O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ دوستان عزيز سلام مرسي به خاطر همكاري صميمانتون و اينكه اينقد خوب توي اين مسابقه شركت كردين بهترين تصاوير مهندسي پزشكي-راند اول :دي با تشكر از كسايي كه عكسا رو داده بودن هدف تعيين برنده و بازنده نبود. چون همه ي اين عكسا بهترين ها بودن و از طرفيم ميخواستيم طوري باشه كه فقط يه مسابقه ي عكس عادي نداشته باشيم و بتونيم در كنارشم يه چيزي ياد بگيريم. كه نمي دونم چقد به اين هدف نزديك بوديم همتون بهترين هاييد من ميگم كه هر كدوم از عكسا رو كدوم دوستمون داده بود تا ازشون حسابي تشكر كنيم تصويراول SYLAR تصوير دوم میلاد تصوير سوم shadmehrbaz تصوير چهارم Doctor_Shovan تصوير پنجم delnavaz تصوير ششم delnavaz تصوير هفتم st.saba :w00: تصوير هشتم st.saba :persiana__hahaha: تصوير نهم farane67 تصوير دهم يك سري عناصر معلوم الحال اين سري هم برنده و اينا نداريم انشالله سري هاي بعد كه عناصر معلوم الحال ديگه نباشن حالا به افتخار شركت كننده ها و خودتون 12 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ خدا انشالا شفا دهد! كيو دقيقا؟ :167: دارم زمينه ي شادي فراهم مي آورم آيا بخيل ميباشيد؟ دوستان با اينكه اكثرا رشته شون مهندسي پزشكي نبود عكساي خيلي جالبي آورده بودن كه قابل تقديره . شمام موافقين الآن حواستون نيست :167: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا. امان از دست این عناصر معلوم الحال از همه دوستانی که شرکت کردن تشکر میکنم. نفری 20 امتیاز (چقدر ولخرجم ) به هر عکس داده میشه 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا. امان از دست این عناصر معلوم الحال از همه دوستانی که شرکت کردن تشکر میکنم. نفری 20 امتیاز (چقدر ولخرجم ) به هر عکس داده میشه بله ما هم هر چي ميكشيم از دست همين عناصر معلوم الحاله :persiana__hahaha: همواره در صدد از بين بردنشانيم :gnugghender: البته ما كه دنبال مسائل مادي و اينا نبوديم كه ... همههههههههه ميدونن مرسي به خاطر سخاوتتون 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ سوت به افتخار عناصر معلوم و الحال و مجهول و الحال و غیره و الحال 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ بله ما هم هر چي ميكشيم از دست همين عناصر معلوم الحاله :persiana__hahaha:همواره در صدد از بين بردنشانيم :gnugghender: البته ما كه دنبال مسائل مادي و اينا نبوديم كه ... همههههههههه ميدونن مرسي به خاطر سخاوتتون در حال حاضر تصدیق می کنم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ سوت به افتخار عناصر معلوم و الحال و مجهول و الحال و غیره و الحال اونا رو باهاشون بعدا صحبت ميكنيم :167: در حال حاضر تصدیق می کنم :viannen_38: من ميدونم كه هميشه تو مواقع حساس رو دوستام ميتونم حساب باز كنم يه ساعت ديگه ميام سر قرارمون پول كليمو بهت ميدم 1 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ ايول بابا دمتون گرم ببين اوريون عناصر سري بعدم مسابقه بود بوگو بيايم بالاخره ما حق آب و گل داريم تو پروف شما ولي خدايي عكسام قشنگ بودا از خود عناصر معلوم الحال كش رفته بودم 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ اونا رو باهاشون بعدا صحبت ميكنيم :167: من ميدونم كه هميشه تو مواقع حساس رو دوستام ميتونم حساب باز كنم يه ساعت ديگه ميام سر قرارمون پول كليمو بهت ميدم مظلوم نمایی نکن . همین الان محمد ادمین باهات نقدی حساب کرد ها 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ ايول بابا دمتون گرم ببين اوريون عناصر سري بعدم مسابقه بود بوگو بيايم بالاخره ما حق آب و گل داريم تو پروف شما ولي خدايي عكسام قشنگ بودا از خود عناصر معلوم الحال كش رفته بودم شما رو من حضوري خدمتتون ميرسم صحبت كنيم :167: مظلوم نمایی نکن . همین الان محمد ادمین باهات نقدی حساب کرد ها همه ميدونن من چقد طفليم ببين منو از ياسي و سمن بپرس بهت ميگن 1 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ شما رو من حضوري خدمتتون ميرسم صحبت كنيم :167: همه ميدونن من چقد طفليم ببين منو از ياسي و سمن بپرس بهت ميگن :banel_smiley_52: يكي منو نجات بده :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ ینی چی اریون ... منم به ده رای دادم فقط نمیفهمم ینی چی که عناصر معلوم الحال اینا ینی چی !!!:w00: به منم بگین خو... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ هورااااااااااااا هممون بلنده شدیمممممممممممم ... اوریون جان خسته نباشی:w73: بیا اینم مخصوصه توهه:give_present: از مدیر هم ممنونیم باسه امتیازات اینم یه پارتی :w42::w14::cakesmileyf::shad: :w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ من جزو عناصر نامعلوم الحالم؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ :dancegirl2: دستت درد نکنه اریونک 4 تا چیز هم یاد گرفتیم دور بعدی رو شروع کن بینم 3 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ ینی چی اریون ...منم به ده رای دادم فقط نمیفهمم ینی چی که عناصر معلوم الحال اینا ینی چی !!!:w00: به منم بگین خو... عناصر معلوم الحال اوريونه ديگه تعداد راياش بيشتر از بقيه بود ولي چون خودش مدير بود جر زد برنده معرفي نكرد خودشو. همه رو برنده اعلام كرد. ولي ادمنين اومد به همه امتياز داد. دمشون گرم من بازم ميخوام شركت كنم 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ من عنصر معلوم الحال هستم. بخیل هم میباشم جایزمو بدین برم:w155: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ مرسی اریون عزیز واقعا دست مریزاد دم همه بچه ها هم گرم میلات مثل همیشه متفاوت! موفق باشیم 4 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ تشکر و مرسی و ممنون . . یه اتفاقی افتاده !!من که چند روز پیش دیدم عکس من حتی یه رای هم نداشت .شاید پارتی بازی شده !! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده