Amin 6457 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 خوی مسئولیت سوال پرسیدن از مکانیکا به من واگذار شد :icon_pf (34): سوال من از ستاره باران عزیز اینه که ترسیم زیر در کتیا چه گونه انجام میشه ؟؟ اگر خواستی می تونی تشریحی جواب بدی یا اینکه رسمش کنی
setarehbaran 669 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 سلام من اين رو در محيط generative shape deswign و با دستور helix رسم كردم كه شكلش رو واستون ميذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Amin 6457 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 آفرین دیگه لازم نیست بگم درسته چون جواب کاملا واضح هستش هر چند از روش من استفاده نکردی اما روشت با حاله ستاره باران سوال بعدی را بگو از کی بپرسه ابوذر البته کاربر مکانیکی نام نبر . 1
setarehbaran 669 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 از setare-blue بپرسيد كه مكانيكي هم نباشه. آخه مديرمون سفارش كرده مكانيكي نباشه :ws2: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 بهتره از مدیرا هم انتخاب نشه. یکی از کاربرای دیگه رو انتخاب کنی بهتره
setarehbaran 669 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 آخه من زياد كاربرا رو نميشناسم. خوب از wisdom سوال كنيد. اگه از wisdomهم نميشه سوال كنيد :ws6:...خوب از خودم سوال كنيد.
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 خوب باشه پس از همون ستاره سوال کنید. چون امینم گفت که مکانیکی نباشه.
FrnzT 18194 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 از من بپرسین نه مکانیکیم نه مدیر تازه گرافیستم سوالتون گرافیکی باشه لفطا :4chsmu1:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 اینکه حالا بین زینب و ستاره و فرناز از کی سوال پرسیده بشه ابوذر تعیین میکنه. خودش میاد سوال رو میپرسه و میگه کی جواب بده. پس 3تاییتون آماده باشین 1
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2009 از فرناز ميپرسم فرناز جان ويژگي عمده يه طرح گرافيكي و يا يه لوگو چي بايد باشه 1
Amin 6457 ارسال شده در 27 اسفند، 2009 به نظر من ابوذر سوال میکردی ایا بلدی برای انجمن لوگو بزنی اگر اره نشون بده که چه طور میزنی 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 از فرناز ميپرسم فرناز جان ويژگي عمده يه طرح گرافيكي و يا يه لوگو چي بايد باشه به به ابوذر جان شما یه سوالی پرسیدین که باید در موردش یه مقاله نوشت :icon_pf (34): ولی اگه خواستین من مختصر و مفید میگم: یه بحثی هست به نام ............فرستنده ......پیام...... گیرنده این وسط پیام همون اثر گرافیکی هست و این وسط وظیفه گرافیست هست که پیام رو به گیرنده با بهترین کدگذاری برسونه ویژگی یه طرح گرافیکی این هست که پیام ِسفارش دهنده رو به راحتی و با کمترین شلوغی رنگ و طرح به مخاطب مورد نظر ِسفارش دهنده انتقال بده. سادگی و گویایی و کاربردی بودن از ویژگیهای عمدۀ یه طرح گرافیکی هست. (تبلیغات اجتماعی)این پروژه لیسانسم بود:4chsmu1: به نظر من ابوذر سوال میکردی ایا بلدی برای انجمن لوگو بزنی اگر اره نشون بده که چه طور میزنی ولی من لوگو موسسه رو خیلی دوست دارم خیلی زیباست ولی اگه دوست داشته باشین براتون یه طرح میزنم 2
Amin 6457 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 اون لوگو کار داداش من هستش بله دوست دارم لوگو بزنید .ما از طرحهای جدید و نو استقبال میکنیم .البته من روی طرح ها و لوگوهای داداشم تعصب دارم و از کاراش واقعا لذت میبرم .کلا از هنر خوشم میاد . 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 بهتون تبریک میگم اینکه گفتم خوشم اومد واقعی بود. خب من که نمیدونستم که طرحش رو برادرتون زده که.... راستی میخواین طرحش تو چه مایه هایی باشه؟؟؟ اگه اینجا جاش نیست تو پیجم یا یه تاپیک برای اینکار من در خدمتم :icon_pf (44):
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2009 دستت درد نكنه فرناز جان. يه لحظه احساس كردم سر كلاس دكتر پاكزاد هستم و داره شيوه هاي بيان . ومخصوصاً بيان تصويري رو توضيح ميده. من فهميدم چي گفتي ولي امين نفهميد. چون مكانيك چيش به هنر امين هنرمند نيست ولي هنرمندان را دوست دارد دستت درد نكنه. ما همه جوره مزاحم شما شديم فرناز جان سوال بعد رو از كي بپرسم 1
Amin 6457 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 در مورد لوگو محمد باهات صحبت خواهد کرد فرناز جان .(مرسی) حالا سوال من از اسکای شیلد سوال اسون می پرسم برای ما بگو خرپا چیست ؟
ارسال های توصیه شده