ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من چکار کنم این باد لوپم بیافته !!!! انگار چهارتا از این شکلات های کوپل،توی لوپم گذاشته اند...... 3-4 تا ازون شکلاتا هم بذار اون وره لپت حداقل مثل هم شه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم برو اون یکی لپتم همینجور کن سِت شه 3-4 تا ازون شکلاتا هم بذار اون وره لپت حداقل مثل هم شه اونوقت دیگه شبیه hamster میشم که !!!! 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اونوقت دیگه شبیه hamster میشم که !!!! خوشگله که ..... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اونوقت دیگه شبیه hamster میشم که !!!! مگه زشته ؟ به این خوشگلی ! دلتم بخواد :w589: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مگه زشته ؟ به این خوشگلی ! دلتم بخواد :w589: چرا من و تو انقد تفاهم داریم سحر؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ محمد بادی الان یه میتینگ بذاره اسی رو هم مجبور کنیم بیاد میتینگ الان قیافش دیدنیه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خوشگله که ..... مگه زشته ؟ به این خوشگلی ! دلتم بخواد چرا من و تو انقد تفاهم داریم سحر؟ خدایا آن را که عقل دادی چه ندادی،آن را که عقل ندادی چه دادی !!!! البته منظورم دندان عقل بود. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چرا من و تو انقد تفاهم داریم سحر؟ نمیدونم والا خدایا آن را که عقل دادی چه ندادی،آن را که عقل ندادی چه دادی !!!! البته منظورم دندان عقل بود. خیال آسوده نداشتن لپ ورم کرده .... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من چکار کنم این باد لوپم بیافته !!!! انگار چهارتا از این شکلات های کوپل،توی لوپم گذاشته اند...... اوخی...ناراحت نباش بعد می گن دخترا همش به ظاهرشون اهمیت می دن 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من خواستم برم برا جراحی همتون پاشید بیایید مطب دکتر من زنده از مطب بیرون نمیام 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من چکار کنم این باد لوپم بیافته !!!! انگار چهارتا از این شکلات های کوپل،توی لوپم گذاشته اند...... کمپرس گرمش کنی خونش جریان پیدا میکنه باده لوپت میخوابه... البته ولشم کنی خودش خوب میشه طبیعی ورم یکمی بعد از جراحی و کشیدن معمولا ولی دست بذار روی لپت اگر حس میکنی چیزی توش هست و سفت شده بهتره بری دکتر اگر عفونت نکرده باشه بخاطر دستمالهایی که اولش گذاشتی ولی بهتره بری دکتر که اگر عفونت کرده باید چرک خشک کن بخوری تا خوب بشه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره پرونده دندان عقل ما بسته شد..... امروز رفتم و نخ های بخیه ام را کشیدم و دیگر والسلام...... 100000 تومان هزینه اش شد،به نظرتان ارزان است یا گران؟ الان دارم هندوانه افتتاح میکنم !!!!! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم ميخوام برم جراحي كنم.متاسفانه هيچكدومو نميشه عادي دراورد!ولي همه ميگن نميخواد اگه كاريت نداره. 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره پرونده دندان عقل ما بسته شد..... امروز رفتم و نخ های بخیه ام را کشیدم و دیگر والسلام...... 100000 تومان هزینه اش شد،به نظرتان ارزان است یا گران؟ الان دارم هندوانه افتتاح میکنم !!!!! با حذف 4 صفر گفتي 100000 تومان ؟:4chsmu1: به سلامتي و ميمنت ايشالا دندون هاي بهدي 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره پرونده دندان عقل ما بسته شد..... امروز رفتم و نخ های بخیه ام را کشیدم و دیگر والسلام...... 100000 تومان هزینه اش شد،به نظرتان ارزان است یا گران؟ الان دارم هندوانه افتتاح میکنم !!!!! چقدر ارزون:imoksmiley:كجا رفتي؟؟؟؟؟منم برم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره پرونده دندان عقل ما بسته شد..... امروز رفتم و نخ های بخیه ام را کشیدم و دیگر والسلام...... 100000 تومان هزینه اش شد،به نظرتان ارزان است یا گران؟ الان دارم هندوانه افتتاح میکنم !!!!! مناسبه اینجا جراحی دندون عقل 200000تومان بود ق5بل از یارانه ها البته:icon_pf (34): هندونه که آدم بی دندونم میتونه بخوره 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر ارزون:imoksmiley:كجا رفتي؟؟؟؟؟منم برم تو شهر خودمان است،البته دکتر از دوستان و آشنا بود..... اما دانشگاه ما جراحی میکنه برای دانشجویان 80000 تومان. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم ميخوام برم جراحي كنم.متاسفانه هيچكدومو نميشه عادي دراورد!ولي همه ميگن نميخواد اگه كاريت نداره. باید بری عکس بگیری،اگه کج شدنش مزاحمتی ایجاد نمیکنه نباید بکشی. واسه من از چهارتاش فقط یکیش افقی بود و اذیتم میکرد،با بقیه کاری ندارم دیگه. 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ تو شهر خودمان است،البته دکتر از دوستان و آشنا بود..... اما دانشگاه ما جراحی میکنه برای دانشجویان 80000 تومان. دانشگاه شما کجاس لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ دانشگاه شما کجاس شماها را راه نمیدهند که...... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده