spow 44198 ارسال شده در 30 دی، 2010 سلام به همه دوستان عزیز خب رفقا ناسلامتی ما هم داریم مدیریت میخونیم خب بابا بیایین یه چندکلمه ای اختلاط کنیم دست مارو هم بگیرین ببینیم این رشته چی به چیه وکی به کیه خلاصه اینجا پاتوق مدیراس ...اون مدیرا نه این مدیرا! منتظر نظرات پیشنهادات انتقادات وصحبتهای شما دوستان عزیز هستیم 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 30 دی، 2010 به نظر من که خیلی خوب هستش فقط اگر میشه تبلیغات بینش رو کم کنن و سجاد رو از توش حذف کنن خیلی خوب میشه و مدتش رو هم بیشتر کنن دی 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 30 دی، 2010 به نظر من که خیلی خوب هستش فقط اگر میشه تبلیغات بینش رو کم کنن و سجاد رو از توش حذف کنن خیلی خوب میشه و مدتش رو هم بیشتر کنن دی خب چون ما بچه های مدیریت خیلی خوبیم برا همین از مهمون هم استخبال مینماییم بفرما اندرونی تا یک پذیرایی مفصلی صورت بگیره ممنون شاهین جان 2
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 30 دی، 2010 سلام به همه دوستان عزیزخب رفقا ناسلامتی ما هم داریم مدیریت میخونیم خب بابا بیایین یه چندکلمه ای اختلاط کنیم دست مارو هم بگیرین ببینیم این رشته چی به چیه وکی به کیه خلاصه اینجا پاتوق مدیراس ...اون مدیرا نه این مدیرا! منتظر نظرات پیشنهادات انتقادات وصحبتهای شما دوستان عزیز هستیم سلامspow عزیز،تبریک میگم که داری ارشد مدیریت بازرگانی می خونی.رشته مورد علاقه منه. خیلی رشته خوبیه .یکی از دلایل برتریه کشورهای پیشرفته نسبت به ما استفاده خوب و بهینه از مدیریت بازرگانیه و برتری اونها در این علم وهنر. پیروز و موفق باشی. 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 30 دی، 2010 ............................................................... 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 30 دی، 2010 سلامspow عزیز،تبریک میگم که داری ارشد مدیریت بازرگانی می خونی.رشته مورد علاقه منه. خیلی رشته خوبیه .یکی از دلایل برتریه کشورهای پیشرفته نسبت به ما استفاده خوب و بهینه از مدیریت بازرگانیه و برتری اونها در این علم وهنر. پیروز و موفق باشی. مرسی مهرداد جان امیدوارم بتونم هم به علایقم هم به اهداف رشته برسم ممنون:icon_gol: 2
kimia 4172 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 میگن تو دنیا از هر 1000 تا مدیر 1 مدیر موفق وجود داره تو تمام دنیا 999 مدیر دیگه تمام تلاششونو میکنن تا خودشونو به اون 1 مدیر برسونن ولی تو ایران 999 مدیر دیگه تمام تلاششونو میکنن تا اون 1 مدیر موفقو به زیر بکشن 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 من مدیر نیستم اما بعضی از مدیر ها رو دوس دارم :banel_smiley_4: اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2010 من مدیر نیستم اما بعضی از مدیر ها رو دوس دارم :icon_gol: :banel_smiley_4:اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: ممنون شقایق جان ایشالا که بتونیم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 :banel_smiley_4:اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 ای دانشجویان مدیریتی که نمیایید بدانید واگاه باشید که این ترم دونمره از معدلتان کم خواهد شد!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 ای دانشجویان مدیریتی که نمیایید بدانید واگاه باشید که این ترم دونمره از معدلتان کم خواهد شد!! ای مدیر ارشدی که اسم رشته ات رو یه کامیون نمیتونه حمل کنه مهندسی مکانیک لیسانس سیالات-دانشجوی ارشد مدیریت بازرگانی بدان واگاه باش که 2 نمره هم به خاطر پرش از این رشته به اون رشته کم میشه 2
maryam_bah 1612 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 سلام سلام من خوفم شما چطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااااااااااااااااا خب مگه چی شده حالا :jawdrop:خواستم کار شما دوستان گلم و راحت کنم و قبل از اینکه حالمو بپرسین ؛جواب داده باشم و در مصرف پست صرفه جویی کرده باشم اگه خدا بخواد و با کمک شما عزیزان و البته با اجازه ی پدرو مادر قراره بعد از چند وقت مدیران توپ و گل و همه فن حریف اینجا با هم بجمعن:دی البته امیدارم. 4
maryam_bah 1612 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 :banel_smiley_4:اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: منوم از این دعاهای خوف خوف موخوم من مدیر نیستم اما بعضی از مدیر ها رو دوس دارم مدیرا هم همین نظرو دارن:icon_pf (34): ای دانشجویان مدیریتی که نمیایید بدانید واگاه باشید که این ترم دونمره از معدلتان کم خواهد شد!! :ws21:نه.......................:icon_pf (34): 1111111111111111111111:ws3::w00: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 سلام سلام من خوفم شما چطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااااااااااااااااا خب مگه چی شده حالا :jawdrop:خواستم کار شما دوستان گلم و راحت کنم و قبل از اینکه حالمو بپرسین ؛جواب داده باشم و در مصرف پست صرفه جویی کرده باشم اگه خدا بخواد و با کمک شما عزیزان و البته با اجازه ی پدرو مادر قراره بعد از چند وقت مدیران توپ و گل و همه فن حریف اینجا با هم بجمعن:دی البته امیدارم. البته اگر قبل مدیریت دیونه نشدی از دست خرابی های اینجا ما که دیونه شدیم رفت 1
ارسال های توصیه شده