رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

سلام

با یه پیشنهاد دیگه در خدمتتون هستم

امیدوارم مفید باشه...:ws3:

حتما تا حالا شده که تو یه تاپیکی یکی یا چند تا پستی بذارین و بعد فراموش کنین که پستاتون کجا بودن...

حالا پیشنهادم اینه که یه ابزاری باشه که بتونیم پستامونو توی اون تاپیک پیدا کنیم

یه سوالم دارم

چرا نمیشه پستای قدیمی رو ویرایش کرد؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پیشنهاد:

تکرار شدن پست اول یک تاپیک در صفحات بعدی برداشته بشه!

در برخی بخش ها صورت گرفته،اما چون مفید واقع شده ، بقیه بخش ها به همون صورت باقی مونده،بهتر هستش در پست اول از عکس ها و نوشته های کمتری استفاده بشه:a030::w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

با یه پیشنهاد دیگه در خدمتتون هستم

امیدوارم مفید باشه...:ws3:

حتما تا حالا شده که تو یه تاپیکی یکی یا چند تا پستی بذارین و بعد فراموش کنین که پستاتون کجا بودن...

حالا پیشنهادم اینه که یه ابزاری باشه که بتونیم پستامونو توی اون تاپیک پیدا کنیم

یه سوالم دارم

چرا نمیشه پستای قدیمی رو ویرایش کرد؟:ws52:

سلام

درمورد ویرایش پست ها ، قبلا این امکان برای همه کاربران وجود داشت و حتی مدیران،اما به دلیل مشکلاتی که پیش اومد، فقط این امکان برای یک ماه وجود داره، ،ابتدا از مدیران تالار و در صورت مرخصی بودن مدیر تالار یا نداشتن مدیر تالار از مدیران ارشد درخواست کنید ،پستتون رو ویرایش یا حذف کنند.

داداش گل برای پیدا کردن پست هاتون در یک تاپیک ویا تالار باید از روش های جستجو استفاده کنید.:w02:

در اینجا من روش پیدا کردن پست هاتون در یک تاپیک رو بیان میکنم.

به طور مثال در این تاپیک پستتانون رو میخواهید پیدا کنید. ابتدا از بالای تاپیک جستجوی موضوع رو بزن تا پنجرش باز بشه و بعد از اون بر روی گزینه جستجوی پیشرفته کلیک کن..

tr0soblkad9lllb0k913.jpg

در صفحه بعدی در قسمت نام نام خانوادگی ، اسم کاربریتو رو وارد کن و در قسمت نمایش نتایج گزینه نوشته ها رو فعال کن

در قسمت یافتن پست ها میتونی تنظیم کنی پست هایی که پیدا بشه متعلق به چه زمانی باشه.

بعد از این موارد گزینه جست وجو روبزن.

بهتر هستش که به جز تنظیماتی که گفتم اصلاح بشوند ، بقیه تنظیمات پیش فرض رو تغییر ندهید ، تا نتیجه درستی بگیرید:w16:

.

توجه کنید : از اسفند سال 91 به بعد پستهای کاربران نشان داده خواهد شد و قبل از آن به دلیل به روز رسانی هیچ تاپیک یا نوشته ای پیدا نخواهد شد.

7gxsbp5hql1icu42ffpu.jpg

qfo776mo1prvzawdee.jpg

درنهایت نتیجه جستجوی من این شد:a030:

yeezx40avr77ytbvteg_thumb.jpg

پیشنهاد قبلیتم که این بود:

ه پیشنهاد دارم...

همونطور که میدونین برای اینکه توی صفحه ی شخصی هر فرد پیام بذاریم باید وارد پروفش بشیم

که شکل زیر یه راهشه:

mpxsbhz7jfhdi6n8d6o.jpg

به دو دلیل یه جورایی سخته

اول اینکه زمان میبره تا توی پروفش پیام بذاریم

دوم اینکه به علت اینکه بعضی بچه ها برا پروفشون موسیقی میذارن، یه مقدار سنگین میشه

خب حالا پیشنهاد من اینه که توی این لیست که باز میشه (چنانچه فرد با اون شخص قبلا مکالمه داشته) گزینه ی مشاهده ی مکالمات هم باشه:w16:

تو سیستم ویبولتن نمیشه و اگه هم بشه مشکلاتش زیاده:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

ممنون

نمیدونستم اصلا:icon_pf (34):

اینجوری یکم سخت نیست؟؟؟

من که به شخصه با 4 سال فعالیت مستقیم تو انجمن ها اصلا از همچین چیزی خبر نداشتم

و الا نمیپرسیدم:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ممنون

نمیدونستم اصلا:icon_pf (34):

اینجوری یکم سخت نیست؟؟؟

من که به شخصه با 4 سال فعالیت مستقیم تو انجمن ها اصلا از همچین چیزی خبر نداشتم

و الا نمیپرسیدم:hanghead:

چرا سخته _از این راحت تر دیگه نمیشه :w02:

خوب یاد گرفتی ، منم که از اول بلد نبودم،چون مدیر روابط عمومی بودم، سعی کردم بیشتر ابزارهای انجمن رو بشناسم که به بقیه کاربرا کمک کنم:a030::w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من2تا پیش نهاد دارم اگه میشه وامکانش باشه یک تاپیک به عنوان یادگاری از تمام اعضا که همیشه یاد گاری از اونا توی انجمن باشه اجرا بشه که اجرا شدنش همت مسئولای انجمن رو میطلبه

2دوومین پیشنهاد اینکه اگه امکان داشته باشه و بشه یک گروه دو الی سه نفره مسئول پیگیری از احوالات افراد فعال که چند هفته یا چند ماه قبلی که دیگه ازشون خبری نیست پیگیر بش و به اطلاع دوستان برسونند

اقا کامیار رو من نمیشناسم خدا بیامرزدش ولی اون توی انجمن وبیرون دوست مشترک داشتند که این خبر به گوش بچه های انجمن رسیده

بالاخره ادمیزاده باید اثاثاشوجمع کنه بره چه بهتر که از احوالاتش دوستانش هم با خبر باشن

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام

قابليتي در ويبولتين هست كه ميشه برچسب هاي تاپيك رو بدون وارد شدن به تالار ديد. اين قابليت پيش فرض ويبولتين هست. هك خاصي نياز نداره. با بردن ماوس بر روي آيكن زير ميشه برچسب هاي تاپيك رو ديد.

b8x5qy9vpicehc7phmp.jpg

براي مديرا و مسئولا لازمه بيشتر كه سريعتر ببين برچسب ها درست خورده ، كم و زياد نيست و ...

اگر امكانش هست اين قابليت رو فعال كنيد. :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

با يك پيشنهاد ديگه و يك فضولي ديگه در خدمتتون هستيم :ws3:

اگه امكان داره هك vBAnalytics رو نصب كنيد. اين هك به شما و مديران كمك ميكنه كه يك آناليز تر و تميز از انجمنتون داشته باشيد. تعداد بازديدهاي هر تالار و بازديدهاي هر كاربر و .... رو بهتون ميده.

همونطور كه ميدونين آمار تاثير به سزايي تو تصميمات مديريتي داره.:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام

قابليتي در ويبولتين هست كه ميشه برچسب هاي تاپيك رو بدون وارد شدن به تالار ديد. اين قابليت پيش فرض ويبولتين هست. هك خاصي نياز نداره. با بردن ماوس بر روي آيكن زير ميشه برچسب هاي تاپيك رو ديد.

b8x5qy9vpicehc7phmp.jpg

براي مديرا و مسئولا لازمه بيشتر كه سريعتر ببين برچسب ها درست خورده ، كم و زياد نيست و ...

اگر امكانش هست اين قابليت رو فعال كنيد. :icon_gol:

این آیتم از روزهای اول انجمن به دلیل شلوغی بیش از حد انجمن از استایل حذف شد

با يك پيشنهاد ديگه و يك فضولي ديگه در خدمتتون هستيم :ws3:

اگه امكان داره هك vBAnalytics رو نصب كنيد. اين هك به شما و مديران كمك ميكنه كه يك آناليز تر و تميز از انجمنتون داشته باشيد. تعداد بازديدهاي هر تالار و بازديدهاي هر كاربر و .... رو بهتون ميده.

همونطور كه ميدونين آمار تاثير به سزايي تو تصميمات مديريتي داره.:a030:

ممنون از هکی که معرفی کردین اینطور که گفتن این هک بیشتر کارهای گوگل آنالیز رو انجام میشده و البته با یک ویژگی بیشتر که هر تالار رو هم به طور خاص تحلیل میکنه . کلا هک خوبی هست اما باید جنبه های مختلف این هک رو با توجه به سنگینی هک و فشاری که میتونه به سرور بیاره بررسی کرد

• Like 7
لینک به دیدگاه
این آیتم از روزهای اول انجمن به دلیل شلوغی بیش از حد انجمن از استایل حذف شد

شرمنده مهدي جان ولي منظورتون از شلوغي چيه؟ حجم ديتابيس رو ميگيره؟ يا ظاهر انجمن منظورتونه؟ فكر كنم بشه فقط براي كسايي كه دسترسي مديريتي دارن فعال بشه.

ممنون از هکی که معرفی کردین اینطور که گفتن این هک بیشتر کارهای گوگل آنالیز رو انجام میشده و البته با یک ویژگی بیشتر که هر تالار رو هم به طور خاص تحلیل میکنه . کلا هک خوبی هست اما باید جنبه های مختلف این هک رو با توجه به سنگینی هک و فشاری که میتونه به سرور بیاره بررسی کرد

خواهش ميكنم

بله شبيه گوگل آنالايزر عمل ميكنه با اين تفاوت كه اختصاصي ويبولتين و فقط سايت شماست و جزئيات بيشتر و بهتري داره

بله حق با شماست. فكر كنم اگه يك هفته امتحاني استفاده كنيد جوانب كار هم دستتون مياد :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بنظرم اگه قالب انجمن رو بروز کنید خیلی شیک تر میشه :hanghead:

:icon_gol:

دوست عزیز ، قالب دیگه هم برای انجمن تعریف شده،اما دوستان ترجیح میدن از این قالب استفاده کنند.

از پائین صفحتون ، برروی این گزینه کلیک نمائید.:a030:

5704395pmsy4nh4fddvi.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست عزیز ، قالب دیگه هم برای انجمن تعریف شده،اما دوستان ترجیح میدن از این قالب استفاده کنند.

5704395pmsy4nh4fddvi.jpg

شما چرا يك استايل اضافه دارين؟ :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بين vb4 default style و noandishaan style چيه؟:ws38:

modern mobile style هم هست كه من ندارم

منظورتون اینه :

3ilf5lh2ytspcv1iyv6t.jpg

نمیدونم، شاید چون من ارشدم اینو دارمhanghead.gif

استایل خاصی هم نیست .

اما اون یکی واسه کسایی هستش که با موبایل انجمن میان ،محمد اون دوتا رو اضافه کرده که بچه ها راحت تر بتونن با موبایلشون وارد انجمن بشن:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورتون اینه :

3ilf5lh2ytspcv1iyv6t.jpg

نمیدونم، شاید چون من ارشدم اینو دارمhanghead.gif

استایل خاصی هم نیست .

اما اون یکی واسه کسایی هستش که با موبایل انجمن میان ،محمد اون دوتا رو اضافه کرده که بچه ها راحت تر بتونن با موبایلشون وارد انجمن بشن:ws37:

يك كلام. نه اصلا بي كلام

:sigh:

اين پست آخرتون رو با موبايل دادين يا با استايل موبايل؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
يك كلام. نه اصلا بي كلام

:sigh:

اين پست آخرتون رو با موبايل دادين يا با استايل موبايل؟

با استایل موبایل ارسال شده :ws3:

ولی بچه ها امتحان کردن با موبایل،گویا راضی هم هستن:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

5704395pmsy4nh4fddvi.jpg

آره اونا رو تست کردم منظورم قالب های مثل قالب خود مرجع ویبولتن که گذاشتن :ws38:

ولی اگه اکثریت این قالب رو دوست دارند ما هم مطیع هستیم :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...