رفتن به مطلب

مرض خودشیرینی و چاپلوسی

ارسال های توصیه شده

میدونید چه موقعه ادم دلش به کار نمیره و انگیزه و خلاقیتش رو از دست میده

وقتی که دوربرش یه مشت ادم چاپلوس باشن که از رو خودشرینی کارها را انجام میدن نه علاقه

ادمایی کوچک و بی مقداریی که رسیدن به پست و جایگاه اونقد کورشون کرده که توان دیدن هیچی جز قدرت و گسترش دایره نفوذشون رو ندارن بعضیاشون اونقد پست اند که مدام دنبال تایید بالا دستی ها و هم سخح هاشون اند نه مرام حالیششون نه معرفت گه گاهی از روی ظاهر سازی حرفی میزنند اما مثل روز روشنه که ترسو و مستراب خالی کنی بیش نیستند

یه ابدارچی ساده و زحمت کش که نون بازوشو میخوره و دروغ و ریا هم تو کارش نیس سگش شرف داره پیش یه مشت ادم مهندس ترسو ضعیف و زالو صفتی که حاظرند برای اینکه خودی نشون بدن سرشون زیر اب بره اما بغل دستیشون دیده نشه..دوربرش 50 تا مهندس فقط به ریسش میگه مهندس اونم چجوری

ایناخودشونم از درون گند و پلیدشون اگان اما چه کنند که مرض چاپلوسی تو خون . ریشه شونه

• Like 13
لینک به دیدگاه
میدونید چه موقعه ادم دلش به کار نمیره و انگیزه و خلاقیتش رو از دست میده

وقتی که دوربرش یه مشت ادم چاپلوس باشن که از رو خودشرینی کارها را انجام میدن نه علاقه

ادمایی کوچک و بی مقداریی که رسیدن به پست و جایگاه اونقد کورشون کرده که توان دیدن هیچی جز قدرت و گسترش دایره نفوذشون رو ندارن بعضیاشون اونقد پست اند که مدام دنبال تایید بالا دستی ها و هم سخح هاشون اند نه مرام حالیششون نه معرفت گه گاهی از روی ظاهر سازی حرفی میزنند اما مثل روز روشنه که ترسو و مستراب خالی کنی بیش نیستند

یه ابدارچی ساده و زحمت کش که نون بازوشو میخوره و دروغ و ریا هم تو کارش نیس سگش شرف داره پیش یه مشت ادم مهندس ترسو ضعیف و زالو صفتی که حاظرند برای اینکه خودی نشون بدن سرشون زیر اب بره اما بغل دستیشون دیده نشه..دوربرش 50 تا مهندس فقط به ریسش میگه مهندس اونم چجوری

ایناخودشونم از درون گند و پلیدشون اگان اما چه کنند که مرض چاپلوسی تو خون . ریشه شونه

دقیاقیا باهات موافقم من برا اینکه ایجور چیزل رو نبینم کار تو رشته خودمو بوسیدم گذاشتم کنار رفتم تو یه کاری که تنها باشم نه کسی زیر اب منو بزنه نه من این کار انجام بدم

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقیاقیا باهات موافقم من برا اینکه ایجور چیزل رو نبینم کار تو رشته خودمو بوسیدم گذاشتم کنار رفتم تو یه کاری که تنها باشم نه کسی زیر اب منو بزنه نه من این کار انجام بدم

:there::there::there::ws54::there:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اقا وحید کار خیلی خوبی کردی

میشه راه و چاه رو به منم نشون بدی

چون منم اصلا استعداد دستمال داری و دستمال **** ندارم میخوام نوکر خودم باشم و ارباب خودم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقا وحید کار خیلی خوبی کردی

میشه راه و چاه رو به منم نشون بدی

چون منم اصلا استعداد دستمال داری و دستمال **** ندارم میخوام نوکر خودم باشم و ارباب خودم:ws3:

شغل ازاد دارم هر چند اولش سخته ولی بعد راحت میشه تازه کسی نیست که بگه داری چیکار میکنی چرا فلان کار رو فلان جور انجام دادی

• Like 2
لینک به دیدگاه
تایید میشود به شدت 12/1 ریشتر

حالا خودت چقدر اینجوری هستی :banel_smiley_4:

هیچ کسی نمیگه دوعم ترشه و همه چیز نسبیه نمیشه درصد گذاشت اما

تا مجبور نباشم طرف ریس رئسا و مدیریت نمیرم چو.ن بیشترشون از بالا به ادم نگاه میکنند و این ازار دهنده است

طرف مس تپاله پشت میز ریاستش افتاده و انتظار داره ادم خودشو کوچکتر از او بگیره تا کارشو را بندازه ..

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...