رفتن به مطلب

از كي بپرسم؟ ( مسابقه هفته )

ارسال های توصیه شده

• 2 هفته بعد...
  • پاسخ 359
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 7 ماه بعد...
الان من باید جواب بدم یا بپرسم

خب باید بپرسی دیگه :ws3:از هرکسی که میخوای :ws3: فقط باید بهش بگی که بیاد ببینه و جواب بده :a030:

اگه غلط جواب داد، دوباره خودت فرصت داری سوال بپرسی از یکی دیگه. اگه درست جواب داد که بعدش از یکی دیگه سوال میپرسه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب من اولین سوال رو از یمنا میپرسم:ws3:

به چه جنگلی جنگل مخروبه میگن

شلام عمو جون خوب هستین؟

حالا از نطر علمی جواب بدم یا از نظر بیننده؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

از نظر علمی دیگه

اوهووووووووووم

شلام

جواب: از نظر علمی به جنگل هایی که به حالت کلیماکس رسیده و کم کم به حالت فرسودگی درمیاند و پس از مدتی جای خودشونو به گونه های مهاجم میدن جنگل مخروبه گفته میشه

حالا اگه غلط بود بگبن برم از اول دبستان شروع کنم بخونم:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوهووووووووووم

شلام

جواب: از نظر علمی به جنگل هایی که به حالت کلیماکس رسیده و کم کم به حالت فرسودگی درمیاند و پس از مدتی جای خودشونو به گونه های مهاجم میدن جنگل مخروبه گفته میشه

حالا اگه غلط بود بگبن برم از اول دبستان شروع کنم بخونم:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl:

دقیق نیست

من سه نمونشو میگم

بقیشو شما بگو:ws3:

- در صد تاج پوشش جنگل کمتر از 30% باشد. 2- موجودی در هکتار(حجم سرپای جنگل) کم است(کمتر از 100 متر مکعب و رویش کمتر از یک متر مکعب در هکتار) 3- تراکم و درجه تراکم جنگل کم باشد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقیق نیست

من سه نمونشو میگم

بقیشو شما بگو:ws3:

- در صد تاج پوشش جنگل کمتر از 30% باشد. 2- موجودی در هکتار(حجم سرپای جنگل) کم است(کمتر از 100 متر مکعب و رویش کمتر از یک متر مکعب در هکتار) 3- تراکم و درجه تراکم جنگل کم باشد.

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

عمویی میشه بیایید سال دیگه جلسه کنکور تقلب برسونید فک نکردم این مدلی جواب بخوایید:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

عمویی میشه بیایید سال دیگه جلسه کنکور تقلب برسونید فک نکردم این مدلی جواب بخوایید:icon_pf (34):

اینم بقیش

- نوع گونه ها(گونه های اصلی جامعۀ جنگلی نباشد و غالباً از گونه های مهاجم و پیشاهنگ تشکیل شده باشند)

5- وضیعت خاک جنگل فشرده و فاقد تجدید حیات باشد.

6- فضای خالی و پراکنده پوشیده از تمشک همراه با تک درختان پیر و فرتوت پراکنده در سطح تودۀ جنگل وجود داشته باشد.

7- فون جنگل نیز فقیرباشد.

برای تشخیص جنگل تخریب شده (نامتعادل) حداقل بایستی چند تا از مشخصات فوق را داشته باشند و صرفاً به دلیل داشتن یک مشخصه کافی نیست.(مثلاً نوع گونه)

خوب اینجور که مشخص شد سوال بعدی رو باید دوباره من بپرسم

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینم بقیش

- نوع گونه ها(گونه های اصلی جامعۀ جنگلی نباشد و غالباً از گونه های مهاجم و پیشاهنگ تشکیل شده باشند)

5- وضیعت خاک جنگل فشرده و فاقد تجدید حیات باشد.

6- فضای خالی و پراکنده پوشیده از تمشک همراه با تک درختان پیر و فرتوت پراکنده در سطح تودۀ جنگل وجود داشته باشد.

7- فون جنگل نیز فقیرباشد.

برای تشخیص جنگل تخریب شده (نامتعادل) حداقل بایستی چند تا از مشخصات فوق را داشته باشند و صرفاً به دلیل داشتن یک مشخصه کافی نیست.(مثلاً نوع گونه)

خوب اینجور که مشخص شد سوال بعدی رو باید دوباره من بپرسم

:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب سوال بعدی رو از iranpg میپرسم شکست معکوس در دیو.دها به چه معنی میباشد

خب من خیلی وقته الکترونیک کارنکردم فکرکنم هروقت درحالت معکوس ولتاژدوسردیودرابالاببریم حالت شکست توی دیودرخ می دهد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب من خیلی وقته الکترونیک کارنکردم فکرکنم هروقت درحالت معکوس ولتاژدوسردیودرابالاببریم حالت شکست توی دیودرخ می دهد.

فقط یک کلمه جا مونده وقتی به حالت شکست معکوس برسه جریان زیادی از دیود میگذره رو هم میشه بهش اضافه کرد

حالا از کی بپرسم

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب سوال بعدی رو ا ز ساغر میپرسم

چرا جریان مغناطیس کننده برای ولتاز اعمال شده به ترانسفورماتور یک حد بالا به وجود میاورد

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...