M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ درسته به طور خلاصه میشه اینجور گفت - فاصله ی گپ 2 - زمان توقف پالس 3 - زمان تخلیه 4 - شدت جریان جریان دی الکتریک 5 - نوع دی الکتریک حالا از کی بپرسم :gnugghender: از آقا سهند:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ خوب داش سهند سوال بعدی رو باید از شما بپرسم در کامپوزیتهای زمینه فلزی , الیاف بور با چه روشی و روی چه لایه ی فلزی تولید میشوند ؟ خصوصیات این کار را عنوان نمایید ؟ دوستان به خدا کاربرای دیگه ای هم داره نواندیشان:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ خوب داش سهند سوال بعدی رو باید از شما بپرسم در کامپوزیتهای زمینه فلزی , الیاف بور با چه روشی و روی چه لایه ی فلزی تولید میشوند ؟ خصوصیات این کار را عنوان نمایید ؟ دوستان به خدا کاربرای دیگه ای هم داره نواندیشان:gnugghender: فکر کنم روش ذوبی از کاربید تنگستن استفاده میشه روی لایه بیرونی فلز برای استحکام بیشتر به نظرم اطلاعات دقیق تری ندارم مهندس جان 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم روش ذوبی از کاربید تنگستن استفاده میشه روی لایه بیرونی فلز برای استحکام بیشتر به نظرم اطلاعات دقیق تری ندارم مهندس جان حالا از کی بپرسم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ حالا از کی بپرسم از زفسنجانی :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از زفسنجانی میپرسم :gnugghender: مدیریت رو توی یک جمله تعریف کن 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ از زفسنجانی :gnugghender: داش سهند اقا مثل اینکه ایشون نیستند از کی بپرسم ان شاالله وقتی امد از خجالتش در میام 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ داش سهند اقا مثل اینکه ایشون نیستند از کی بپرسم ان شاالله وقتی امد از خجالتش در میام از دختر باران بپرس بیزحمت 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ خوب میرسیم به دختر فعال انجمن دخنر باران رک چیست سویچ چیست این سوال ها مخصوص کامپیوتره فکرتون جای دیگه نره دوستان 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ خوب میرسیم به دختر فعال انجمن دخنر باران رک چیست سویچ چیست این سوال ها مخصوص کامپیوتره فکرتون جای دیگه نره دوستان میدونم مرتبط با کامپیوتره مربوط به شبکه البته رک یه محفظه هست.یه چیزی مثل کیس که تجهیزات کامپیوتر داخلش نگهداری میشه رک هم برای قرار دادن سوئیچ ها-روتر ها و سایر تجهیزات شبکه هستش سوئیچ هم دستگاهیه برای ازتباط کامپیوترها داخل یک شبکه کامپیوتری.(الزاما ارتباط بین کامپیوتر نیست.ممکنه روتر -چاپگر یا هر چیز دیگه ای که داخل یک شبکه قرار میگیره رو بینشون ارتباط برقرار کنه )و این ارتباط مستقیم هست چونکه پردازش داخل خود سوئیچ انجام میگیره و میدونه چه بسته ای به چه مقصدی ارسال بشه در نتیجه سرعتمون رو هم بالا میبره از کی بپرسم؟ 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ میدونم مرتبط با کامپیوتره مربوط به شبکه البته رک یه محفظه هست.یه چیزی مثل کیس که تجهیزات کامپیوتر داخلش نگهداری میشه رک هم برای قرار دادن سوئیچ ها-روتر ها و سایر تجهیزات شبکه هستش سوئیچ هم دستگاهیه برای ازتباط کامپیوترها داخل یک شبکه کامپیوتری.(الزاما ارتباط بین کامپیوتر نیست.ممکنه روتر -چاپگر یا هر چیز دیگه ای که داخل یک شبکه قرار میگیره رو بینشون ارتباط برقرار کنه )و این ارتباط مستقیم هست چونکه پردازش داخل خود سوئیچ انجام میگیره و میدونه چه بسته ای به چه مقصدی ارسال بشه در نتیجه سرعتمون رو هم بالا میبره از کی بپرسم؟ احسنت حالا از کی بپرسم 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ احسنت حالا از کی بپرسم من باید بپرسم یا شما؟؟من هنوز روند مسابقه رو یاد نگرفتم از ناصر خان just mechanic 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از ناصر خان just mechanic در مبدل ها از دو جریان سرد و گرم استفاده میکنیم ، حالا کدوم جریان رو در shell و کدوم رو در Tube قرار می دهیم و چرا؟ 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ توی این قسمت میتونید از اقای مهدی عارف و یا محمد ویا ایمان و دوستای ارشد و مدیرا هم سوال کنید سوال برای اونها دارم :gnugghender::gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ توی این قسمت میتونید از اقای مهدی عارف و یا محمد ویا ایمان و دوستای ارشد و مدیرا هم سوال کنید سوال برای اونها دارم :gnugghender::gnugghender: آقا هماهنگ کنید که سوال بعدی از آقای مهدی عارف باشه... وازش بپرسید بر اساس کدوم منطق و استدلال ایمان مدیر شد؟!؟؟!؟!:icon_razz:مگه من بهتر نبودم!؟!؟:4chsmu1: ( @Imaaan اینم برا اینکه خطاب قرارت بدمااااا ) 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از ناصر خان just mechanicدر مبدل ها از دو جریان سرد و گرم استفاده میکنیم ، حالا کدوم جریان رو در shell و کدوم رو در Tube قرار می دهیم و چرا؟ مبدل حرارتی پوسته و لوله( Shell and tube heat exchanger) نوعی مبدل حرارتیه که کاربرد وسیعی در صنایع شیمیایی مانند واحدهای تقطیر نفت خام داره. این مبدل از یک مخزن استوانهای شکل بزرگ (پوسته) در فشار بالا و تعدادی لوله در داخل آن تشکیل شده ومایع در داخل لولهها حرکت میکند و بخار داغ بر روی لولهها و درون پوسته جریان داره. به علت تعداد زیاد این لولهها و سطح تماس بالایی که ایجاد میکند،حرارت بخار به مایع داخل لوله منتقل شده و مایع را به جوش میآورد. پس سیال سرد در لوله و سیال گرم در پوسته جریان داره:| از مهدی عارف بپرس 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ مبدل حرارتی پوسته و لوله( Shell and tube heat exchanger) نوعی مبدل حرارتیه که کاربرد وسیعی در صنایع شیمیایی مانند واحدهای تقطیر نفت خام داره.این مبدل از یک مخزن استوانهای شکل بزرگ (پوسته) در فشار بالا و تعدادی لوله در داخل آن تشکیل شده ومایع در داخل لولهها حرکت میکند و بخار داغ بر روی لولهها و درون پوسته جریان داره. به علت تعداد زیاد این لولهها و سطح تماس بالایی که ایجاد میکند،حرارت بخار به مایع داخل لوله منتقل شده و مایع را به جوش میآورد. پس سیال سرد در لوله و سیال گرم در پوسته جریان داره:| از مهدی عارف بپرس فدایی داری!!!!!!! خوب حالا نوبت آقا مجیده!!!! سوالو بپرسید بذا ببینم این کودتا رو کی انجام داده!!!!!! بذا بچه ها بدونن که یه شب میخوابن صبح بیدار میشن ببینن چه بلایی سر سایت میاد!!!!! یکی میشه وزیر یکی میشه وکیل یکی هم میشه مث من کاربر معمولی و ساده انجمن!!! بچه های این سایت از این بدترش روهم دیدن که حرف نزدناااا!!!!مثلا پارسال همین موقع ها بود که یه شب خوابیدیم صبح بلند شدیم دیدیم سپاسامون نیس!!! مدال ها نیس!!! هیچی!!!!بچه های این سایت زخم دیدن!!!!:w74: (دمت گرم آقا ناصر اگه بتونم ایمانو کله پا کنم بشم مدیر ارشد شما رو میذارم مدیر تالار مکانیک!!!) 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ فدایی داری!!!!!!! خوب حالا نوبت آقا مجیده!!!! سوالو بپرسید بذا ببینم این کودتا رو کی انجام داده!!!!!! بذا بچه ها بدونن که یه شب میخوابن صبح بیدار میشن ببینن چه بلایی سر سایت میاد!!!!! یکی میشه وزیر یکی میشه وکیل یکی هم میشه مث من کاربر معمولی و ساده انجمن!!! بچه های این سایت از این بدترش روهم دیدن که حرف نزدناااا!!!!مثلا پارسال همین موقع ها بود که یه شب خوابیدیم صبح بلند شدیم دیدیم سپاسامون نیس!!! مدال ها نیس!!! هیچی!!!!بچه های این سایت زخم دیدن!!!!:w74: (دمت گرم آقا ناصر اگه بتونم ایمانو کله پا کنم بشم مدیر ارشد شما رو میذارم مدیر تالار مکانیک!!!) lk uk,hk , lrhl , lkwf مخلصتم. قبل اینکه پستتو ببینم زدم از مهدی عارف بپرسه بعد دیدم تو نوشتی از مهدی عارف بپرسین بعدی رو من عنوان و مقام منصب نمیخوام داداش گریزانم از مقام:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ :w74: (دمت گرم آقا ناصر اگه بتونم ایمانو کله پا کنم بشم مدیر ارشد شما رو میذارم مدیر تالار مکانیک!!!) :banel_smiley_4: کودتا در کودتا دارید میکنید lk uk,hk , lrhl , lkwf مخلصتم. قبل اینکه پستتو ببینم زدم از مهدی عارف بپرسه بعد دیدم تو نوشتی از مهدی عارف بپرسین بعدی رو من عنوان و مقام منصب نمیخوام داداش گریزانم از مقام:icon_pf (34): نه تو رو خدا 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ آقا هماهنگ کنید که سوال بعدی از آقای مهدی عارف باشه... وازش بپرسید بر اساس کدوم منطق و استدلال ایمان مدیر شد؟!؟؟!؟!:icon_razz:مگه من بهتر نبودم!؟!؟:4chsmu1: ( @Imaaan اینم برا اینکه خطاب قرارت بدمااااا ) داش یاسر میخوای این اب باریکه منو هم قطع کنند یک وقت دیدی توی مسافرتم بهم خبر میدن که از انجمن حذف شدی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده