Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 29 دی، 2010 مدت فیلم 2 دقیقه و 42 ثانیه .. فیلم شامل بریدن بافت های نرم در اطراف محل قطع و برییدن استخوان با اره و شستن محل و بخیه و بانداژ زانوی مرد 42 ساله اگر بتوانید ببینید !! http://www.medicalive.net/316_above_knee_amputation,surgical_operation
rezanassimi 9036 ارسال شده در 29 دی، 2010 بیخیال چی ؟؟ بیشتر مردم حتی نمیتونن آمپول زدنو اونم از داخل تلویزیون ببینن بریدن پااااااا :banel_smiley_52: این نصفه شبی
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 29 دی، 2010 من خودم واقعیش و دیدم......... الان هم جلوی چشممه........ پای پدر مرحومم رو بریدند که ایشون تومور استخوانی بدخیم ناحیه زانو داشتند و بعدش هم کردند توی پلاستیک و دادند دست من........
Matin H-d 18145 ارسال شده در 29 دی، 2010 :banel_smiley_52::banel_smiley_52: راست میجه دیگه اینا به روحیه من نیخوره اصن یکی نیست به من بگه تو که جرئت نراری باسه چی میای تو
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 29 دی، 2010 باشه الان یه چیز قشنگ میذارم واسه روحیه خوبه .... همه شما فیلم رو دیدین . ??.میخوام بدونم فیلم باز میشه ? فیلللللللللللللللی نیستش ؟؟؟
rezanassimi 9036 ارسال شده در 30 دی، 2010 باشه الان یه چیز قشنگ میذارم واسه روحیه خوبه .... همه شما فیلم رو دیدین . ??.میخوام بدونم فیلم باز میشه ? فیلللللللللللللللی نیستش ؟؟؟ من که از کنارشم رد نمیشم :banel_smiley_52:
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 دی، 2010 هندی نباشه لطفا اتفاقاً هندی باشه ... :shad: باشه برین تخمه و پفک بخرین و اماده باشین الان تاپیکش رو میزنم
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 دی، 2010 عجب اسپم گاهی شد تا دکتر آمپولمون نزده فرار کنیم :ws28: خود دکتر گفت خووووووو مام طرح دادیممم تازه اینجوری فیلما بازدیداش بیشتر میشه
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 دی، 2010 برین فیلم احساساتیه رو ببینین فیلم : تولد سوفی به طریقه سزارین ..Cesarean section
ارسال های توصیه شده