماهنگ کن و بزار .هر چی خودتون دوس دارین:a030:

راستی منم با معصومه موافقم مدال ها بشه هر 3 ماه یک بار.شورش هم در نمیاد:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
موافقم.

ممنونم.:icon_gol:

من میگم اینم حذف بشه(نظربدید)!!!!

مسابقه كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟

اینم ازحالت مسابقه دراوردمش

هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه

اینم انتقالش دادم تو بخش گیاهان زینتی.

برگ شناسی به قول الهه همون این عکس چه گیاهی.. نامشو تغییر بدیم..

بذرشناسی رو میگم حذف کنیم.. حالا نظر بدید.

موافقم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

برو بچ... این لینکشو الهه جون پیدا کردن ..تاپیک رو اوردم بالا.. به نام خود اقا حمید عزیز... باشه.. که بنیانگذارش بودن....

من نمیدونستم اینجا این تاپیک باشه... خیلی هم خوب...

مهمش کردم.. و جزو مسابقات اصلی این تالاربه حساب میاد. که فقط دارای مدال است...

نظرتون چیه.. لازم هست اسمش عوض بشه؟ یا نه؟:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
برو بچ... این لینکشو الهه جون پیدا کردن ..تاپیک رو اوردم بالا.. به نام خود اقا حمید عزیز... باشه.. که بنیانگذارش بودن....

من نمیدونستم اینجا این تاپیک باشه... خیلی هم خوب...

مهمش کردم.. و جزو مسابقات اصلی این تالاربه حساب میاد. که فقط دارای مدال است...

نظرتون چیه.. لازم هست اسمش عوض بشه؟ یا نه؟:w16:

والا از نظر من ک نیازی نیس اسمشو تغییر بدیم(دلیل اینکه میخواستی اسمشو تغییر بدی رو فهمیدم و بهت ثابت کردم ک کس دیگه نتونه ادعای مالکیت بکنه:whistle:)

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظرم بین این تاپیکایی که الان هست، این سه تا ادغام بشن به عنوان همون عکس چه گیاهیه بهتره. حالا تو خصوصیات که گفته میشه هم برگش مشخص میشه هم اینکه مشخص میشه گیاه داروییه یا ... :ws3:

[h=3]مسابقه این عکس چه گیاهیه؟

مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟[/h]حداقل خودتون دیگه توش شرکت نکنید که زیاد آپ نشن :icon_pf (34):

قضیه مدال اینا رو نگرفتم در مورد چیه. اما در مورد این مسابقات نباشه ها :ws3: حتی به کسی که بیشترین جوابا هم تو یه سال بده مدال تعلق نمیگیره. مدالا شرایط خاصی رو دارن که توضیحاتشون داده شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرم بین این تاپیکایی که الان هست، این سه تا ادغام بشن به عنوان همون عکس چه گیاهیه بهتره. حالا تو خصوصیات که گفته میشه هم برگش مشخص میشه هم اینکه مشخص میشه گیاه داروییه یا ... :ws3:

مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

حداقل خودتون دیگه توش شرکت نکنید که زیاد آپ نشن :icon_pf (34):

قضیه مدال اینا رو نگرفتم در مورد چیه. اما در مورد این مسابقات نباشه ها :ws3: حتی به کسی که بیشترین جوابا هم تو یه سال بده مدال تعلق نمیگیره. مدالا شرایط خاصی رو دارن که توضیحاتشون داده شده.

:ws28:

اوکی خیالت راحت.مدال رو فقط به مسابقاتی مث کشت و کار،یا مسابقات عکسی فصلی ک برگزار میشه میدیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

حداقل خودتون دیگه توش شرکت نکنید که زیاد آپ نشن :icon_pf (34):

درمورد مسابقات که حل شد.... اون هیچ..

یه مسابقه جدیده البته جدید هم نیست.. ولی به عنوان مسابقه و اپ نبود.. من مهمش کردم اوردمش بالا. یکی از مسابقات اصلی ماست در تالارکشاورزی...

که کاربر باید .. بره یه گیاهی رو انتخاب کنه.. کشت کنه و درموردش بیاد بنویسه بسته به چیزایی که خواسته شده شرایطش..

مدال هم گفتیم برای این مسابقه باشه.. اونم بعد از سه ماه. نه هر یه ماه یه مدال..

امتیازات هم دیگه برای همه مسابقات نیست برای یه سری که تخصصی.

اینم لینک مسابقه جدید در عین حال قدیمی. که توسط اقا حمید تاسیس شده...

[h=3]مسابقه کشت و کار نواندیشان[/h]

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا از نظر من ک نیازی نیس اسمشو تغییر بدیم(دلیل اینکه میخواستی اسمشو تغییر بدی رو فهمیدم و بهت ثابت کردم ک کس دیگه نتونه ادعای مالکیت بکنه:whistle:)

موافقم. چون خود اقا حمیدم اینو تاسیس کردن و به اسم ایشون به احترامشون و به فکرشون.. اسمشو تغییر نمیدیم..

خوبه پس همین..

ولی با اجازتون یه چیزی لازم هست اسپمهای داخلش پاک بشه که خلوت تر بشه...؟ یا نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب سلامت تو پست آخرش خوب جمع بندی کرد!

پس قرارمون این شد:

مدال فقط به مسابقات فصلی و اونم هر 3 ماه یک بار داده میشه(نه هر ماه)

امتیاز فقط شامل مسابقه های تخصصی هستش(نه این سوال جواب ها)

مسابقاتی ک به منظور افزایش اطلاعات شرکت کننده ها هستش هیچ جوایزی ندارن.جز اون دکمه شکیل تشکر که در زیر پست فرد مذکور واقع میشه:ws3:

خسته نباشیم:w02::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

الهه یه شمای کلی از مسابقاتی که باید باشه.. مسابقاتی که باید ادغام بشه.. مسابقاتی که حذف بشه بزار.. به جز اونایی که خودم حذف و انتقال دادم..

گیج شدم چی شد..:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
موافقم. چون خود اقا حمیدم اینو تاسیس کردن و به اسم ایشون به احترامشون و به فکرشون.. اسمشو تغییر نمیدیم..

خوبه پس همین..

ولی با اجازتون یه چیزی لازم هست اسپمهای داخلش پاک بشه که خلوت تر بشه...؟ یا نه؟

نه عزیزم پاک نکن.

ی تاپیک جدید بزن با عنوان سری دوم کشت و کار.تو همون پست اول هم لینک مسابقه سری اول رو بیار(جهت قدردانی از حمید)

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه عزیزم پاک نکن.

ی تاپیک جدید بزن با عنوان سری دوم کشت و کار.تو همون پست اول هم لینک مسابقه سری اول رو بیار(جهت قدردانی از حمید)

یعنی اینجوری:

سری دوم کشت و کار مهندسان..

بعد تو خودتاپیک تمام مواردی که حمید گفته رو بزارم. و بگم برگرفته از ایشون. و بعدشم قدردانی؟

درسته؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...