گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ آخییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امروز ظهر تلوزیون کاتون خونه ی مادر بزرگه رو پخش کرد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عاشقشم!:aghosh: مخمل،مادر بزرگ ،نوک طلا ،نوک حنا ،نبات ،گل باقالی خانوم،حسن،هاپوکومار.......... صداهای زیبا ی شخصیتا،واقعا عالی بود این کارتون! از همه قشنگ تر تیتراژشروعش و اون شعر قشنگ: خونه ی مادر بزرگه هزارتا قصه داره خونه ی مادر بزرگه شادی و غصه داره خونه ی مادر بزرگه حرفای تازه داره خونه ی مادر بزرگه گیاه و سبزه داره کنار خونه ی ما همیشه سبزه زاره دشتاش پر از بوی گل اینجا همش بهاره دل وقتی مهربونه شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار سر میکشه تو خونه خونه ی مادر بزرگه هزارتا قصه داره خونه ی مادر بزرگه ادی و غصه داره خونه ی مادر بزرگه حرفای تازه داره خونه ی مادر بزرگه گیاه و سبزه داره :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ آخییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!امروز ظهر تلوزیون کاتون خونه ی مادر بزرگه رو پخش کرد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عاشقشم!:aghosh: مخمل،مادر بزرگ ،نوک طلا ،نوک حنا ،نبات ،گل باقالی خانوم،حسن،هاپوکومار.......... صداهای زیبا ی شخصیتا،واقعا عالی بود این کارتون! از همه قشنگ تر تیتراژشروعش و اون شعر قشنگ: خونه ی مادر بزرگه هزارتا قصه داره خونه ی مادر بزرگه شادی و غصه داره خونه ی مادر بزرگه حرفای تازه داره خونه ی مادر بزرگه گیاه و سبزه داره کنار خونه ی ما همیشه سبزه زاره دشتاش پر از بوی گل اینجا همش بهاره دل وقتی مهربونه شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار سر میکشه تو خونه خونه ی مادر بزرگه هزارتا قصه داره خونه ی مادر بزرگه ادی و غصه داره خونه ی مادر بزرگه حرفای تازه داره خونه ی مادر بزرگه گیاه و سبزه داره :icon_gol: وا من هرهفته با بچه هام نگاه میکنم تو تازه دیدی 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ وا من هرهفته با بچه هام نگاه میکنم تو تازه دیدی نه تازه ندیدم. ادای تازه دیده ها رو درآوردم. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ نه تازه ندیدم.ادای تازه دیده ها رو درآوردم. :w58::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ من هنوزم که هنوزه تو کف این موندم این مخمل بتونه این جوجه هارو کش بره وبخوره اخه چرا هیچوقت این کاراکترهای منفی موفق نمیشن نمیدونید وقتی انیمیشن بازسازی شده اون گرگ ومیگ میگ رو دیدم چقدرخوش بحالم شده بود اون قسمت اخری که دوباره سازی شده وبالاخره میگره وکباب میکنه اونو اقا گرگه دی: 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ من هنوزم که هنوزه تو کف این موندم این مخمل بتونه این جوجه هارو کش بره وبخورهاخه چرا هیچوقت این کاراکترهای منفی موفق نمیشن نمیدونید وقتی انیمیشن بازسازی شده اون گرگ ومیگ میگ رو دیدم چقدرخوش بحالم شده بود اون قسمت اخری که دوباره سازی شده وبالاخره میگره وکباب میکنه اونو اقا گرگه دی: خشن!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خشن!!!!!!! من به این ارومی من به این مهربونی کجام خشنه اخه خب راست میگم این موشه(جری) همیشه پدرتام رو درمیاورد خب دلم برا تام میسوزه دیگه 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ من به این ارومی من به این مهربونی کجام خشنه اخهخب راست میگم این موشه(جری) همیشه پدرتام رو درمیاورد خب دلم برا تام میسوزه دیگه آره!منم دلم براش می سوخت. منم همیشه با تام هم ذات پنداری می کردم! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ اتفاقا دیروز صبح پخش میکرد یاد دوران بچگی افتادم . به دخترم گفتم وقتی کوچولو بودم این کارتونو نشون میداد . نمیدونم چرا باور نکرد؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ اتفاقا دیروز صبح پخش میکرد یاد دوران بچگی افتادم . به دخترم گفتم وقتی کوچولو بودم این کارتونو نشون میداد . نمیدونم چرا باور نکرد؟ از بس که تخسه این دخترت:brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ منم دلم می خواد ببینممممممممممم.............. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ خوش بحالتون چه دل خوشی دارین 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ یادش بخیر من خونه مادر بزرگه رو خیلی دوست داشتم به خصوص مخمل رو داییم وقتی فهمید منو مخمل صدا می کرد طوری شده بود که همه فامیل بهم می گفتن مخمل! اون موقع ها ناراحت می شدم اما الان وقتی داییم به یاد بچگی می گه مخمل قلبم یه جوری میشه یه شعف خاص بهم دست می ده تو گوشیش اسممو مخمل سیو کرده 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ یاد باد آن روزگاران یاد باد روزگار وصل یاران یاد باد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده