رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

به هرحال هر نقصی قابل برطرف کردن هست:w16:

خب درج شماره تلفن رو بردارین:w16:

اخه یه نفر درخواست دوستی میده نباید بفهمیم کی هست حداقل چی خونده!مجبوریم بریم دنبای ارسالاش بفهمم کیه!

حرفت درسته، ولی فعلاً واسه رفع مشکل میشه از طریق سرچ کاربر تو لینک زیر بعضی از چیزا مثل رشتشو فهمید:

http://www.noandishaan.com/forums/memberlist.php?do=search

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حرفت درسته، ولی فعلاً واسه رفع مشکل میشه از طریق سرچ کاربر تو لینک زیر بعضی از چیزا مثل رشتشو فهمید:

http://www.noandishaan.com/forums/memberlist.php?do=search

:a030:

حداقل جمله معروف مدیرا رو بگین اینکه در آینده درست میشه:ws3:

خب اینکار حوصله میخواد:banel_smiley_4:

به هرحال ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه

فک کنم بهتره برای سایت ساید بار داشته باشیم برای آخرین ارسال های گروه ها چون آخرین ارسال ها ی سایت که معلومه فقط اگه تغییر و تحولی تو ارسالی های گروه ها بوجود بیاد باید یه جوری باشه که باخبربشیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

راستش من فکر میکنم اگه روی نشریات تخصصی کار بیشتری بشه وتمام دوستان لطف کنن وبه دوستانشون بدن منظور دوستان هم رشته که عضو انجمن نیستن هم تبلیغ خوبی برای سایت وانجمنه هم می تونه بچه ها رو برای همکاری بیشتر با مسولین نشریه ها تحریک کنه ضمن اینکه تو صفحه اول یا آخر آدرس سایت حتما قرار داده بشه تا اگه کسی نشریه رو دید بدونه باید کجا دنبال نسخه های بعدیش بگرده شرمنده فضولی کردم تو کارتون:w16::a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
فک کنم بهتره برای سایت ساید بار داشته باشیم برای آخرین ارسال های گروه ها چون آخرین ارسال ها ی سایت که معلومه فقط اگه تغییر و تحولی تو ارسالی های گروه ها بوجود بیاد باید یه جوری باشه که باخبربشیم

از طرفی باعث شلوغی صفحه هم میشه.

راستش من فکر میکنم اگه روی نشریات تخصصی کار بیشتری بشه وتمام دوستان لطف کنن وبه دوستانشون بدن منظور دوستان هم رشته که عضو انجمن نیستن هم تبلیغ خوبی برای سایت وانجمنه هم می تونه بچه ها رو برای همکاری بیشتر با مسولین نشریه ها تحریک کنه ضمن اینکه تو صفحه اول یا آخر آدرس سایت حتما قرار داده بشه تا اگه کسی نشریه رو دید بدونه باید کجا دنبال نسخه های بعدیش بگرده شرمنده فضولی کردم تو کارتون:w16::a030:

مرسی از توجهتون. ایشالا تو تالارهایی که مجله های تخصصی تهیه میکنن این مسئله مورد توجه قرار میگیره :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
این یعنی همون نه :ws3:

باشه آقا من ایراد بگیرم البته من اینو دررابطه با تالار صنعت خودرو میگم شما میتونی تعمیمش بدی به بقیه تالارها،چیزی که هست من الان تو این تالار تاپیک پیشنهادات و انتقاداتی نمیبینم

الان من اگه پیشنهادی چیزی داشته باشم چه جوری به مدیرش اعلام کنم؟شایدم تاپیک ها جای دیگه اس که از نظر من(که فکر نکنم نظرات کاربر براتون اهمیتی داشته باشه)این درست نیست

یه مورد دیگه هم عدم توجه مدیران برای ذکر منبع (اونم منبع معتبر)برای تاپیک هایی هست که ایجاد میکنن.من میگم مدیری که حالا داره زحمت میکشه تاپیک میزنه پست میذاره چرا زحمت دیگرونو نادیده میگیره و منبعو ذکر نمیکنه .دو بار به یکی ازمدیراتون گفتم که تا حالا هیچ نتیجه ای نگرفتم .این درست نیست هم به وجهه سایت ضربه میزنه هم به خود اون مدیر محترم

باتشکر:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
باشه آقا من ایراد بگیرم البته من اینو دررابطه با تالار صنعت خودرو میگم شما میتونی تعمیمش بدی به بقیه تالارها،چیزی که هست من الان تو این تالار تاپیک پیشنهادات و انتقاداتی نمیبینم

الان من اگه پیشنهادی چیزی داشته باشم چه جوری به مدیرش اعلام کنم؟شایدم تاپیک ها جای دیگه اس که از نظر من(که فکر نکنم نظرات کاربر براتون اهمیتی داشته باشه)این درست نیست

یه مورد دیگه هم عدم توجه مدیران برای ذکر منبع (اونم منبع معتبر)برای تاپیک هایی هست که ایجاد میکنن.من میگم مدیری که حالا داره زحمت میکشه تاپیک میزنه پست میذاره چرا زحمت دیگرونو نادیده میگیره و منبعو ذکر نمیکنه .دو بار به یکی ازمدیراتون گفتم که تا حالا هیچ نتیجه ای نگرفتم .این درست نیست هم به وجهه سایت ضربه میزنه هم به خود اون مدیر محترم

درود...دوست عزیز در مورد تالار مکانیک در دفتر مدیریت تالار مکانیک می توانید مسائل خودتون رو مطرح فرمایید. در مورد بخش خودرو من با دوستمون صحبت کردم و منتظر پاسخ ایشون هستم....یک مقدار صبر داشته باشید:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

در این مورد یکمی زود قضاوت کردی رفیق، یه مدت اینجا باشی میبینی که نظرات کاربران حتی الامکان اجرا میشه :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
در این مورد یکمی زود قضاوت کردی رفیق، یه مدت اینجا باشی میبینی که نظرات کاربران حتی الامکان اجرا میشه :w16:

منم روی همین حتی الامکان مشکل دارم دیگه.تعریفش برای کادر مدیریت یه چیزه برای کاربر یه چیز دیگه:whistle:ممنون از نظرت و موفق باشی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام:icon_gol:

شما که زحمت کشیدین تشکر هارو سپاس کردین بهتر نیست تعداد تشکر های پایین پست هارو همسپاس کنید؟!:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

شما که زحمت کشیدین تشکر هارو سپاس کردین بهتر نیست تعداد تشکر های پایین پست هارو همسپاس کنید؟!:ws38:

انجامیده شد :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببخشید دو تا سوال:

امکان ارتقای آپلودسنتر سایت وجود نداره؟ جوری که فایلهایی با فرمت pdf، doc، ppt و ... رو هم بشه از طریقش آپلود کرد؟

این سایت تو آپارات هم اشتراک داره؟ میتونیم از اون طریق به آرشیو ویدیوهای علمی، آموزشی قرار گرفته در سایت دسترسی داشته باشیم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد دارم

امکانش هست که سپاس یا همون تشکر ها که برای کاربر ها ثبت میشه از حالت تک امتیاز برا بعضی ها خارج بشه؟

مثلا از یه پست، اگه توسط کاربر معمولی تشکر بشه، یه امتیاز، اگه از طرف مدیر تشکر بشه دو امتیازه بشه؟

یا مثلا توی تالار های مختلف امتیاز مختلف داشته باشه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببخشید دو تا سوال:

امکان ارتقای آپلودسنتر سایت وجود نداره؟ جوری که فایلهایی با فرمت pdf، doc، ppt و ... رو هم بشه از طریقش آپلود کرد؟

این سایت تو آپارات هم اشتراک داره؟ میتونیم از اون طریق به آرشیو ویدیوهای علمی، آموزشی قرار گرفته در سایت دسترسی داشته باشیم؟

امکان ارتقا هست، ولی خب باید مشکل فضا و ظرفیت سرور حل بشه :w16:

آقا این قالب جدید چی شد؟کی از این قالب بی روح دست میکشین؟:ws3:

قالب کلی هم روح داره. نگفتم که دو روزه :banel_smiley_4:

یه پیشنهاد دارم

امکانش هست که سپاس یا همون تشکر ها که برای کاربر ها ثبت میشه از حالت تک امتیاز برا بعضی ها خارج بشه؟

مثلا از یه پست، اگه توسط کاربر معمولی تشکر بشه، یه امتیاز، اگه از طرف مدیر تشکر بشه دو امتیازه بشه؟

یا مثلا توی تالار های مختلف امتیاز مختلف داشته باشه؟

نه متأسفانه امتیازش تو کل انجمن و برای همه یکسان هستش.

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد چرا اینجا یه تایپیک که هستیم یه نفر که یه پست میذاره همون لحظه آپدیت نمیشه؟بدون اینکه رفرش کنیم-سایتای دیگه اینو دارن:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...