Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ یه پیشنهاد چرا اینجا یه تایپیک که هستیم یه نفر که یه پست میذاره همون لحظه آپدیت نمیشه؟بدون اینکه رفرش کنیم-سایتای دیگه اینو دارن واسه تاپیک اسپمی خوراکه که هر 5ثانیه 10 ثانیه آپدیت میشه انقدر سرعت نمیخواد که همون لحظه آپدیت بشه :icon_pf (34): هک الکی باید نصب کنیم واسش 2 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ واسه تاپیک اسپمی خوراکه که هر 5ثانیه 10 ثانیه آپدیت میشه انقدر سرعت نمیخواد که همون لحظه آپدیت بشه :icon_pf (34): هک الکی باید نصب کنیم واسش ولی یهش فکر کنین- تایپیک اسپمی که حل مشکلات دوستان باشه هک لازمه 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ این تابلو اعلانات جدیدترین پست های هر بخش قبلا بالای صفحه بود واسه چی بردین ته صفحه؟؟!!! این افزونه الکسارو واسه کروم نصب کردم درمورد انجمن اینجور گفته: اون بخش پایین نکته جالبی اشاره کرده:whistle:92% سایت ها از سایت نواندیشان سریع تر بارگذاری میشن!! ما بسیار کند هستیم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ این تابلو اعلانات جدیدترین پست های هر بخش قبلا بالای صفحه بود واسه چی بردین ته صفحه؟؟!!!این افزونه الکسارو واسه کروم نصب کردم درمورد انجمن اینجور گفته: اون بخش پایین نکته جالبی اشاره کرده:whistle:92% سایت ها از سایت نواندیشان سریع تر بارگذاری میشن!! ما بسیار کند هستیم چندتا سایتو سرچ کن تو همون الکسا، واسه اکثر سایتا همین قضیه هست مگر اینکه سایتای خیلی سبکی باشن. اونو که بردیم ته صفحه، چون بالا دیگه زیادی شلوغ شده بود 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ چندتا سایتو سرچ کن تو همون الکسا، واسه اکثر سایتا همین قضیه هست مگر اینکه سایتای خیلی سبکی باشن.اونو که بردیم ته صفحه، چون بالا دیگه زیادی شلوغ شده بود مغلطه نکن مهندس جان:vahidrk: سرعت رو باید ببرین بالا!!! من نمیدونم نبرین بالا دیگه نبردینا!!! میشه استایل سایت رو تغییر داد؟ مثلا الان Vbulltin هست اگه درست نوشته باشم الان تو فروم های خارجی چیزای دیگه هم استفاده میشه اصلا به اون ربطی داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ چندتا سایتو سرچ کن تو همون الکسا، واسه اکثر سایتا همین قضیه هست مگر اینکه سایتای خیلی سبکی باشن.اونو که بردیم ته صفحه، چون بالا دیگه زیادی شلوغ شده بود نه اکثر سایت ها اینجوری نیستنبیشتر سایت های یا این رده یا متوسط هستند یا اگه کند باشن دیگه 92 درصد نیستن باشگاه هم متوسط هستش در مورد اون تابلو اعلانات بخش ها هم رفتن به اون پایین خداییش سایتو بیریخت کرده و کسانی که اولین بار میآن رو گیج میکنهمیتونی نظرسنجی بذاریالبته فروشگاه رو ببری پایین کسی ایراد نمیگیره 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ نه اکثر سایت ها اینجوری نیستنبیشتر سایت های یا این رده یا متوسط هستند یا اگه کند باشن دیگه 92 درصد نیستن باشگاه هم متوسط هستشدر مورد اون تابلو اعلانات بخش ها هم رفتن به اون پایین خداییش سایتو بیریخت کرده و کسانی که اولین بار میآن رو گیج میکنهمیتونی نظرسنجی بذاریالبته فروشگاه رو ببری پایین کسی ایراد نمیگیره خوب سرچ بزن سایتایی که این رده هستن رو. اکثراً اینطوری هستن همون باشگاهی هم که میگی با اون سرورش، 91درصد سایتا ازش سریعترن. واسه هرچیزی که نظرسنجی نمیذارن دیگه 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ خوب سرچ بزن سایتایی که این رده هستن رو. اکثراً اینطوری هستن همون باشگاهی هم که میگی با اون سرورش، 91درصد سایتا ازش سریعترن. واسه هرچیزی که نظرسنجی نمیذارن دیگه آره الان باز چک کردم شده مثل ماقبلا average بود اونم نظر بچه ها مخالف نظرتهدیکتاتور نبودی 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ خوب سرچ بزن سایتایی که این رده هستن رو. اکثراً اینطوری هستن همون باشگاهی هم که میگی با اون سرورش، 91درصد سایتا ازش سریعترن. واسه هرچیزی که نظرسنجی نمیذارن دیگه اخرین ارسالا بالا جاش خوب بود ما نظرسنجی میخوایم 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ به زودی تعداد پستا میرسه به یک میلیون هیچی همین 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اخرین ارسالا بالا جاش خوب بود ما نظرسنجی میخوایم :w16: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ چون مخالف های جابجایی آخرین ارسال ها اینجا داره تعدادشون زیاد میشه، گفتم به عنوان یک موافق این جابجایی اعلام نظر کنم، 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ این سرویس های جدیدخیلی خوبه ممنونیم مخصوصا دعوت از کاربرا خیلی عالیه:hapydancsmil: اگه این اعلان آیتم های جدید هر بخشو به جای اولش برگردونین دیگه انجمن ماه میشه 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ این سرویس های جدیدخیلی خوبه ممنونیم مخصوصا دعوت از کاربرا خیلی عالیه:hapydancsmil:اگه این اعلان آیتم های جدید هر بخشو به جای اولش برگردونین دیگه انجمن ماه میشه داداش برگردوندیم ولی دیدیم خیلی شلوغ میشه اون بالا کاربر تازه وارد سردرگم میشه بعد یه قوانینی داره از نظر روانشناسی که باید اون اصول رعایت بشه دیگه یه end بزن بیا پایین راحت تری اون آیتم تصمیم گیری شده که پایین باشه و طبق برنامه ریزی فرستادیم پایین چون قسمت محصولات قراره راه بیوفته خیلی بهم ریخته میشه دیگه اون بالا 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ ممکنه برا سالروز انجمن که فرمودید پنجم شهریوره یه پیغام به آدرس الکترونیکی تمام افرادی که تا کنون عضو شدن اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن تحت عنوان گرد همایی سه روزه بزارید واز همشون تقاضا کنید حتی برای یک پست تشکر وارد انجمن بشن ودر صورت تمایل یه پست نقد هم ازاونها داشته باشیم ...البته روی سخن ما افرادی هستند که احترام کاربران ومدیران انجمن رو رعایت کردند اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن .. 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ این بخش فرمول نویسی رو برای انجمن نمیخواهید راه بیاندازید؟ من خیلی از سئوالات ریاضی رو میخوام جواب بدم فرمولیه و اینطوری نوشتن خیلی سخته. یادمه زمانی انجمن p30world برای تالار ریاضی این کارو کرده بود. اگر یک لینک میانبری یا چیزی قرار بدید خیلی خوب میشه. 10 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ این بخش فرمول نویسی رو برای انجمن نمیخواهید راه بیاندازید؟ من خیلی از سئوالات ریاضی رو میخوام جواب بدم فرمولیه و اینطوری نوشتن خیلی سخته. یادمه زمانی انجمن p30world برای تالار ریاضی این کارو کرده بود. اگر یک لینک میانبری یا چیزی قرار بدید خیلی خوب میشه. اگر افزونش قرار بگیره که خوبه ولی اگرم درستش نکردند مشکلی نیست. از همون latex عکسو کپی کنید. در واقع اون افزونه ای هم که اضافه میشه لینک عکس رو قرار میده. 10 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ این امکان وجود داره که دعوت کاربران رو برای یک سری موضوعات مشخص امکانپذیر کنید؟ به نظر من اگه امکانش میبود فقط برای تایپیک های تخصصی علمی این امکان رو بذارید بهتر باشه. اگه امکانش بود خوب بود، یه جورایی میشد از لوث شدن دعوت کردن کاربر پیشگیری کرد. 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ این بخش فرمول نویسی رو برای انجمن نمیخواهید راه بیاندازید؟ من خیلی از سئوالات ریاضی رو میخوام جواب بدم فرمولیه و اینطوری نوشتن خیلی سخته. یادمه زمانی انجمن p30world برای تالار ریاضی این کارو کرده بود. اگر یک لینک میانبری یا چیزی قرار بدید خیلی خوب میشه. اگر افزونش قرار بگیره که خوبه ولی اگرم درستش نکردند مشکلی نیست. از همون latex عکسو کپی کنید. در واقع اون افزونه ای هم که اضافه میشه لینک عکس رو قرار میده. ممکنه برا سالروز انجمن که فرمودید پنجم شهریوره یه پیغام به آدرس الکترونیکی تمام افرادی که تا کنون عضو شدن اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن تحت عنوان گرد همایی سه روزه بزارید واز همشون تقاضا کنید حتی برای یک پست تشکر وارد انجمن بشن ودر صورت تمایل یه پست نقد هم ازاونها داشته باشیم ...البته روی سخن ما افرادی هستند که احترام کاربران ومدیران انجمن رو رعایت کردند اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن .. نظرات خیلی خوبی هستند چشم حتما بررسی میشه تشکر از این 3 عزیز 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده