رفتن به مطلب

مرض خودشیرینی و چاپلوسی

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

میدونید چه موقعه ادم دلش به کار نمیره و انگیزه و خلاقیتش رو از دست میده

وقتی که دوربرش یه مشت ادم چاپلوس باشن که از رو خودشرینی کارها را انجام میدن نه علاقه

ادمایی کوچک و بی مقداریی که رسیدن به پست و جایگاه اونقد کورشون کرده که توان دیدن هیچی جز قدرت و گسترش دایره نفوذشون رو ندارن بعضیاشون اونقد پست اند که مدام دنبال تایید بالا دستی ها و هم سخح هاشون اند نه مرام حالیششون نه معرفت گه گاهی از روی ظاهر سازی حرفی میزنند اما مثل روز روشنه که ترسو و مستراب خالی کنی بیش نیستند

یه ابدارچی ساده و زحمت کش که نون بازوشو میخوره و دروغ و ریا هم تو کارش نیس سگش شرف داره پیش یه مشت ادم مهندس ترسو ضعیف و زالو صفتی که حاظرند برای اینکه خودی نشون بدن سرشون زیر اب بره اما بغل دستیشون دیده نشه..دوربرش 50 تا مهندس فقط به ریسش میگه مهندس اونم چجوری

ایناخودشونم از درون گند و پلیدشون اگان اما چه کنند که مرض چاپلوسی تو خون . ریشه شونه

• Like 13
ارسال شده در

in mamlakat ba in chaploosha be tahe chahe...khodeto zeyad narahat nakon

• Like 1
ارسال شده در

in mamlakat ba in chaploosha be tahe chahe...khodeto zeyad narahat nakon

مملکت که از دس رفته درد دوربریای ادمه که محکوم به دیدنشون هر روز ..چقد میشه ندید؟

• Like 3
ارسال شده در

ya bayad vel koni beri ya bemooni yo besaziii

• Like 1
ارسال شده در

ya bayad vel koni beri ya bemooni yo besaziii

نه یا باید قدرت تعیر داشته باشی یا تحمل

رفتن همون فرار کردنه و فرار کار ادمای ترسو و ضغیف

• Like 2
ارسال شده در

تایید میشود به شدت 12/1 ریشتر

حالا خودت چقدر اینجوری هستی :banel_smiley_4:

• Like 2
ارسال شده در

متاسفانه تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که خودشیرینی یه کار عادی شده .

حالم ازین ادما بد میشه:icon_pf (34):

• Like 3
ارسال شده در

از قدیم به این خودشیرینا میگفتن دستمال به دستان:ws43:

• Like 1
ارسال شده در
میدونید چه موقعه ادم دلش به کار نمیره و انگیزه و خلاقیتش رو از دست میده

وقتی که دوربرش یه مشت ادم چاپلوس باشن که از رو خودشرینی کارها را انجام میدن نه علاقه

ادمایی کوچک و بی مقداریی که رسیدن به پست و جایگاه اونقد کورشون کرده که توان دیدن هیچی جز قدرت و گسترش دایره نفوذشون رو ندارن بعضیاشون اونقد پست اند که مدام دنبال تایید بالا دستی ها و هم سخح هاشون اند نه مرام حالیششون نه معرفت گه گاهی از روی ظاهر سازی حرفی میزنند اما مثل روز روشنه که ترسو و مستراب خالی کنی بیش نیستند

یه ابدارچی ساده و زحمت کش که نون بازوشو میخوره و دروغ و ریا هم تو کارش نیس سگش شرف داره پیش یه مشت ادم مهندس ترسو ضعیف و زالو صفتی که حاظرند برای اینکه خودی نشون بدن سرشون زیر اب بره اما بغل دستیشون دیده نشه..دوربرش 50 تا مهندس فقط به ریسش میگه مهندس اونم چجوری

ایناخودشونم از درون گند و پلیدشون اگان اما چه کنند که مرض چاپلوسی تو خون . ریشه شونه

دقیاقیا باهات موافقم من برا اینکه ایجور چیزل رو نبینم کار تو رشته خودمو بوسیدم گذاشتم کنار رفتم تو یه کاری که تنها باشم نه کسی زیر اب منو بزنه نه من این کار انجام بدم

• Like 4
ارسال شده در
دقیاقیا باهات موافقم من برا اینکه ایجور چیزل رو نبینم کار تو رشته خودمو بوسیدم گذاشتم کنار رفتم تو یه کاری که تنها باشم نه کسی زیر اب منو بزنه نه من این کار انجام بدم

:there::there::there::ws54::there:

• Like 1
ارسال شده در

اقا وحید کار خیلی خوبی کردی

میشه راه و چاه رو به منم نشون بدی

چون منم اصلا استعداد دستمال داری و دستمال **** ندارم میخوام نوکر خودم باشم و ارباب خودم:ws3:

• Like 1
ارسال شده در
اقا وحید کار خیلی خوبی کردی

میشه راه و چاه رو به منم نشون بدی

چون منم اصلا استعداد دستمال داری و دستمال **** ندارم میخوام نوکر خودم باشم و ارباب خودم:ws3:

شغل ازاد دارم هر چند اولش سخته ولی بعد راحت میشه تازه کسی نیست که بگه داری چیکار میکنی چرا فلان کار رو فلان جور انجام دادی

• Like 2
ارسال شده در
تایید میشود به شدت 12/1 ریشتر

حالا خودت چقدر اینجوری هستی :banel_smiley_4:

هیچ کسی نمیگه دوعم ترشه و همه چیز نسبیه نمیشه درصد گذاشت اما

تا مجبور نباشم طرف ریس رئسا و مدیریت نمیرم چو.ن بیشترشون از بالا به ادم نگاه میکنند و این ازار دهنده است

طرف مس تپاله پشت میز ریاستش افتاده و انتظار داره ادم خودشو کوچکتر از او بگیره تا کارشو را بندازه ..

• Like 2
ارسال شده در
از قدیم به این خودشیرینا میگفتن دستمال به دستان:ws43:

چی؟؟؟

• Like 1
ارسال شده در

سلام رفیق

آخ گفتی چقدر بدم میاد از آدم چاپلوس

خودم نیستم واسه همینه که همیشه سرم بی کلا میمونه... :banel_smiley_4:

• Like 2

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...