رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

یه پیشنهاد چرا اینجا یه تایپیک که هستیم یه نفر که یه پست میذاره همون لحظه آپدیت نمیشه؟بدون اینکه رفرش کنیم-سایتای دیگه اینو دارن:w16:

واسه تاپیک اسپمی خوراکه که هر 5ثانیه 10 ثانیه آپدیت میشه :ws3:

انقدر سرعت نمیخواد که همون لحظه آپدیت بشه :icon_pf (34): هک الکی باید نصب کنیم واسش :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
واسه تاپیک اسپمی خوراکه که هر 5ثانیه 10 ثانیه آپدیت میشه :ws3:

انقدر سرعت نمیخواد که همون لحظه آپدیت بشه :icon_pf (34): هک الکی باید نصب کنیم واسش :ws3:

ولی یهش فکر کنین- تایپیک اسپمی که حل مشکلات دوستان باشه هک لازمه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این تابلو اعلانات جدیدترین پست های هر بخش قبلا بالای صفحه بود واسه چی بردین ته صفحه؟؟!!!:banel_smiley_4:

این افزونه الکسارو واسه کروم نصب کردم درمورد انجمن اینجور گفته:

vyg6m4v3sjor8u9hk20j.png

اون بخش پایین نکته جالبی اشاره کرده:whistle:92% سایت ها از سایت نواندیشان سریع تر بارگذاری میشن!! ما بسیار کند هستیمicon_pf%20(34).gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
این تابلو اعلانات جدیدترین پست های هر بخش قبلا بالای صفحه بود واسه چی بردین ته صفحه؟؟!!!:banel_smiley_4:

این افزونه الکسارو واسه کروم نصب کردم درمورد انجمن اینجور گفته:

vyg6m4v3sjor8u9hk20j.png

اون بخش پایین نکته جالبی اشاره کرده:whistle:92% سایت ها از سایت نواندیشان سریع تر بارگذاری میشن!! ما بسیار کند هستیمicon_pf%20(34).gif

چندتا سایتو سرچ کن تو همون الکسا، واسه اکثر سایتا همین قضیه هست :ws3: مگر اینکه سایتای خیلی سبکی باشن.

اونو که بردیم ته صفحه، چون بالا دیگه زیادی شلوغ شده بود :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چندتا سایتو سرچ کن تو همون الکسا، واسه اکثر سایتا همین قضیه هست :ws3: مگر اینکه سایتای خیلی سبکی باشن.

مغلطه نکن مهندس جان:vahidrk:

سرعت رو باید ببرین بالا!!!

من نمیدونم نبرین بالا دیگه نبردینا!!!:w000:

میشه استایل سایت رو تغییر داد؟

مثلا الان Vbulltin هست اگه درست نوشته باشم

الان تو فروم های خارجی چیزای دیگه هم استفاده میشه

اصلا به اون ربطی داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه اکثر سایت ها اینجوری نیستن:ws3:بیشتر سایت های یا این رده یا متوسط هستند یا اگه کند باشن دیگه 92 درصد نیستن:w02: باشگاه هم متوسط هستش:whistle:

در مورد اون تابلو اعلانات بخش ها هم رفتن به اون پایین خداییش سایتو بیریخت کرده و کسانی که اولین بار میآن رو گیج میکنه:w16:میتونی نظرسنجی بذاری:ws3:البته فروشگاه رو ببری پایین کسی ایراد نمیگیره :whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه
نه اکثر سایت ها اینجوری نیستن:ws3:بیشتر سایت های یا این رده یا متوسط هستند یا اگه کند باشن دیگه 92 درصد نیستن:w02: باشگاه هم متوسط هستش:whistle:

در مورد اون تابلو اعلانات بخش ها هم رفتن به اون پایین خداییش سایتو بیریخت کرده و کسانی که اولین بار میآن رو گیج میکنه:w16:میتونی نظرسنجی بذاری:ws3:البته فروشگاه رو ببری پایین کسی ایراد نمیگیره :whistle:

خوب سرچ بزن سایتایی که این رده هستن رو. اکثراً اینطوری هستن :ws3:

همون باشگاهی هم که میگی با اون سرورش، 91درصد سایتا ازش سریعترن. :ws3:

واسه هرچیزی که نظرسنجی نمیذارن دیگه :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب سرچ بزن سایتایی که این رده هستن رو. اکثراً اینطوری هستن :ws3:

همون باشگاهی هم که میگی با اون سرورش، 91درصد سایتا ازش سریعترن. :ws3:

واسه هرچیزی که نظرسنجی نمیذارن دیگه :banel_smiley_4:

آره الان باز چک کردم شده مثل ما:ws3:قبلا average بود:ws3:

اونم نظر بچه ها مخالف نظرته:whistle:دیکتاتور نبودی:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب سرچ بزن سایتایی که این رده هستن رو. اکثراً اینطوری هستن :ws3: همون باشگاهی هم که میگی با اون سرورش، 91درصد سایتا ازش سریعترن. :ws3: واسه هرچیزی که نظرسنجی نمیذارن دیگه :banel_smiley_4:
اخرین ارسالا بالا جاش خوب بود ما نظرسنجی میخوایم
  • Like 4
لینک به دیدگاه

چون مخالف های جابجایی آخرین ارسال ها اینجا داره تعدادشون زیاد میشه، گفتم به عنوان یک موافق این جابجایی اعلام نظر کنم، :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

این سرویس های جدیدخیلی خوبه ممنونیم مخصوصا دعوت از کاربرا خیلی عالیه:hapydancsmil:

اگه این اعلان آیتم های جدید هر بخشو به جای اولش برگردونین دیگه انجمن ماه میشه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این سرویس های جدیدخیلی خوبه ممنونیم مخصوصا دعوت از کاربرا خیلی عالیه:hapydancsmil:

اگه این اعلان آیتم های جدید هر بخشو به جای اولش برگردونین دیگه انجمن ماه میشه:ws3:

داداش برگردوندیم ولی دیدیم خیلی شلوغ میشه اون بالا کاربر تازه وارد سردرگم میشه بعد یه قوانینی داره از نظر روانشناسی که باید اون اصول رعایت بشه دیگه یه end بزن بیا پایین راحت تری:w16: اون آیتم تصمیم گیری شده که پایین باشه و طبق برنامه ریزی فرستادیم پایین چون قسمت محصولات قراره راه بیوفته خیلی بهم ریخته میشه دیگه اون بالا:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ممکنه برا سالروز انجمن که فرمودید پنجم شهریوره یه پیغام به آدرس الکترونیکی تمام افرادی که تا کنون عضو شدن اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن تحت عنوان گرد همایی سه روزه بزارید واز همشون تقاضا کنید حتی برای یک پست تشکر وارد انجمن بشن ودر صورت تمایل یه پست نقد هم ازاونها داشته باشیم ...البته روی سخن ما افرادی هستند که احترام کاربران ومدیران انجمن رو رعایت کردند اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن ..

• Like 10
لینک به دیدگاه

این بخش فرمول نویسی رو برای انجمن نمیخواهید راه بیاندازید؟

من خیلی از سئوالات ریاضی رو میخوام جواب بدم فرمولیه و اینطوری نوشتن خیلی سخته.

یادمه زمانی انجمن p30world برای تالار ریاضی این کارو کرده بود.

اگر یک لینک میانبری یا چیزی قرار بدید خیلی خوب میشه. :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اگر افزونش قرار بگیره که خوبه ولی اگرم درستش نکردند مشکلی نیست. از همون latex عکسو کپی کنید. در واقع اون افزونه ای هم که اضافه میشه لینک عکس رو قرار میده.

gif.latex?%5Clarge%20%5Csum_%7B1%7D%5E%7B10%7D%28k-2%29%5E2

• Like 10
لینک به دیدگاه

این امکان وجود داره که دعوت کاربران رو برای یک سری موضوعات مشخص امکان‌پذیر کنید؟

به نظر من اگه امکانش می‌بود فقط برای تایپیک های تخصصی علمی این امکان رو بذارید بهتر باشه. اگه امکانش بود خوب بود، یه جورایی میشد از لوث شدن دعوت کردن کاربر پیشگیری کرد.

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگر افزونش قرار بگیره که خوبه ولی اگرم درستش نکردند مشکلی نیست. از همون latex عکسو کپی کنید. در واقع اون افزونه ای هم که اضافه میشه لینک عکس رو قرار میده.

gif.latex?%5Clarge%20%5Csum_%7B1%7D%5E%7B10%7D%28k-2%29%5E2

ممکنه برا سالروز انجمن که فرمودید پنجم شهریوره یه پیغام به آدرس الکترونیکی تمام افرادی که تا کنون عضو شدن اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن تحت عنوان گرد همایی سه روزه بزارید واز همشون تقاضا کنید حتی برای یک پست تشکر وارد انجمن بشن ودر صورت تمایل یه پست نقد هم ازاونها داشته باشیم ...البته روی سخن ما افرادی هستند که احترام کاربران ومدیران انجمن رو رعایت کردند اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن ..

نظرات خیلی خوبی هستند چشم حتما بررسی میشه:a030::icon_gol:

تشکر از این 3 عزیز

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...