Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 31 آبان، 2013 مدیران عزیز سرویس جدید دعوت کاربران تاپیکها بخش (all friends) رو از 50 تا به 100 تا یا بیشتر افزایش بدید خیلی خوب میشه 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 ولی من به نظرم همین 50 تا خوبه اگه بهینه استفاده کنیم ازش اگه تنبلی نکنیم و اون تیک all friends رو نزنیم :icon_pf (34): 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 31 آبان، 2013 ولی من به نظرم همین 50 تا خوبه اگه بهینه استفاده کنیم ازش اگه تنبلی نکنیم و اون تیک all friends رو نزنیم :icon_pf (34): حالا کسی هست که تنبلی نکنه؟؟ 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 حالا کسی هست که تنبلی نکنه؟؟ آره. من چون خودم فقط شهرسازا رو به یه سری تاپیکای خاص تالار دعوت میکنم، یه لیست درست کردم فقط شهرسازای فعال و نسبتاً فعالن، هرسری از اون لیست استفاده میکنم. هیچ دوشواری هم نداره 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 31 آبان، 2013 آره. من چون خودم فقط شهرسازا رو به یه سری تاپیکای خاص تالار دعوت میکنم، یه لیست درست کردم فقط شهرسازای فعال و نسبتاً فعالن، هرسری از اون لیست استفاده میکنم. هیچ دوشواری هم نداره یه سوال نمیشه یه همچین لیستی رو به عنوان ابزار روی تالار قرار بدین؟؟ یعنی یه قسمت باشه که بتونیم دوستامون رو جدا کنیم یه چیزی شبیه Contact Groups تو موبایل 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 یه سوالنمیشه یه همچین لیستی رو به عنوان ابزار روی تالار قرار بدین؟؟ یعنی یه قسمت باشه که بتونیم دوستامون رو جدا کنیم یه چیزی شبیه Contact Groups تو موبایل پ چرا از من نقل قول میگیری چیز خوبیه ولی فکر نکنم قابلیتش باشه. 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 31 آبان، 2013 پ چرا از من نقل قول میگیری چیز خوبیه ولی فکر نکنم قابلیتش باشه. خو عاخه حرفم حول همون بحثه... اگه بشه خیلی خوب میشه اینجوری برا دعوت ها هم بتونیم بهتر و دقیق تر دعوت کنیم به جای اینکه همه دوستامون رو دعوت کنیم مثلا یه تاپیک در مورد رشتمون میزنیم، به جا اینکه همه دوستامون رو دعوت کنیم فقط هم رشته ای هامون دعوت بشن توی دعوت کاربران گروه ها نشوته بشن و بتونیم یکی چندتا یا همشو تیک بزنیم 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 خو عاخه حرفم حول همون بحثه...اگه بشه خیلی خوب میشه اینجوری برا دعوت ها هم بتونیم بهتر و دقیق تر دعوت کنیم به جای اینکه همه دوستامون رو دعوت کنیم مثلا یه تاپیک در مورد رشتمون میزنیم، به جا اینکه همه دوستامون رو دعوت کنیم فقط هم رشته ای هامون دعوت بشن توی دعوت کاربران گروه ها نشوته بشن و بتونیم یکی چندتا یا همشو تیک بزنیم آها تو دعوت کاربرا که اصلاً نمیشه. ولی یه بخش داریم تو پروفایلمون به عنوان یادداشت های کاربری تو اونجا می تونیم خودمون واسه خودمون لیستای مختلف درست کنیم و داشته باشیم، هر سری از همونجا کپی پیست کنیم. فقط یه بار باید دستی اسما رو وارد کرد و بینش ویرگول لاتین , گذاشت و دیگه واسه یه عمر راحتی و نهایتاً هرچند وقت یه بار هر موقع خواستی یه آپدیتی هم میکنی 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 31 آبان، 2013 آها تو دعوت کاربرا که اصلاً نمیشه. ولی یه بخش داریم تو پروفایلمون به عنوان یادداشت های کاربری تو اونجا می تونیم خودمون واسه خودمون لیستای مختلف درست کنیم و داشته باشیم، هر سری از همونجا کپی پیست کنیم. فقط یه بار باید دستی اسما رو وارد کرد و بینش ویرگول لاتین , گذاشت و دیگه واسه یه عمر راحتی و نهایتاً هرچند وقت یه بار هر موقع خواستی یه آپدیتی هم میکنی یعنی کلا امکانش نیست به عنوان جزئی از ابزار انجمن که دوستامونو از هم سوا کنیم؟؟؟ در همه؟ 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 یعنی کلا امکانش نیست به عنوان جزئی از ابزار انجمن که دوستامونو از هم سوا کنیم؟؟؟در همه؟ سوا کردنی نیست، درهمه 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 31 آبان، 2013 سوا کردنی نیست، درهمه اگه میشد این بحث مسائل دعوت کاربرا هم خیلی بهتر میشد 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 آذر، 2013 یه پیشنهاد دارم سیستم ایمیل دهی تأخیر 48 ساعته داشته باشه یعنی تا 48 ساعت اگه پیام خصوصی خونده نشد، سیستم یه ایمیل برای طرف بفرسته اینجوری هم از هزینه ها کم میشه هم کسایی که مرتب سر میزنن ایمیلشون پر نمیشه امکانش هست آیا؟ 8
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 یه پیشنهاد دیگه هم دارم همونطور که میدونین برا اینکه تاپیکی رو مشترک بشیم، باید پست توی اون تاپیک داشته باشیم در صورتی که بعضی تاپیکا فرضا تاپیکای آموزشی نمیشه توش پست گذاشت حالا یه سوال دارم و اگه جوابش منفیه یه پیشنهاد سوال اینکه آیا میشه تو تاپیکی بدون دادن پست مشترک شد؟ پیشنهادم اینه که اگه نمیشه، نمیشه بشه؟ 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 9 آذر، 2013 یه پیشنهاد دیگه هم دارم همونطور که میدونین برا اینکه تاپیکی رو مشترک بشیم، باید پست توی اون تاپیک داشته باشیم در صورتی که بعضی تاپیکا فرضا تاپیکای آموزشی نمیشه توش پست گذاشت حالا یه سوال دارم و اگه جوابش منفیه یه پیشنهاد سوال اینکه آیا میشه تو تاپیکی بدون دادن پست مشترک شد؟ پیشنهادم اینه که اگه نمیشه، نمیشه بشه؟ بدون اشتراک!!! علی خوب از این بالا اشتراک بگیر (بالای هر تاپیک) دیگه لازم نیست پستی هم در تاپیک ارسال کنی..... منظورت همین بود دیگه؟ اون یکی پیشنهادت هم پیگیری میشه ،اما درصدش کمه:icon_gol: 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 بدون اشتراک!!! علی خوب از این بالا اشتراک بگیر (بالای هر تاپیک) دیگه لازم نیست پستی هم در تاپیک ارسال کنی..... منظورت همین بود دیگه؟ اون یکی پیشنهادت هم پیگیری میشه ،اما درصدش کمه:icon_gol: اوا نمیدونستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون :icon_pf (34): 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 9 آذر، 2013 اوا نمیدونستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون :icon_pf (34): بر عکسشم هست، ابزار موضوع رو در تاپیکی که اشتراک گرفتین میزنین ، بعدش حذف اشتراک رو میزنین 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 آذر، 2013 یه پیشنهاد دارم... همونطور که میدونین برای اینکه توی صفحه ی شخصی هر فرد پیام بذاریم باید وارد پروفش بشیم که شکل زیر یه راهشه: به دو دلیل یه جورایی سخته اول اینکه زمان میبره تا توی پروفش پیام بذاریم دوم اینکه به علت اینکه بعضی بچه ها برا پروفشون موسیقی میذارن، یه مقدار سنگین میشه خب حالا پیشنهاد من اینه که توی این لیست که باز میشه (چنانچه فرد با اون شخص قبلا مکالمه داشته) گزینه ی مشاهده ی مکالمات هم باشه 7
mani24 29665 ارسال شده در 22 آذر، 2013 سلام به نظرم می اد انجمن تالار دفاع مقدس را کم داره ایا امکان داره تالار دفاع مقدس به انجمن اضافه بشه 5
setare.blue 23086 ارسال شده در 22 آذر، 2013 یه پیشنهاد دارم... همونطور که میدونین برای اینکه توی صفحه ی شخصی هر فرد پیام بذاریم باید وارد پروفش بشیم که شکل زیر یه راهشه: به دو دلیل یه جورایی سخته اول اینکه زمان میبره تا توی پروفش پیام بذاریم دوم اینکه به علت اینکه بعضی بچه ها برا پروفشون موسیقی میذارن، یه مقدار سنگین میشه خب حالا پیشنهاد من اینه که توی این لیست که باز میشه (چنانچه فرد با اون شخص قبلا مکالمه داشته) گزینه ی مشاهده ی مکالمات هم باشه خوب یعنی فقط مشاهده مکالمات بهش اضافه بشه؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 22 آذر، 2013 خوب یعنی فقط مشاهده مکالمات بهش اضافه بشه؟ خب اگه اضافه بشه بهتره خیلی چیزای دیگه هم میشه اضافه بشه اما فعلا همین به ذهنم اومد که به نظرم به درد بخور بود 2
ارسال های توصیه شده