Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ باشه فرنوش جان. با اجازه مستر پين سوال بعد رو از فرنوس ميپرسيم لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ باشه lمستر پين چون احساس كردم عمراني هستي. مراحل اماده سازي يه جاده رو بگو؟ سلام این سوال خیلی کلی هست. ولی به اندازه چیزایی که بلدم عرض میکنم.. بطور کلی بیشتر پروژه های عمرانی در سه مرحله مقدماتی - مطالعاتی - اجرایی انجام میگیره در مورد راهسازی مرحله مقدماتی میتونه شامل: تهیه نقشه هایی با مقیاس بزرگ مشاهده محل تعیین نقاط اجباری ای که راه باید از آنها عبور میکند. تعیین تاسیسات و ابنیه ها موجود در راه. و موانع طبیعی و غیر طبیعی دیگر میتواند باشد. در واقع در مرحله مقدماتی پارامتر ها و اطلاعات لازم از محل اجرای پروژه به دست می آید. در مرحله اجرایی بر اساس اطلاعات بدست آمده مشاور اقدام به تعیین محل عبور راه کشیدن نقشه های از مسیر و محاسبه حجم عملیات خاکی میکند. که از روی اونها میشه بر آورد اولیه ای پروژه رو هم بدست آورد. و مرحله سوم و اجرایی با تعیین پیمانکار و ابلاغ نقشه ها از طریق مناقصه شروع میشه و شامل مراحل اجرایی از جمله خاکبرداری و خاکریزی اجرای پل ها و ابنیه فنی و تمامی مراحل تا اتمام کار ساخت راه می باشد. نفر بعدی هم که تعیین شده ببخشید من دیشب از وجود همچین جایی بی اطلاع بودم لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ من منظورم همون بعد از مرحله سوم هست. منظورم ساب بيس و بيس و .... بود ولي قبول مي كنيم. سوال بعد رو از فرنوش ميكنيم. شهرسازي مشاركتي به چه معني هست؟ لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ چه سخت من هنوز ترم اول هستم:ws18: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ خب سوال رو عوض ميكنم برات. اين رو ديگه بايد اولين جلسه بيان بهتون گفته باشن ما چند شيوه ي بيان داريم؟ لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ من منظورم همون بعد از مرحله سوم هست. منظورم ساب بيس و بيس و .... بود ولي قبول مي كنيم. سوال بعد رو از فرنوش ميكنيم. شهرسازي مشاركتي به چه معني هست؟ :127fs1601347:پیچوندم ولی روی سوالت بغغغغغغغرنج و تا حدی کلی بود:cryingf: لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ بيان تصويري بيان نوشتاري بيان گفتاري :w72::w72::w72::w14: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ دستت درد نكنه فرنوش جان سوال بعد رو از كي بپرسم؟ لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ ازmr.pain :mrsbeasley: :jawdrop:من تازه جواب دادم که ه ه ه ه ؟ ولی باشه اگر قانون این باشه قبول میکنم لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ مستر پين جان همونطور كه ميدوني ساروج يكي از ملاتهاي آبي هستش. مواد تشكيل دهنده اين ملات چيه و به چه نسبتي؟ لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ مستر پين جان همونطور كه ميدوني ساروج يكي از ملاتهاي آبي هستش. مواد تشكيل دهنده اين ملات چيه و به چه نسبتي؟ خب ساروج یک ملات بومی ایرانه البته و از آهک و خاک رس و به نسبت 4به 6در درست کردنش استفاده میشه و البته بخاطر انقباضی که بعد از گیرش در اون ایجاد میشه.. میتونیم بهش الیاف گیاهی مثلا خورده نی اضافه کنیم. چیزی شبیه مسلح کردن بتن. نفر بعدی خانم مونا:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۸ ممنون بهزاد جان. ولی باید یکی از کاربرا رو انتخاب کنی. این مسابقه مخصوص کاربراس لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ ممنون بهزاد جان. ولی باید یکی از کاربرا رو انتخاب کنی. این مسابقه مخصوص کاربراس درسته ببخشید خب اول از maryam mehrgan بپرسید اگرم نبودن از ایمان امپراتور و اگرم اونم نبود از مهندس شهرساز .. لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ از مريم ميپرسم. معماري ميدان سن پيتر متعلق به چه دوره اي هست؟ به چه سبكي؟ لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ معماری این میدان متعلق به دوره ی رنسانسه این جوری که تو این سایتا نوشته بود و من فهمیدم سبکشم رنسانسه:ws38: بابا من که شهرساز نیستم ازم از این سوالا می پرسین تازه هنوز معماری جهانم پاس نکردم!!!:w58: از فرگل بپرسین اگه نبود از سیپیده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ پس چرا اینجا رو ادامه نمیدین و سوال بعدی رو نمیپرسین. لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ میگم شماها همه تون مدیرید و صاحب کرامت بهرحال.. چرا خودتون نمیپرسین؟ نفر بعدی هم که مشخص شده.:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ میگم شماها همه تون مدیرید و صاحب کرامت بهرحال.. چرا خودتون نمیپرسین؟ نفر بعدی هم که مشخص شده.:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده