.Godfather. 1441 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 در مورد لوگو محمد باهات صحبت خواهد کرد فرناز جان .(مرسی) حالا سوال من از اسکای شیلد سوال اسون می پرسم برای ما بگو خرپا چیست ؟ اوهوم....... خرپا یکی از انواع سازه هاست........ از انواع سازه ها میشه به خرپا ، ماشین ها و قابها اشاره کرد...... حالا جایزه منو بدین...... 1
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2009 جايزه شما اينه بگيد سوال بعد رو از كي بپرسيم ( از كسي كه متنفري يا خوشت مياد ) اينجوري دل شما خنك ميشه سوال بعد رو از كي بپرسيم؟
.Godfather. 1441 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 از فرناز بپرسین......... در مورد سوخت های مورد استفاده در موشکهای بالستیک با توضیح کامل.........
FrnzT 18194 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 امیر جان شما فقط بگو از کی بپرسن چرا خط میدی بهشون منم میتونستم بگم از امیر در مورد نحوه عوض کردن پوشک بچه بپرسین با عکس و توضیحات 1
Amin 6457 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 ابوذر جواب امیر کافی نبود اما اشکال نداره .به زور قبول می کنیم . 1
.Godfather. 1441 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 ابوذر جواب امیر کافی نبود اما اشکال نداره .به زور قبول می کنیم . ای بابااااااااا......... آقا قبول نیست ، من شدیدا تحت فشار بودم ، استرس داشتم........ می خوای کامل توضیح بدم؟؟..... آخه تو فقط پرسیدی خرپا چیست ، نگفتی که به طور کامل پاسخ دهید......
.Godfather. 1441 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 از خرپاها بیشتر در پلها و سقف ها استفاده میشه........ این مزیتو دارن که سبک اند....... توی حل معادلاتشون میشه از وزنشون صرفه نظر کرد چون بار وارده روی اونا بیشتر از وزنشونه........ بیشتر به صورت مثلثی دیده میشن...... 1
Amin 6457 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 افرین .برای جواب دادن هیچ محدودیتی نداره حتی اگر مقاله هم در زمینه خرپا آپلود کنی دمت تنور .الحق مکانیکی هستی .حالا نفر بعدی کیه ؟ سعی کن مکانیکی نگی چون همه جا رو مکانیکیها گرفتن
.Godfather. 1441 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 افرین .برای جواب دادن هیچ محدودیتی نداره حتی اگر مقاله هم در زمینه خرپا آپلود کنی دمت تنور .الحق مکانیکی هستی .حالا نفر بعدی کیه ؟ سعی کن مکانیکی نگی چون همه جا رو مکانیکیها گرفتن فرناز........ سوالشم بالا گفتم...... مرگ من بپرس یه کم دلم خنک شه.......
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2009 شرمنده امير جان. قراره سوالات تخصصي هر رشته پرسيده بشه ار فرناز گرافيكي ميپرسم؟ پيام چي هست؟ ( فرستنده پيام گيرنده )
FrnzT 18194 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 شرمنده امير جان. قراره سوالات تخصصي هر رشته پرسيده بشه ار فرناز گرافيكي ميپرسم؟ پيام چي هست؟ ( فرستنده پيام گيرنده ) میشه یه مقاله بزارم؟؟؟ چون توضیحش خیلی طولانیه ....:4chsmu1:
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2009 در حد 2 خط. كه امين پيام رو دريافت كنه. چون تو مكانيك جز پيچ و مهره خبري از هيچي نيست 1
.Godfather. 1441 ارسال شده در 28 اسفند، 2009 میشه یه مقاله بزارم؟؟؟چون توضیحش خیلی طولانیه ....:4chsmu1: پس بلد نیستی....... تو مردی.....خودم میکشمت...... 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 29 اسفند، 2009 انقدر خلاصه نوشتم که باید جایزه خلاصه نویسی بهم بدین. اصطلاحی داریم به نام communication که بین فرستنده.......و......... مخاطب برقرار میشه. فرستنده کُدی میفرسته که مخاطب اون کد رو رمز گشایی میکنه. به اون محموله ای که حاوی کُد هست، پیام میگن. پیام های گرافیکی معمولا از طریق رسانه ها (Media) انتشار پیدا میکنن: 1- رسانه های چاپی............مثل بیلبورد ، آرم و .... 2- رسانه های امواجی.............مثل رادیو و تلویزیون اسم دیگۀ گرافیک......ارتباط بصری.......هست.
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 فروردین، 2010 ابوذر مثل اینکه یادش رفته بیاد اینجا فرناز مرسی از جواب خوبت حالا بگو سوال بعدی از کی پرسیده بشه
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2010 شرمنده محمد جان. اصلا نفهميدم كي جواب داده. فرناز از كي بپرسم؟
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2010 باشه lمستر پين چون احساس كردم عمراني هستي. مراحل اماده سازي يه جاده رو بگو؟
ارسال های توصیه شده