spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سلام دانلود کتاب باارزش مقاومت مصالح پیشرفته تیموشنکو ازرفرنسهای معتبر دانشگاهی دراین زمینه Mechanics of Materials, James M. Gere, Stephen P. Timoshenko برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
aminbayat 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من متاسفانه نتونستم دانلود کنم خیلی به این کتاب نیاز دارم اگه میشه لطف کنید کتاب رو برام بفرستید اینم ایمیلم: aminbayat21@yahoo.com مرسی از توجهتون لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ e hearn - mechanics of materials (1000 p, muy groso! onda timoshenko) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Arezou_m 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ سلام من دنبال [B]حل المسائل [/B]کتاب "مقاومت مصالح پیشرفته تیموشنکو" می گردم و نیازی فوری دارم. میشه کمک کنین از کجا می تونم تهیه یا دانلود کنم؟ مرسی ادرس ایمیلم: [EMAIL="arezou.mahmoudi@gmail.com"]arezou.mahmoudi@gmail.com[/EMAIL] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده