Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ سلام همراهان:wavesmile: خوش اومدید:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تو این تاپیک قصد داریم بیت هایی که وسط یه شعر حالتون رو خوب میکنه و به نظرتون جالبه رو برامون بنویسید:girl_in_dreams: شعرها لطفا نو نباشه و متن عاشقانه هم نذارید لطفا اسپم ممنوعه عکس نذارید و حتما هم اسم شاعر ذکر بشه سپاس فراوان:rose: 14 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ ماچودادیم دل ودیده به طوفان بلا گو بیا سیل غمو،خانه زبنیاد ببر حافظ 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ تا نباشد این جدایی ها کس نداندقدر یاران را کویــر خشک میــدانـــد بــهای قـطــره باران را 8 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ شبی ار به دستم افتد سر زلف یار با من همه مو به مو شمارم غم بی شمار خود را 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ ما دلشدگان خسرو شيرين پناهيم ما کشته آن مه رخ خورشيد کلاهيم 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی . . . 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ هركجا محرم شدی چشم خیانت بازدار / ای بسا محرم كه با یك نقطه مجرم می شود 6 لینک به دیدگاه
serato2011 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اين يه بيت از شعراي خودمه حريم حرمت ياران چرا شكني تو كه امروز هستي و فردا درگذري 8 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران 7 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ با دل بی آرزو، بر دل گرانم یار را آه اگر میبود در خاطر تمنایی مرا 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ شهری که شه وشحنه وشیخش همه مستند شاهد شکند شیشه که بیم عسسی نیست 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ بعد یک عمر که در میکده ها پرسه زدم باز این پخته چه خام است تو میدانی و من 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ آمده ام که سر نهم، عشق تورا به سر برم ورتو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ عاشقی پیداست از زاری دل نیست بیماری چو بیماری دل 1 لینک به دیدگاه
ruya 499 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ گفته بودی دست هایم از خودم تنهاترند دست هایم مال آن تنها ترین دست های تو 1 لینک به دیدگاه
ruya 499 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آسمان با دیگران صاف است و با ما ابر دارد میشود روزی صاف با ما، اما صبردارد 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ آنچه را بر خود نمی خواهی نخواهش بر کسی رنج یک سوزن بکش آنگه بزن بر دیگران لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چشم پر مهر تو آمد خانه ام آباد شد چون برفتی خانه و بنیان من بر خاک شد لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود یک نفر باید زلیخا را بیاندازد به چاه حامد عسکری 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند چون من که آفریده ام از عشق جهانی برای تو حسین پناهی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده