Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن
Mr.pain 183 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن الان نوبت خانم سپیده است خودش هم مدیره پس باید از خودش سوال بکنه دیگه
Mr.pain 183 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 آخه من تک و تنها که از پس همه برنیمام. من که علامه ابوذر نیستم که از همه رشته ها سر در بیارم. مدیران ارشد هر رشته از این به بعد موظفن از کاربراشون سوال کنن الان نوبت خانم سپیده است خودش هم مدیره پس باید از خودش سوال بکنه دیگه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 خب این تاپیک رو دوباره راه میندازیم. اولین نفری که اومد تو تاپیک، می تونه تعیین کنه، سوال رو از کی بپرسم.
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 خب این تاپیک رو دوباره راه میندازیم. اولین نفری که اومد تو تاپیک، می تونه تعیین کنه، سوال رو از کی بپرسم. از مهناز بپرسیم
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 از مهناز بپرسیم یه سوال خیلی راحت می پرسم: آسایشگاه مسلولین پایمیو (Paimio) طرح کیست؟
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 یه سوال خیلی راحت می پرسم: آسایشگاه مسلولین پایمیو (Paimio) طرح کیست؟ آلوارآلتو از مینی بپرس
*mini* 37778 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 سوال از mini : بستو چیست؟ خوب این بستویی که میگی چند تا معنی داره....من از نظر معماریش میگم...بستو توی معماری اسم یه قوس هستش...قوس بستو اززززززز..........از حمید بپرس:ws2:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 سوال از حمید: خطوط افقی، عموی و مورب در طراحی چه معانی را القا می کند؟ وقتی جواب دادین، سعی کنین کاربرای جدیدتر رو پیشنهاد بدین :gnugghender: جواب کاملتر بستو: نوعی قوس بیضی شکل است که در ساخت گنبد استفاده می شود و نسبت فاصله ی کانونی به دهانه آن 4 به 3 است 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 خطوط افقی: معرف تعادل، آرامش و سکون است، بیشتر القای حالت غیر فعالخطوط عمودی: نیرومندی و استحکام خطوط مورب: ناپایداری ، نامتعادل و متحرک . از شمیم
lady architect 5358 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 سوال از شمیم: انواع آب معدنی را نام ببرید. :jawdrop:
ارسال های توصیه شده