spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ 1- Confidence اعتقاد: اهالی روستایی تصمیم گرفتند که برای نزول باران دعا کنند.روزی که تمام اهالی برای دعا در محل مقرر جمع شدند،فقط یک پسربچه با چتر آمده بود،این یعنی اعتقاد. 2- Trust اعتماد: اعتماد را می توان به احساس یک کودک یکساله تشبیه کرد،وقتی که شما آنرا به بالا پرتاب می کنید،او میخندد ..... چراکه یقین دارد که شما او را خواهید گرفت،این یعنی اعتماد. 3- Hope امید: هر شب ما به رختخواب می رویم بدون اطمینان از اینکه روز بعد زنده از خواب بیدار شویم.ولی شما همیشه برای روز بعد خود برنامه دارید،این یعنی امید. :icon_gol: 18 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ ممنون تشکراتم مثل قدیما تشریف برده خونه عمه! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سر امتحان نخونده میری اینم یعنی امید:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ جالب بود .در مورد اعتقاد اول بايد منطقي بود واعتماد داشت .وقتي اعتماد داشته باشي قطعا اميد هم به سراغت خواهد امد .در اين زمونه بهترين گزينه اميد خواهد بودحالا در هر زمينه ايي كه فكر مي كنيم داريوش فقير 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سر امتحان نخونده میری اینم یعنی امید:banel_smiley_52: این شامل هر سه تاش میشه اعتقاد داری که بقیه بیشتر تو بلدن به بغلی اعتماد میکنی که کمک میکنه و امید داری که مراقب نبینه :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ این شامل هر سه تاش میشه اعتقاد داری که بقیه بیشتر تو بلدن به بغلی اعتماد میکنی که کمک میکنه و امید داری که مراقب نبینه :4chsmu1: ما همیشه براساس این اصل میریم اما همیشه ناکام میمیونیم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من خودم خیلی اهل ریسکم یه وقتایی یه کارایی میکنم همه دهنشون باز میمونه یعنی امیدوارم ؟ لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ از نظر من شما دل خجسته ای داری:4chsmu1: اما ریسک پذیری یه چیز ذاتیه بعضیا دارن بعضیا ندارن خیلی خوبه به نظرم مینا جون دل خجسته کجای داستانه عزیزم؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ کسی که ریسک میکنه پر دل و جرات هست دیگهاینجاس که میگیم دل خجسته ای داره امتحان کن خیلی حال میده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ امتحان کن خیلی حال میده من ریسک نمیکنم اما همیشه اینجور ادما رو تحسین میکنم خیلی شهامت دارن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اسپم نکنید:w00: یه تاپیک جدید بزن بحث کنیم نریم سر اسپمخسته شدیم 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ ما همیشه براساس این اصل میریم اما همیشه ناکام میمیونیم امید و اعقاد و اعتمادت کجا رفته :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده