Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ سلام سلام....یه خبر خوب دارم برای همتوننننننننننننن:w14::w14::w70: هیلدا رو که همتون می شناسید؟ همون که قرار بود عمل پیوند قلب انجام بده. خدا رو صد هزار مرتبه شکر عملش عالی انجام شده و یک شنبه مرخص می شه :w71::w31::aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از همتون بی نهایت تشکر کرد.:aghosh: اینم آفلاینش: salam azize delam khobi? man 1 shanbe morkhas misham 4shanbe omadam bakhsh goshi nadashtam k khabar bedam bavar kon rozi 21 saat khab bodam az mosaken 4shanbe goshi behem dadan bahash omadam sit ama sharjesh tamom shod nashod javabeto bedam vali ba milad harf zadam goftam beheton khabar bede dengar nagofte bode beheton az bache ha tashakor kon az tarafe man v bego k 1shanbe miam khone sai mikonam kam kam bar gardam be zendegi ba goshi omadam nemishe ziad bemonam bye jojo 24 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خداروشکر ایشالا که هیچ کسی اسیر هیچ بیماریی نباشه ممنون مهنازی 6 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ به سلامتي... با آرزوي تندرستي واسه همه ي دوستان... 4 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خدا رو شکر به امید خدا هر چه زود تر برمیگرده سایت 5 لینک به دیدگاه
▁▂▃▄▅▆▆▅▄▃▂▁ 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ :w73: :wubpink::wubpink::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خداااااااااااااا رووووووووو شکرررررررررررررررررررررررررر!!!!!!!!!!!!!! ممنون مهنازی!بهترین خبرو بهم دادی!!!!!!!!!!! ایشالا خبر عروسی بچه ها رو بدیییییییییییی!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ الهی شکر ایشاالله دیگه رنگ مریضی و بیمارستان رو نبینی 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ ممنون که خبر دادیییییییی خوشحالم کردی 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خدا رو شکر.......... الهی که همه همیشه در صحت و سلامتی جسمی و روحی باشند........ 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ هوراااااااااااااااااااااا خدارو شکر :w42::w14::w70::w31: 3 لینک به دیدگاه
5967 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ تبریک!!!خییییییییییییییییییلی خوشحالم!!نمی دونم چرا ولی با وجود اینکه حتی نمیدونستم اسمشون هیلداس و کاربر اینجا...از وقتی شنیدم راجع به مشکلشون، یه چیزی انگار تو گلوم مثل یه غده گیر کرده بود خیلی واسش دلواپس بودم....شاید بخاطر اینکه خودم زیاد تو بیمارستان کارم گیر کرده....حالا این خبر خوش رو بم دادی یه شیرینی خوب طلبت!!!!به هیلدا وخانواده اس تبریک میگم ان ش..همیشه سالم باشیم. 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ ممنون مهناز جون که خبر داردی خدا رو هزار مرتبه شکر که هیلدا خوب شد هیلدا جون منتظریم زود بیا عزیزم 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خوشحال شدم................................................................. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ خدا رو شکر. ممنون از خبری که دادی. 1 لینک به دیدگاه
(...........) 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ براشون ارزوی سلامتی دارم :icon_gol: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ خدا رو هزار مرتبه شکر خبر خوبی دادی مهنازی دستت درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ ممنونم . دستت درد نکنه .. من دیشب میخواستم سراغش رو بگیرم ولی نفهمیدم چطور .. ایشالا بر گرده به زندگی تا همه خوشحال بشیم .... تیتر تاپیکت هم درست کن :سوتیییییییییییییییییییییییی یه خیر خووووووووووب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده