mr.photoshop 161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۸۸ [نرم افزارهای مورد استفاده : فتوشاپ] [فایلهای پیوستی : ندارد] برای مشاهده عکس در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید.اندازه اصلی عکس 663x512. مقدمه گاها بازی با رنگها جادوهای بزرگی را خلق می کنند . در آموزش زیر تنها با ایجاد چند افکت ساده و تغییر رنگ به جادویی غیر قابل تصور خواهید رسید که شما را به عمق رویاها خواهد کشاند . مرحله 1 ابتدا یه عکس باز کنید به هر اندازه ای که باشه مثلا من این عکی رو انتخاب کردم مرحله 2 سپس مراحل زیر رو دنبال کنید : از پایین --- پنل لایر --- روی دکمه Create New Fill Or Adjustmetn Layer کلیک کنید سپس بر روی گزینه Channel Mixer کلیک کنید و تنظیمات را بر اساس تصویر تنظیم کنید و بر روی OK کلیک کنید مرحله 3 حال تصویر شما باید به شکل تصویر زیر باشد : مرحله 4 دوباره بر روی دکمه Create New Fill Or ...... کلیک کنید : میگن مستی گناه به انگشت من آمد باید مستا رو ....... شرمنده دارم هایده گوش میدم گفتم یه حالی بهتون . خب گزینه Hue/Saturation کلیک کنید وتنظیمات را بر اساس تصویر زیر تنظیم کنید و بر روی دکمه OK کلیک کنید : مرحله 5 حالا تصویر شما باید اینجوری باشه : مرحله 6 حالا دکمه های CTRL + A را فشار دهید و سپس دکمه های CTRL + V را فشار دهید تا از کل صفحه شما یه کپی درست بشه حال BLENDING MODE لایه رو به Multiply قرار دهید به صورت زیر : مرحله 7 حال منوی Filter را باز کرده و مراحل زیر را دنبال کنید : Filter ---> Blur ---> Gaussian Blur کلیک کنید و مقدار آن را مانند تصویر تغییر دهید : مرحله 8 حالا موقشه که از کارتون لذت ببرید با یه کم سلیقه میتونید یه حالی به خودتون بدید اینم تصویر آخر : برای مشاهده عکس در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید.اندازه اصلی عکس 663x512. 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من مراحل رو انجام دادم ولی نتیجه کار شبیه به این عکسی ک اینجاست نشد:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من مراحل رو انجام دادم ولی نتیجه کار شبیه به این عکسی ک اینجاست نشد:icon_razz: ببینم عکستو ... دقیقاً مشکل کدوم مرحله ست؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ ببینم عکستو ... دقیقاً مشکل کدوم مرحله ست؟ مشکل دقیقا از این قسمتشو حالا دکمه های CTRL + A را فشار دهید و سپس دکمه های CTRL + V را فشار دهید تا از کل صفحه شما یه کپی درست بشه، متوجه نمیشدم...ولی ی جور دیگه انجامش دادمدرست شد 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ مشکل دقیقا از این قسمتشو حالا دکمه های CTRL + A را فشار دهید و سپس دکمه های CTRL + V را فشار دهید تا از کل صفحه شما یه کپی درست بشه، متوجه نمیشدم...ولی ی جور دیگه انجامش دادمدرست شد فکر کنم اینجور باید باشه ... Ctrl+A ( در لایه بکگراند) بعدش Ctrl+C بعدش Ctrl+V 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ زهرا........... این الان رویایی بود؟ :دی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ زهرا........... این الان رویایی بود؟ :دی اون موقع که توقعات اینقدر بالا نبود ... این واسشون رویاییه ...:girl_angel: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ اون موقع که توقعات اینقدر بالا نبود ... این واسشون رویاییه ...:girl_angel: پس حالا ما چکار کنیم که توقعاتمون بالاس؟ مباحثت به روز نیستا:vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده