azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ خدا کند که ... نه! نفرین نمیکنم که مباد به او که عاشق او بودهام زیان برسد نجمه زارع 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ گفتم به کام وصلت خواهم رسید روزی گفتا که نیک بنگر شاید رسیده باشی فیض کاشانی 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ حرفم،عملم نشد در وادیِ شعار! به دنبال مرد عملم وقتی خود عملی نیستم! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو هماني كه بنا بود كبوتر كه شدم سفري دور به همراه تو تا ماه كنم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ دفتری گر بنویسند ز خوبان جهان تو به سر دفتر خوبان جهان عنوانی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ دیگران چون بروند از نظر از دل بروند تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی! سعدی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ در عاشقی گزیر نباشد ز ساز و سوز استادهام چو شمع، مترسان ز آتشم محمد ابن بهاء الدین (لسان الغیب)حافظ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ نكند بـــوی تـــــو را باد به هر جا ببرد خوش ندارم دل هر رهگذری را ببری اعظم سعادتمند 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ دست من گیر که این دست همانست که من بارها در شب هجران تو بر سر زده ام رکن الدین قمی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ خُنُک آن دم که نشینیم در ایوان من و تو به دو نقش و به دو صورت، به یکی جان، من و تو مولانا 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ عاشق نمی شوی ، سر این شرط بسته ام نه ، حاضرم ببازم و مال خودم شوی " مهدی فرجی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ یا رب چه چشمه ای است محبت که من از ان ----------------------------یک قطره اب خوردم و دریا گریستم واقف هندی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ گفته بودم به کسی عشق نخواهم ورزید آمدی و همه فرضیه ها ریخت به هم " امید صباغ نو ":ws37: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ می روی و گریه می اید مرا--------------- ساعتی بنشین که باران بگذرد دهلوی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ قبلِ رفتن نخواستی حتّی «یک دقیقه» رفیقِ من باشی ارزشِ یک دقیقه را تنها، مجرمِ پایِ دار می فهمد " امید صباغ نو " 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ بعد رفتن نخواستی حتی یک لحظه دشمنم باشی ارزش لحظه را عاشق سینه چاک میداند eng.sahand 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ یاران همه رفتند ولی باکی نیست از دست نداده ایم تنهایی را " میلاد عرفان پور " 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ دوستان همه رفتند لیکن ز دیده امروز تنها نباشم امروز در دل بمانده باشند eng . sahand 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ آنچه از سیمای من پیداست ، غیر از درد نیست گرچه گاهی پشت یک لبخند ، پنهان می شود " محمد سلمانی " 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ آبــــ را گـــــل نکنیـــــم... شايد اين آب روان ، میرود پای سپيداری تا فرو شويد اندوه دلی سهراب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده