Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن الان نوبت خانم سپیده است خودش هم مدیره پس باید از خودش سوال بکنه دیگه لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن الان نوبت خانم سپیده است خودش هم مدیره پس باید از خودش سوال بکنه دیگه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ تالار معماری مدیر ارشد نداره. لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ اینجا چرا تعطیل شده...!!؟ نوبت کیه؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خب این تاپیک رو دوباره راه میندازیم. اولین نفری که اومد تو تاپیک، می تونه تعیین کنه، سوال رو از کی بپرسم. لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خب این تاپیک رو دوباره راه میندازیم. اولین نفری که اومد تو تاپیک، می تونه تعیین کنه، سوال رو از کی بپرسم. از مهناز بپرسیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ از مهناز بپرسیم یه سوال خیلی راحت می پرسم: آسایشگاه مسلولین پایمیو (Paimio) طرح کیست؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ یه سوال خیلی راحت می پرسم: آسایشگاه مسلولین پایمیو (Paimio) طرح کیست؟ آلوارآلتو از مینی بپرس لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سوال از mini : بستو چیست؟ خوب این بستویی که میگی چند تا معنی داره....من از نظر معماریش میگم...بستو توی معماری اسم یه قوس هستش...قوس بستو اززززززز..........از حمید بپرس:ws2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سوال از حمید: خطوط افقی، عموی و مورب در طراحی چه معانی را القا می کند؟ وقتی جواب دادین، سعی کنین کاربرای جدیدتر رو پیشنهاد بدین :gnugghender: جواب کاملتر بستو: نوعی قوس بیضی شکل است که در ساخت گنبد استفاده می شود و نسبت فاصله ی کانونی به دهانه آن 4 به 3 است 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ خطوط افقی: معرف تعادل، آرامش و سکون است، بیشتر القای حالت غیر فعالخطوط عمودی: نیرومندی و استحکام خطوط مورب: ناپایداری ، نامتعادل و متحرک . از شمیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سوال از شمیم: انواع آب معدنی را نام ببرید. لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سوال از شمیم: انواع آب معدنی را نام ببرید. :jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده