Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اومدم ديدم اين تاپيك اپ شده. فكر كردم دوباره راه افتاده. خوشحالم كه به ياد برديا و اواتورش اپ شد. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نظرتون چیه دوباره این تاپیک رو راه اندازی کنیم حداقل یک یادگاری میمونه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نظرتون چیه دوباره این تاپیک رو راه اندازی کنیم حداقل یک یادگاری میمونه موافق میباشیم. استارتشو خودت بزن 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موافق میباشیم. استارتشو خودت بزن الان من باید جواب بدم یا بپرسم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان من باید جواب بدم یا بپرسم خب باید بپرسی دیگه از هرکسی که میخوای فقط باید بهش بگی که بیاد ببینه و جواب بده اگه غلط جواب داد، دوباره خودت فرصت داری سوال بپرسی از یکی دیگه. اگه درست جواب داد که بعدش از یکی دیگه سوال میپرسه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب من اولین سوال رو از یمنا میپرسم به چه جنگلی جنگل مخروبه میگن 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب من اولین سوال رو از یمنا میپرسم به چه جنگلی جنگل مخروبه میگن شلام عمو جون خوب هستین؟ حالا از نطر علمی جواب بدم یا از نظر بیننده؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شلام عمو جون خوب هستین؟ حالا از نطر علمی جواب بدم یا از نظر بیننده؟ سلام از نظر علمی دیگه 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام از نظر علمی دیگه اوهووووووووووم شلام جواب: از نظر علمی به جنگل هایی که به حالت کلیماکس رسیده و کم کم به حالت فرسودگی درمیاند و پس از مدتی جای خودشونو به گونه های مهاجم میدن جنگل مخروبه گفته میشه حالا اگه غلط بود بگبن برم از اول دبستان شروع کنم بخونم:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهووووووووووم شلام جواب: از نظر علمی به جنگل هایی که به حالت کلیماکس رسیده و کم کم به حالت فرسودگی درمیاند و پس از مدتی جای خودشونو به گونه های مهاجم میدن جنگل مخروبه گفته میشه حالا اگه غلط بود بگبن برم از اول دبستان شروع کنم بخونم:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: دقیق نیست من سه نمونشو میگم بقیشو شما بگو - در صد تاج پوشش جنگل کمتر از 30% باشد. 2- موجودی در هکتار(حجم سرپای جنگل) کم است(کمتر از 100 متر مکعب و رویش کمتر از یک متر مکعب در هکتار) 3- تراکم و درجه تراکم جنگل کم باشد. 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دقیق نیست من سه نمونشو میگم بقیشو شما بگو - در صد تاج پوشش جنگل کمتر از 30% باشد. 2- موجودی در هکتار(حجم سرپای جنگل) کم است(کمتر از 100 متر مکعب و رویش کمتر از یک متر مکعب در هکتار) 3- تراکم و درجه تراکم جنگل کم باشد. من دیگه حرفی برای گفتن ندارم عمویی میشه بیایید سال دیگه جلسه کنکور تقلب برسونید فک نکردم این مدلی جواب بخوایید:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من دیگه حرفی برای گفتن ندارم عمویی میشه بیایید سال دیگه جلسه کنکور تقلب برسونید فک نکردم این مدلی جواب بخوایید:icon_pf (34): اینم بقیش - نوع گونه ها(گونه های اصلی جامعۀ جنگلی نباشد و غالباً از گونه های مهاجم و پیشاهنگ تشکیل شده باشند) 5- وضیعت خاک جنگل فشرده و فاقد تجدید حیات باشد. 6- فضای خالی و پراکنده پوشیده از تمشک همراه با تک درختان پیر و فرتوت پراکنده در سطح تودۀ جنگل وجود داشته باشد. 7- فون جنگل نیز فقیرباشد. برای تشخیص جنگل تخریب شده (نامتعادل) حداقل بایستی چند تا از مشخصات فوق را داشته باشند و صرفاً به دلیل داشتن یک مشخصه کافی نیست.(مثلاً نوع گونه) خوب اینجور که مشخص شد سوال بعدی رو باید دوباره من بپرسم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم بقیش - نوع گونه ها(گونه های اصلی جامعۀ جنگلی نباشد و غالباً از گونه های مهاجم و پیشاهنگ تشکیل شده باشند) 5- وضیعت خاک جنگل فشرده و فاقد تجدید حیات باشد. 6- فضای خالی و پراکنده پوشیده از تمشک همراه با تک درختان پیر و فرتوت پراکنده در سطح تودۀ جنگل وجود داشته باشد. 7- فون جنگل نیز فقیرباشد. برای تشخیص جنگل تخریب شده (نامتعادل) حداقل بایستی چند تا از مشخصات فوق را داشته باشند و صرفاً به دلیل داشتن یک مشخصه کافی نیست.(مثلاً نوع گونه) خوب اینجور که مشخص شد سوال بعدی رو باید دوباره من بپرسم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از iranpg میپرسم شکست معکوس در دیو.دها به چه معنی میباشد 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از iranpg میپرسم شکست معکوس در دیو.دها به چه معنی میباشد خب من خیلی وقته الکترونیک کارنکردم فکرکنم هروقت درحالت معکوس ولتاژدوسردیودرابالاببریم حالت شکست توی دیودرخ می دهد. 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب من خیلی وقته الکترونیک کارنکردم فکرکنم هروقت درحالت معکوس ولتاژدوسردیودرابالاببریم حالت شکست توی دیودرخ می دهد. فقط یک کلمه جا مونده وقتی به حالت شکست معکوس برسه جریان زیادی از دیود میگذره رو هم میشه بهش اضافه کرد حالا از کی بپرسم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فقط یک کلمه جا مونده وقتی به حالت شکست معکوس برسه جریان زیادی از دیود میگذره رو هم میشه بهش اضافه کرد حالا از کی بپرسم saghar... 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو ا ز ساغر میپرسم چرا جریان مغناطیس کننده برای ولتاز اعمال شده به ترانسفورماتور یک حد بالا به وجود میاورد 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ saghar... ببخشید ساغر گفت فعلا دسترسیم به نت کمه و با گوشی میام دوباره شما بگید از کی بپرسم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده