pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ شایعس, تکذیب میشه خب دیگه همه جا سختی خودشو داره لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستانمن ورودی امسال مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند هستم. از دوستان که در این دانشگاه هستند چندتا سوال در مورد جو این دانشگاه دارم. دوستان من شنیدم که این دانشگاه خیلی گیر می دن درسته؟ شنیدم کلا اینجا دختر ها را از پسرها جدا می کنند درسته؟ البته تا اینجاش که فقط توی ساختمانی که ما هستیم فقط پسر موجوده ترمهای بعد هم همینه؟ اینجا روی قیافه ی دانشجو کلید می کنند واگر برگه ی پرینت واحد نداشته باشی راهت نمی دن تو. درسته؟ ممنون فقط این سوالات را برای آشنایی خود با جو دانشگاه و می پرسم و از شما دوست عزیز که جواب می دهید ممنون هستم. عزیزم تو رفتی اونجا درس بخونی یا دختر بازی کنی؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ عزیزم تو رفتی اونجا درس بخونی یا دختر بازی کنی؟ واللاااا لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اینم شایعس...من رفتم اونجا,خیلیم بچه های گلی داره!! خب گل بودن كه با چيز بودن تناقضي نداره !!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ عزیزم تو رفتی اونجا درس بخونی یا دختر بازی کنی؟ اگه قرار بود درس بخونه كه دماوند قبول نميشد !!! (زررري بيا تكذيب كن! ) لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ پس اوضاع ِ دماوند خیلی خفنه !!!:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ خب گل بودن كه با چيز بودن تناقضي نداره !!! لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اگه قرار بود درس بخونه كه دماوند قبول نميشد !!! (زررري بيا تكذيب كن! ) لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ واقعا؟ نه بابا همه ی اینا رو شنیده فقط...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ تو بشین درستو بخون! چیکار به این داری که گیر میدن یا دختر هست یا نیست!!!؟ لینک به دیدگاه
omid_9169 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من دماوندیم اصلا نگران نباش دخترای رشته های دیگه هستن تازه هم رشته ای هم هستیم http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/w16.gif لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده