hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من از بچگی به پیانو علاقه داشتم..تا اینکه بالاخره 4-5 سال پیش دانشگاه که قبول شدم فکر کردم میتونم ..دیگه وقتش شده که شروع کنم و شروع کردم..چند مدتی کلاس رفتم ..اما...............ادامه ندادم....فرصت نشد. حالا هم که کار ....اما میخوام یه برنامه ریزی کنم برم ادامه بدم... ویولن رو هم دوست دارم..یه جورایی هم دودل هستم که پیانو رو ادامه بدم یا از نو ویولن رو شروع کنم... فقط کاش زمان بیشتری در شبانه روز داشتیم.... 8 لینک به دیدگاه
مهدی محمدیان 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من از بچگی به پیانو علاقه داشتم..تا اینکه بالاخره 4-5 سال پیش دانشگاه که قبول شدم فکر کردم میتونم ..دیگه وقتش شده که شروع کنم و شروع کردم..چند مدتی کلاس رفتم ..اما...............ادامه ندادم....فرصت نشد.حالا هم که کار ....اما میخوام یه برنامه ریزی کنم برم ادامه بدم... ویولن رو هم دوست دارم..یه جورایی هم دودل هستم که پیانو رو ادامه بدم یا از نو ویولن رو شروع کنم... فقط کاش زمان بیشتری در شبانه روز داشتیم.... همین دو دل بودن یعنی سراغ هیچ کدوم نیمیری همین الان تصمیم بگیر یکی رو شروع کنی و زمان نداشتن همیشه بهونس. 2 لینک به دیدگاه
mostafamehdian 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام . من گیتار و کیبورد و پیانو (کیبورد و پیانو شبیه همن) وسنتور و فلوت میزنم. خیلی دوست دارم که ویلون هم بنوازم ولی وقت ندارم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ من ویولون خیییلی دوس دارم...توو برنامه بعد از امتحاناتم هست که برم کلاس :) :دی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ منم عاااااااشق ویولن هستم میزنم و قراره دور جدید هم برم کلاس تنبک هم دووس میدارم اما بلد نیستم 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ پیانو رو بلدم. دوست دارم سنتور رو هم یاد بگیرم. 4 لینک به دیدگاه
Arminmousavi20 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ کسی تو این تاپیک نیست ؟ تاپیک مال پارساله :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ ستار میزنم... سنتور رو هم به تازگی شروع کردم... 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ گیتار بلدم البته در حد مقدماتی 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یه مدتی گیتار داشتیم ولی سخته بدون آموزش تنبور دارم ولی هنوز شروع نکردم. 4 لینک به دیدگاه
hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ گیتار الکتریک و کلاسیک مختصری سه تار... دوس دارم یاد بگیرم: تار / کمانچه / پیانو / بیس 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ کمانچه آلتو شیییرهههه تار هم باحاله اما هیچ کدومو نه دارم و نه بلدم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ من هیچ سازی بلد نیستم بنوازم، فقط با حسرت به بچه های موجود در محیط پیرامونم نگاه می کنم که همشون گیتار مینوازند ولی من با این رقم موجود در شناسنامه ام به عنوان سال تولد هیچ سازی بلد نیستم راستش من عاشق ویولون بودم و هستم. میخواستم یاد بگیرم دیدم سخته بی خیال شدم. یه دوست دارم ویولون آموزش میده گاهی در مورد احساسات ناب ویولون نواختن توضیح میده منم کیف می کنم همین لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ من ویلون دوس دارم ولی بلد نیستم بزنم خب این ازین ساز دهنی هم دوس دارم خودشو هم دارم ولی بلد نیستم بزنم بازم اینم ازین لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ تار و سه تار را بلدیم تا حدی هم تمبک را اما دوس دارم تنبور را هم بیاموزم ح.س 1 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ سلام...اگر کسی در مشهد دنبال فراگیری اصولی و حرفه ای پیانو هست من شاید بتونم کمکش کنم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده