Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ مدت فیلم 2 دقیقه و 42 ثانیه .. فیلم شامل بریدن بافت های نرم در اطراف محل قطع و برییدن استخوان با اره و شستن محل و بخیه و بانداژ زانوی مرد 42 ساله اگر بتوانید ببینید !! http://www.medicalive.net/316_above_knee_amputation,surgical_operation لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ بیخیال دکتر جان.... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ بیخیال دکتر جان.... :icon_pf (34): بیخیال چی ؟؟ لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ بیخیال چی ؟؟ بیشتر مردم حتی نمیتونن آمپول زدنو اونم از داخل تلویزیون ببینن بریدن پااااااا :banel_smiley_52: این نصفه شبی لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ من خودم واقعیش و دیدم......... الان هم جلوی چشممه........ پای پدر مرحومم رو بریدند که ایشون تومور استخوانی بدخیم ناحیه زانو داشتند و بعدش هم کردند توی پلاستیک و دادند دست من........ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: راست میجه دیگه اینا به روحیه من نیخوره اصن یکی نیست به من بگه تو که جرئت نراری باسه چی میای تو لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ باشه الان یه چیز قشنگ میذارم واسه روحیه خوبه .... همه شما فیلم رو دیدین . ??.میخوام بدونم فیلم باز میشه ? فیلللللللللللللللی نیستش ؟؟؟ لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ باشه الان یه چیز قشنگ میذارم واسه روحیه خوبه .... همه شما فیلم رو دیدین . ??.میخوام بدونم فیلم باز میشه ? فیلللللللللللللللی نیستش ؟؟؟ من که از کنارشم رد نمیشم :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ بله فیلم باز میشه ... مرسی پس الان یه فیلم شاد میذارم لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ مرسی پس الان یه فیلم شاد میذارم هندی نباشه لطفا لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ هندی نباشه لطفا اتفاقاً هندی باشه ... :shad: باشه برین تخمه و پفک بخرین و اماده باشین الان تاپیکش رو میزنم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ نه هندی هم نباشه... اونوخ احساساتی میشمممم اکشن باشه 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ عجب اسپم گاهی شد تا دکتر آمپولمون نزده فرار کنیم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ عجب اسپم گاهی شد تا دکتر آمپولمون نزده فرار کنیم :ws28: خود دکتر گفت خووووووو مام طرح دادیممم تازه اینجوری فیلما بازدیداش بیشتر میشه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ برین فیلم احساساتیه رو ببینین فیلم : تولد سوفی به طریقه سزارین ..Cesarean section لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ ای بترکییییییییییییییییییییی دارم بالا میارمممممممممممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده